Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Indirmisler canim ama inerkenne hasar olustu kimbilir ultrosan cekildi ama anormalbisey cikmadi suan sonuclar gonderdik bakalimne dicek kaan hoca dualarin icin cok sagol canim rabbim seninde gonluncen gecen nevarsa kabul etsin

Indirmisler canim ama inerkenne hasar olustu kimbilir ultrosan cekildi ama anormalbisey cikmadi suan sonuclar gonderdik bakalimne dicek kaan hoca dualarin icin cok sagol canim rabbim seninde gonluncen gecen nevarsa kabul etsin
Amin canım

Komşularla dışardayız kapının önünde kızlar hava çok guzel. İyi geldi bana da

Vayyy be ne konustunuz oku oku bitiremedim :) bende bugun eksikleri tamamladim bebegin ne olur ne olmaz hazir olsun hersey dedim ama yoruldum cok erkenden yapin alisverisinizi sonradan cok zor oluyo simdi kim yikayip utuleyecek offf off

Vayyy be ne konustunuz oku oku bitiremedim :) bende bugun eksikleri tamamladim bebegin ne olur ne olmaz hazir olsun hersey dedim ama yoruldum cok erkenden yapin alisverisinizi sonradan cok zor oluyo simdi kim yikayip utuleyecek offf off
Neler aldın bakalım eve dönünce bende başlıcam iki uç parça aldım. Nolur nolmaz diye bende başlıcam artık. Aldıklarını yazarsan fikir olur banada canım

Bugun kendimi cok kotu hissettim bebek magazasinda millet heycanla alisveris yapiyo ayy bununu alsak sunuda alalim gulucukler havada ucusuyordu bende onlari izledim mal mal biraz da kiskandim 3. Olmasina ragmen pisman olmadim hic bebek olacagi icin seviyorum da icimdeki minigi ama onlar gibi mutlulukla almadim hic biseyi . Bazen etrafinizdaki insanlar tuhaf geliyomu size gulmeleri mutlu olmalari yada benmi sacmaliyorum

Neler aldın bakalım eve dönünce bende başlıcam iki uç parça aldım. Nolur nolmaz diye bende başlıcam artık. Aldıklarını yazarsan fikir olur banada canım
2 hastane cikisi 5 li takim ikili takim aldim tulum citcitli badi 15 tane falan pijama olarak takim aldim bere eldiven onluk onlarida ayri aldim lazim oluyo cunku banyo havlusu corap penye battaniye alttan giymesi icin pijama mendil ama abartarak aldim galiba abisinden de vardi bi kac bisey

Tek kızım ama tek çocuk değilim 3 kardeşiz. Ama insan istiyor tabi kardeş ayrı lezzet benim için. Benimde cesaretim yok 2.ye. Ne çektim ben biliyorum bide çalışıyorum dediğin iki çocuk nasıl olur.. Amaaan hayırlısı hele bi bunlar doğsunlarda hayırlısıyla..

Zamanla geçiyor cnm ama yine de bi burukluk var ben de donuk donukum sanırım hala şaşkınlık var o yüzden

Tabiki saçmalamıyorsun. Bana insanların mutluluğu öyle garip geliyor ki mal mal bakınıyorum nedir mutluluk nasıl hissediyorlar acaba bu hastalıklardan haberleri varmı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…