Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eline sağlık,sen iyileştin artık inşallah.Ne yemeği yaptın bakalım.
KarnıyarıkAnnem o kadar temizlik yapar hiç oturmaz ama karnıyarık ve ütü korkulu rüyası,her geldiğinde yap der hafif oluyormuş seviyormuş benim yaptığım karnıyarığı...

Bir defa oldu canim ama yoktu hic cikmadi simdiki yaptirdigi testlerdede cikmiyo artik yapabilcegim bisey yok yani suan oyle bi haldeyimki olsem gam yemem

Bir defa oldu canim ama yoktu hic cikmadi simdiki yaptirdigi testlerdede cikmiyo artik yapabilcegim bisey yok yani suan oyle bi haldeyimki olsem gam yemem
Offff canım yaaa...sitede eşi azosperm olan arkadaşların topikleri var,giriyor musun oralara?tedaviyle sperm çikışı sağlanan ve anne olan arkadaşlar var.Ankarada Kaan Aydos var bu konuda çok iyi bir dr.ya da kıbrıs canım gidebilir misiniz?

Azosper menide sperm hucresinin hic olmmasi canim yani bebeklerimin hic olmamasi rabbim buyuk rabbim hepimize yardimetsin

Inmemiş testis falan mı var canım?
Evet canim. 6 yasinda sunnet olurken fark edilmis ama gec kalinmis en gec 1 yasinda tedavi edilmesi gerekiyormus suan tedavide igne hap kullaniyo bakalim ne olcak 1,5 sene oldu tese olali bir daha yaptirsak cikarmi diye dusunuyoruz suan test sonuclarini bekliyoruz bakalim doktorumuz ne dicek

Canim arkdasim giriyorum oraya zaten kaan aydosta tedavideyiz bakalim ne dicek onu bekliyorum tese yapalim dicekmi bakalim

Evet bir yaşına kadar inme gerçekleşiyor testislerde,dr.un bunu gözlemlemesi inme gerçekleşmediyse hemen ameliyatla indirilmesi gerekiyor.ikisi de inmemiş galiba değil mi?
Inşallah tedavi sonuç verir Allah yüzünü güldürür canım.kun fe yekun.o ol der ve olur.

Canim arkdasim giriyorum oraya zaten kaan aydosta tedavideyiz bakalim ne dicek onu bekliyorum tese yapalim dicekmi bakalim
Ah canım hayırli,güzel haberlerini alırız inşallah,canı gönülden rabbi hebli mines salihin.bu kuluna da salih bir evlat ver rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…