- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Nedir bu depresyondan çektiğimiz.Cipraleks ve cipramın etken maddesi essitolopram....yıllarca kullandım.danimarka patentliydi galiba..majör depresyonum uzayınca beni kesmemeye başladı efexore gecirdiler..
Yemek yaptım ama anneme:))Gerisini boşver canım ama elini yüzünü yıka ,valla bana soğuk suyla elimi,yüzümü yıkamak çok iyi geliyor.Belki tansiyonum yüksek olduğu için ama tavsiye ederim.
Eline sağlık,sen iyileştin artık inşallah.Ne yemeği yaptın bakalım.Yemek yaptım ama anneme:))
Tek bir atışlık kurşunum kaldı,yıllardır çocuklara deli oluyorum,hep bir evlat hayali kurdum,o gerçekleşecek inşallah,bakalım nasıl olacak halim?Nedir bu depresyondan çektiğimiz.
KarnıyarıkEline sağlık,sen iyileştin artık inşallah.Ne yemeği yaptın bakalım.
Karnıyarık da kolay yemek değilKarnıyarıkAnnem o kadar temizlik yapar hiç oturmaz ama karnıyarık ve ütü korkulu rüyası,her geldiğinde yap der hafif oluyormuş seviyormuş benim yaptığım karnıyarığı...
İnşallah canım,eminim ki çok iyi olacak.Tek bir atışlık kurşunum kaldı,yıllardır çocuklara deli oluyorum,hep bir evlat hayali kurdum,o gerçekleşecek inşallah,bakalım nasıl olacak halim?
Sahiden dimi ?mutfağa giremiyordum,eve giremiyordum dimi?Karnıyarık da kolay yemek değilm.beauty ha.Sen aştın dedim sana :)
Bir defa oldu canim ama yoktu hic cikmadi simdiki yaptirdigi testlerdede cikmiyo artik yapabilcegim bisey yok yani suan oyle bi haldeyimki olsem gam yememMicrotese yapıldımı canım eşine,hiç sperm çıkışı oldu mu?Ben sekizinci ayda hamile kaldım.çok uzun bir süre değil belki ama gel bana sor.yaşım da büyük 39canım cok yıprandım üzuldüm.ben bu kadar istedim bebeği ama hamileliğin 7.haftası alevlendi depresyon,ne bebek umurumdaydı ne bişey.evlendin geçer,anne ol geçerler bazen tutmayabiliyor,beynin kimyasıyla ve fizyolojimizle de ilgili hastalığımız cünkü.Allah ım sana hayırlı,sağlıklı bir evlat versin canım inşallah.
Offff canım yaaa...sitede eşi azosperm olan arkadaşların topikleri var,giriyor musun oralara?tedaviyle sperm çikışı sağlanan ve anne olan arkadaşlar var.Ankarada Kaan Aydos var bu konuda çok iyi bir dr.ya da kıbrıs canım gidebilir misiniz?Bir defa oldu canim ama yoktu hic cikmadi simdiki yaptirdigi testlerdede cikmiyo artik yapabilcegim bisey yok yani suan oyle bi haldeyimki olsem gam yemem
Inmemiş testis falan mı var canım?Bir defa oldu canim ama yoktu hic cikmadi simdiki yaptirdigi testlerdede cikmiyo artik yapabilcegim bisey yok yani suan oyle bi haldeyimki olsem gam yemem
Azosper menide sperm hucresinin hic olmmasi canim yani bebeklerimin hic olmamasi rabbim buyuk rabbim hepimize yardimetsinAllahım hayırlı evlat versin canım,azosperm ne demek bilmiyorum ama herşeyin bir çaresi vardır eminim.Ama herşeyin başı sağlık hiç kendini üzme.Biz burdayız artık herkes birbirini arar oldu destek vermek ve almak için.
Evet canim. 6 yasinda sunnet olurken fark edilmis ama gec kalinmis en gec 1 yasinda tedavi edilmesi gerekiyormus suan tedavide igne hap kullaniyo bakalim ne olcak 1,5 sene oldu tese olali bir daha yaptirsak cikarmi diye dusunuyoruz suan test sonuclarini bekliyoruz bakalim doktorumuz ne dicekInmemiş testis falan mı var canım?
Canim arkdasim giriyorum oraya zaten kaan aydosta tedavideyiz bakalim ne dicek onu bekliyorum tese yapalim dicekmi bakalimOffff canım yaaa...sitede eşi azosperm olan arkadaşların topikleri var,giriyor musun oralara?tedaviyle sperm çikışı sağlanan ve anne olan arkadaşlar var.Ankarada Kaan Aydos var bu konuda çok iyi bir dr.ya da kıbrıs canım gidebilir misiniz?
Tabi düşün en basiti kahvaltı için bile dışarı çıkıyordun di mi.Sahiden dimi ?mutfağa giremiyordum,eve giremiyordum dimi?
Evet bir yaşına kadar inme gerçekleşiyor testislerde,dr.un bunu gözlemlemesi inme gerçekleşmediyse hemen ameliyatla indirilmesi gerekiyor.ikisi de inmemiş galiba değil mi?Evet canim. 6 yasinda sunnet olurken fark edilmis ama gec kalinmis en gec 1 yasinda tedavi edilmesi gerekiyormus suan tedavide igne hap kullaniyo bakalim ne olcak 1,5 sene oldu tese olali bir daha yaptirsak cikarmi diye dusunuyoruz suan test sonuclarini bekliyoruz bakalim doktorumuz ne dicek
Ah canım hayırli,güzel haberlerini alırız inşallah,canı gönülden rabbi hebli mines salihin.bu kuluna da salih bir evlat ver rabbimCanim arkdasim giriyorum oraya zaten kaan aydosta tedavideyiz bakalim ne dicek onu bekliyorum tese yapalim dicekmi bakalim
Allahım hayırlı evlat versin inşallah size de canım,üzüldüm ama ALALHTAN ÜMİT KESİLMEZ.Azosper menide sperm hucresinin hic olmmasi canim yani bebeklerimin hic olmamasi rabbim buyuk rabbim hepimize yardimetsin
Ahahaha yerim nasıl da unutmamışTabi düşün en basiti kahvaltı için bile dışarı çıkıyordun di mi.
UnuturmuyumAhahaha yerim nasıl da unutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?