- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Korkma canım iş başa düşünce mecbur yapılıyor.Korka korka alışacaksın sonunda hiç üzülme.Çok nadirdir bebek bakımından korkmayan eminim.Allah bir güç veriyor o an unutma.Bugün hemşirenin birisi sizi hala taburcu etmediler mi 1.5 kg olduğunda ediyorlar dedi.Ayy ben panik oldum
Nasıl bakıcam diye, dr. Daha birşey demedi ama hemşirenin demesi yetti bana.
Burdayız canım bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.Korkum küçük olması daha 1.5 kilo, vallaha size soracm artık bilmediklerimi :) yardımcı olabilecek kimsem yok.Artık sizlere sorarım :)
Ben de oluyor hem de ço rahatsız edici şekilde.Sabah kalktığımda biraz rahatlamış oluyorum,kahvaltıdan sonra gene aynı durumdayım.Gaviscon içiyorum ben bazen de karbonat yutuyorum.Uzanmakta biraz iyi geliyor.Gunaydın kızlar bısey sorcam özellıkle aksamları yemekten sonra mıdem cok kotu oluyor davul gıbı sısıyor agırlık yercekımıne karsı koyamıyor ayaga kalktıgımda özellıkle kendımı cok agır hıssedıyorum acayıpte gergın ve sert oluyo sızlerede oluyomu oluyorsa neler yapıyosunuz
günaydın kızlar.ben de sanırım biraz abartmışım.4 tulum,10 yarım kollu çıtçıtlı body,4 yarım kollu çıtçıtlı body,3 battaniye,alt açma süngeri,ateşölçer,20 li hastane çıkışı,5 li hastane çıkışı,çorap,küveti,kovası... eksiği kalmadı sanırım.Maşallah canım bn bi pijama aldım üç çıtçıtlı badi bide tulum aldıydım. Hastane çıkışı falan alıcam daha eksik çok. Bide ilk herkes giymiyo çok alma diyip duruyo.
Aman kuzum ya duyanda bişey sanacakAynen sana muhtaç bir bebek gelecek çektiklerimizden habersiz eline bakan. Bu yüzden de ikinciyi istemiyorum hasta bir anneye mahkum etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Sağlammış biz de sağlamız kuzum biraz sıkıntılı ruh halimiz o kadar...ben bundan once bebek icin ugrasirken bir topige giriyordum hep.hamile kalanlar tek tek gitti topikten, ugramaz oldu.ben arada girip yardımcı olmaya calısırim hala topiğe..Sence sağlam olupta bu sayfalara uğrayanlar varmıdır ?
Güle güle giysin canım inşallah.Benim de oğlumdan kalan küçük eşyalar var.Büyükleri toplayıp geçen yaz vermiştim.Ama daha hiç bakmadım.günaydın kızlar.ben de sanırım biraz abartmışım.4 tulum,10 yarım kollu çıtçıtlı body,4 yarım kollu çıtçıtlı body,3 battaniye,alt açma süngeri,ateşölçer,20 li hastane çıkışı,5 li hastane çıkışı,çorap,küveti,kovası... eksiği kalmadı sanırım.
ay kurban olsun ona teyzesi öp annesi benim için akıllı oğluşunuGüle güle giysin canım inşallah.Benim de oğlumdan kalan küçük eşyalar var.Büyükleri toplayıp geçen yaz vermiştim.Ama daha hiç bakmadım.
Oğlum diyor ki bazen eskiyen kalemliği vs. sini atalaım artık çöpe diyorum yok anne atmayalım bunu kardeşim kullanır diyor. :) Çantasının altı yırtılmış onu da saklarız artık kardeşi kullanır,masrafa gerek yok
Öperim canım,teşekkür ederiz.ay kurban olsun ona teyzesi öp annesi benim için akıllı oğluşunu
Öyle deme keşke başka bi yerim hasta olsaydı da ruhum hasta olmasaydıAman kuzum ya duyanda bişey sanacakne var kuzum bizde Allah beterlerinden korusun.du bakalım bi doğuralım da...
Amin canım kızlar bu gunu dua ederek gecırelım allahım butun kotu dusuncelerımızı korkularımızı cektıgımız sıkıntıları karnımızdakılerın hurmetıne sokup atsın allahım ruhumuza bedenımıze huzur versınHepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar. Rabbim şu mübarek günün ve gelecek 3 ayın yüzü suyu hürmetine rahatsızlıklarımızı hazinesine çeksin şifa versin inşallah. Dua ile..
Amin canım,İnşallah.Rabbim üzümüzü güldürsün sıkıntılarımızdan hayırlısıyla kurtarsın bizi inşallah.Hepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar. Rabbim şu mübarek günün ve gelecek 3 ayın yüzü suyu hürmetine rahatsızlıklarımızı hazinesine çeksin şifa versin inşallah. Dua ile..
Amin,İnşallah.Amin canım kızlar bu gunu dua ederek gecırelım allahım butun kotu dusuncelerımızı korkularımızı cektıgımız sıkıntıları karnımızdakılerın hurmetıne sokup atsın allahım ruhumuza bedenımıze huzur versın
Maşallah canım. 20li hastane çıkışı ne kadar bi ondan bi de beşli mi aldıngünaydın kızlar.ben de sanırım biraz abartmışım.4 tulum,10 yarım kollu çıtçıtlı body,4 yarım kollu çıtçıtlı body,3 battaniye,alt açma süngeri,ateşölçer,20 li hastane çıkışı,5 li hastane çıkışı,çorap,küveti,kovası... eksiği kalmadı sanırım.
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsunHepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar. Rabbim şu mübarek günün ve gelecek 3 ayın yüzü suyu hürmetine rahatsızlıklarımızı hazinesine çeksin şifa versin inşallah. Dua ile..
Amin canım,senin de mübarek olsun.Kızlar kandilimiz mübarek olsun. Allah'ım hepimize şifa versin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. Tüm dualarımız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?