Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Pek iyi değilim canım ya,tansiyonum yükseliyor ara ara.Midem de çok kötü.
Sen nasılsın canım döndün mü memleketten?
Yok donmedim daha bu haftasonu inşallah doktordayım bende tahlil sonucu gösterecem. Bebeğin kafası aşağıdaymış ağrı ondan olur dedi istirahat dedi progestan vericem dedi
 
Yok donmedim daha bu haftasonu inşallah doktordayım bende tahlil sonucu gösterecem. Bebeğin kafası aşağıdaymış ağrı ondan olur dedi istirahat dedi progestan vericem dedi
Geçmiş olsun canım,İnşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.Bol bol dinlen o zaman yoruldun tabi bu ara,bir orda bir orda.
Bir de canım bu ara yolculuk yapma o zaman,hem doktora da sor yolculuk yapacağını.
 
Geçmiş olsun canım,İnşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.Bol bol dinlen o zaman yoruldun tabi bu ara,bir orda bir orda.
Bir de canım bu ara yolculuk yapma o zaman,hem doktora da sor yolculuk yapacağını.
Söyledim iğne verdi. Enfeksiyon varmış az daha ilaç verdi bol bol
 
Pazartesi,anneli odaya geçiyoruz. Çok korkuyorum, becerebilecek miyim.Şuan 1600 gr. Olmuş.
Pazartesine 1750 olur çıkana kadar 2 kg a yaklaşır.Kızlar destek olun bana.Korku ve heyecan var.Şaka gibi insan kendi doğurduğu bebekten korkar mı diye üzülüyorum.Acab benimseyemedim mi? Ya da benimsermiyim.
 
Benimsedin canım benimsedin yoksa neden bu kadar korkacaksın,düşüneceksin.
Bu şekilde bir uygulama da çok iyi hemşireler her çağırdığında gelirler merak etme ve yardım istemekten utanma lütfen.
Ben oğlum doğduğunda sarılık için hastanede yatmıştık bana gülüyorlardı kundak yapmayı beceremiyordum düşün.Normalde beceriksiz biri de değilimdir ama korku ve heyecandan elim ayağıma dolaşıyordu.Küçük bir bebeğin sorumluluğu kolay değil,şu an böyle düşünmen çok normal kendini yargılama böyle düşündüğün için çok normal canım,ne güzel ki hastane de alışacak ve evinize öyle geçeceksin.Onların takibinde olacaksınız inşallah.
 
Öyle deme keşke başka bi yerim hasta olsaydı da ruhum hasta olmasaydı napalım buda imtihan demekki.. Nasılsın bu arada ?
İnsanın yaşadığı ağır gelirmiş,öyle hissediyoruz en kötüsü bu diyoruz ama inanki her hastalığın sıkıntısı ayrı Allah korusun canım sözlerimizi dikkatli söyleyelim ki başımıza daha büyük dertler geliverir..dün gece bi sıkıntı geldi,geç kalkmama rağmen 10 gibi sızdım annemle uzanırken,sabah ta tatsız tuzsuzdum ödüm kopuyor her seferinde depresyon geliyor diye.Neyse ki şimdi biraz iyiyim.canım deniz kenarlarında olmak istiyor...
 

Evet aynen öyle, korkuyorum ama yapacak birşey yok gidip kızıma bakıcam.
Birde direk vermemeleri güzel aksi halde daha çok korkarım.
 
Maşallah maşallah demekki ela nin sağlığı iyi, becerirsin tabiki merak etme, uyurken izleyeceksin aşık olacaksın yanından ayirmayacaksin, bak günler su gibi geçecek, kucağına alınca yaz, ilk geçenizi o beraber geçirin sonra hic bırakmayacaksın, anne olmak güzel, minicikti simdi o totosunu yerim onun. 40 yıllık anne gibi olacaksın sende şaşıracaksın. Muhteşem bisey sonunda kavuşuyorsun prensese, çok şükür :)
 
canım o kadar umut verici konuşuyorsunki içimizi ferahlatıyorsun.Allah razı olsun senden.bunları yeni anne olmuş bizden birinden duymak ne cesaret verici bilemezsin.çok sağol.
 
canım o kadar umut verici konuşuyorsunki içimizi ferahlatıyorsun.Allah razı olsun senden.bunları yeni anne olmuş bizden birinden duymak ne cesaret verici bilemezsin.çok sağol.
Vallahi gerçekler, ben ki çocuktan tiksinirdim, bebeklerin altin8 değiştirenleri görünce tiksinirdim, arkadaşlarımın bebeklerini sırf ayıp olmasın diye ay canım der geçerdim. Çocuklu eve girmezdim . Ama yaşadığımız bambaşka,hayat anlam kazanıyor, doğumdan da korkmayın asla, hamileliğin tadını çıkar,, bana derlerdi ben yapamazdın ilk aydan beri bu çocuk nasıl çıkacak, başıma bela olacak, keske yapmasaydım derdim, simdi de çok şükür ki Allah nasip etti diyorum :) rahat olun lütfen, aşk bunlar, tüm dertleri unutuyorsun.
 
canım o kadar umut verici konuşuyorsunki içimizi ferahlatıyorsun.Allah razı olsun senden.bunları yeni anne olmuş bizden birinden duymak ne cesaret verici bilemezsin.çok sağol.

Vallaha diyorum ya beni örnek almayın, bakalım inş bende umut verici konuşcam.

:) ben travmayla doğum yaptım, hastaneye gidip geliyorum ama birşey anlamıyorum ki :)
Ama dreamy07 böyle şeyler söylemesi, çok güzel, hamileyken yazdıklarını hatırlıyorumda :) şimdikilerle alakası yok.
 

Vallaha allah senden razı olsun :)
Benim durumumda aynıydı, geçen yepenim aradı teyze senin çocuk yapman bir mucize,
Ben soğuk, biriyimdir, çocukları çok sevmem :) çocuklu eve girmezdim bende sesi kafam kaldırmazdı, hamileyken defalarca keşke yapmasamıydım dedim.
Vallaha sanırım okb liler genelde aynı yapıda kişiler.
 
Ben 10+3 deyken dr â dedim al diye, dr 10 haftayı geçti alamayiz dedi, üzüntüden kahrolmuştum. Ay iyi ki öyle bi hata yapmamışım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…