Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vayyy be ne konustunuz oku oku bitiremedim :) bende bugun eksikleri tamamladim bebegin ne olur ne olmaz hazir olsun hersey dedim ama yoruldum cok erkenden yapin alisverisinizi sonradan cok zor oluyo simdi kim yikayip utuleyecek offf off
Hiçbirşey almadım.annem getirmiş minik minik kıyafetler,o zaman idrak ettim bir bebek gelecek,bir insan,halâ inanamıyorum çünkü..duygulandım oyuncak bebeğe giydirecek kadar minik pijamalar,eldivenler,atletler..

Ah anam kuzum ben bu insanlar ölmeyecek mi nasıl gülerler derdim.nasıl kabulleniyorlar bu hayatı deyip şaşırırdım.

Maşallah canım bn bi pijama aldım üç çıtçıtlı badi bide tulum aldıydım. Hastane çıkışı falan alıcam daha eksik çok. Bide ilk herkes giymiyo çok alma diyip duruyo.

Bugün hemşirenin birisi sizi hala taburcu etmediler mi 1.5 kg olduğunda ediyorlar dedi.Ayy ben panik oldum
Nasıl bakıcam diye, dr. Daha birşey demedi ama hemşirenin demesi yetti bana.

Hiçbirşey almadım.annem getirmiş minik minik kıyafetler,o zaman idrak ettim bir bebek gelecek,bir insan,halâ inanamıyorum çünkü..duygulandım oyuncak bebeğe giydirecek kadar minik pijamalar,eldivenler,atletler..
Aynen sana muhtaç bir bebek gelecek çektiklerimizden habersiz eline bakan. Bu yüzden de ikinciyi istemiyorum hasta bir anneye mahkum etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Maşallah canım bn bi pijama aldım üç çıtçıtlı badi bide tulum aldıydım. Hastane çıkışı falan alıcam daha eksik çok. Bide ilk herkes giymiyo çok alma diyip duruyo.
Ya iyle aslinda 0 3 aylik hemen kuculuyo ama benim cocuklar cok kusuyo o yuzden kiyafet yetmiyo ben o yuzden fazla fazla aldim

Bugün hemşirenin birisi sizi hala taburcu etmediler mi 1.5 kg olduğunda ediyorlar dedi.Ayy ben panik oldum
Nasıl bakıcam diye, dr. Daha birşey demedi ama hemşirenin demesi yetti bana.
Canim niye panik olcan ya ne guzel iste rahat ol al kizini git evine bir an once annelik ic gudusu senin icinde hazir bekliyo merak etme ilklerde tabiki endise yasaniyo ama emin ol yine korktugun gibi olmayacak en fazla uykusuz kalirsin biraZCIK :) ben iki tane buyuttum yardimci oluruz her konuda evvelallhh biz burdayiz korkma zaten ela buyuyecek annesi hep kucuk kalmayacakki o dolaplar dokulecek unlar sekerler dokulecek . Dun benim oglan kara biberi sekerin icine dokmus mesela guzelcede karistirmis :) allahin izniyle korkma mutlu olacaksjn emin ol

Korkum küçük olması daha 1.5 kilo, vallaha size soracm artık bilmediklerimi :) yardımcı olabilecek kimsem yok.Artık sizlere sorarım :)

Vayyy be ne konustunuz oku oku bitiremedim :) bende bugun eksikleri tamamladim bebegin ne olur ne olmaz hazir olsun hersey dedim ama yoruldum cok erkenden yapin alisverisinizi sonradan cok zor oluyo simdi kim yikayip utuleyecek offf off
Ben de aynı fikirdeyim ama insanın canı istemeyince de alışveriş yapılmıyor ki.İzne ayrılınca yapayım diyorum hep.İnşallah sağlıcakla kullanırlar kıyafetlerini.

Bence de abartmışsın canım :) baya masraf olmuş ama sana kolaylık olur en azından sık sık çamaşır yıkamak zorunda kalmazsın.Güle güle kullansın.Bu kadar kıyafeti ütülemek zor tabi parça parça ütülersin hepsini birden ütüleyip kendini yorma sakın.

Amin.

Bence de çok alma canım çabuk küçülüyor kıyafetler,yaz günü yıkanır hemen kuru zaten.Ama ilk heves maddiyatını sarsmadan hoşuna giden şeyleri al hem mutlu olursun belki.Güle güle giysin.

Sence sağlam olupta bu sayfalara uğrayanlar varmıdır ?
Hic zannetmiyorum
Biz biliriz en çok ne çektiğimizi. Yardımcı olmak için uğrarız yaw , uğramazmıyız diyorsun :)
Ben ilk 3 yil once yakalanmistim panik ataga ve bu sayfalardan hic cikmazdim ama ilaca basladim ve 6. 7 aydan sonra
Evet galiba bende farkindayim abarttigimin ama insallhh kusan bi bebek olmaz digerlerinde daha giydirirken kusarlardi ayni anda iki kiyafet kustugu olurdu ikisinjnde buda oyle oolur muhtemelen onun icin fazla aldim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…