- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Kıyamam yaa Rabbim yardımcın olsun başaracaksin inşallahPazartesi,anneli odaya geçiyoruz. Çok korkuyorum, becerebilecek miyim.Şuan 1600 gr. Olmuş.
Pazartesine 1750 olur çıkana kadar 2 kg a yaklaşır.Kızlar destek olun bana.Korku ve heyecan var.Şaka gibi insan kendi doğurduğu bebekten korkar mıdiye üzülüyorum.Acab benimseyemedim mi? Ya da benimsermiyim.
Haklısın Allah korusun daha beterinden. O hastalık gelir gibi olmaları çok kötü aklın sürekli sende oluyor geldi mi gelecek miİnsanın yaşadığı ağır gelirmiş,öyle hissediyoruz en kötüsü bu diyoruz ama inanki her hastalığın sıkıntısı ayrı Allah korusun canım sözlerimizi dikkatli söyleyelim ki başımıza daha büyük dertler geliverir..dün gece bi sıkıntı geldi,geç kalkmama rağmen 10 gibi sızdım annemle uzanırken,sabah ta tatsız tuzsuzdum ödüm kopuyor her seferinde depresyon geliyor diye.Neyse ki şimdi biraz iyiyim.canım deniz kenarlarında olmak istiyor...
İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah aşık oluruz.Vallahi gerçekler, ben ki çocuktan tiksinirdim, bebeklerin altin8 değiştirenleri görünce tiksinirdim, arkadaşlarımın bebeklerini sırf ayıp olmasın diye ay canım der geçerdim. Çocuklu eve girmezdim . Ama yaşadığımız bambaşka,hayat anlam kazanıyor, doğumdan da korkmayın asla, hamileliğin tadını çıkar,, bana derlerdi ben yapamazdın ilk aydan beri bu çocuk nasıl çıkacak, başıma bela olacak, keske yapmasaydım derdim, simdi de çok şükür ki Allah nasip etti diyorum :) rahat olun lütfen, aşk bunlar, tüm dertleri unutuyorsun.
ayyy içim fena oldu okurken iyi ki aldırmamışsın...Allah uzun ve mutlu ömürler versin kızımıza...Ben 10+3 deyken dr â dedim al diye, dr 10 haftayı geçti alamayiz dedi, üzüntüden kahrolmuştum. Ay iyi ki öyle bi hata yapmamışım.
Sen ne hissediyorsun artık bebeğe ?ayyy içim fena oldu okurken iyi ki aldırmamışsın...Allah uzun ve mutlu ömürler versin kızımıza...
Aralıkta teyze oldum ben,o kadar özledim ki yeğenimi anlatamam,onu kardeşim doğum yaptığında gördüğümdeki hislerim anlatılamazdı.kardeşimle aramda on yaş var,ben büyüttüm diyebilirim ben okuttum kızım gibi yani.kanından olduğu için midir bu kadar yoğun hisleri yaşamamıştım,çocuğumda ne olur kimbilir..İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah aşık oluruz.
canlı canlı karşımda görmediğim için herhalde mi bilmiyorum hala oyyy bebişim modunda değilim,bugün kıpırdadı ürperdim,korktum...Sen ne hissediyorsun artık bebeğe ?
Anlıyorum seni. Ben dreamy gibiyim çocuk pek sevmem. Dövmem ama sevmiyorum yeğen falan da yok hala nötrüm benimkine. Kaçıncı haftaya girdim halbuki , korkuyorumcanlı canlı karşımda görmediğim için herhalde mi bilmiyorum hala oyyy bebişim modunda değilim,bugün kıpırdadı ürperdim,korktum...
Devlet çocuk yurduna giderdim,oyuncaklar alıp...3-5 yaş grubuna...aralarında haşır neşir gözyaşlarımı içime akıtarak oyunlar oynardım.kucağıma oturmak için yarışırlardı.anne diyorlar gelenlere şu anda da ağlıyorum duygulandım.bu hastalık neler aldı benden böyle...Anlıyorum seni. Ben dreamy gibiyim çocuk pek sevmem. Dövmem ama sevmiyorum yeğen falan da yok hala nötrüm benimkine. Kaçıncı haftaya girdim halbuki , korkuyorum
Korkma seversin sen bebeğini,depresyon,okb,anksiyete hastalıklarina sahip kişiler hassas ve ince kişilikler ki bu rahatsızliklara sahipler,hem de bayılırsın hissediyorum ben:)Anlıyorum seni. Ben dreamy gibiyim çocuk pek sevmem. Dövmem ama sevmiyorum yeğen falan da yok hala nötrüm benimkine. Kaçıncı haftaya girdim halbuki , korkuyorum
Ayy canlarım benim yaaDevlet çocuk yurduna giderdim,oyuncaklar alıp...3-5 yaş grubuna...aralarında haşır neşir gözyaşlarımı içime akıtarak oyunlar oynardım.kucağıma oturmak için yarışırlardı.anne diyorlar gelenlere şu anda da ağlıyorum duygulandım.bu hastalık neler aldı benden böyle...
İnşallah :) Bi bitse şu illet.Korkma seversin sen bebeğini,depresyon,okb,anksiyete hastalıklarina sahip kişiler hassas ve ince kişilikler ki bu rahatsızliklara sahipler,hem de bayılırsın hissediyorum ben:)
canlı canlı karşımda görmediğim için herhalde mi bilmiyorum hala oyyy bebişim modunda değilim,bugün kıpırdadı ürperdim,korktum...
Sende benım gıbısın esındemı ogretmen be ogretmenı nerde hangı okuldasınızm.beauty benim çalıştığım okuldaki öğrencilerimle eşimin okulundaki öğrenciler tanışıyorlar. Bugün eşime bi öğrencesi beni sormuş hocam eşiniz neden çalışmıyor arkadaşlarımız çok özlüyormuş ilknur hocayı demişler nasıl içim cız etti nasıl özledim çocuklarımı anlatamam
Eşim sinif arkadaşımdı zümreyiz :) ikimizde anadolu liselerinde çalişiyoruz.Sende benım gıbısın esındemı ogretmen be ogretmenı nerde hangı okuldasınız
Ayy ne güzel seviliyorsun bu yandan baktım ben...eşin de öğretmenmiş ne güzel:))m.beauty benim çalıştığım okuldaki öğrencilerimle eşimin okulundaki öğrenciler tanışıyorlar. Bugün eşime bi öğrencesi beni sormuş hocam eşiniz neden çalışmıyor arkadaşlarımız çok özlüyormuş ilknur hocayı demişler nasıl içim cız etti nasıl özledim çocuklarımı anlatamam
Ahahaha millet topiklerde aşk yaşıyor valla,ağustos anneleri topiğini bi görsen..fıstık kızım sabah bi tekmeledi uyandırdı beniler,çikolata yedim benim oğlan dans ettiler,hamileliğinin tadını çikaranlar hamileliğim bitmesin diyenler,çilek yedim ciğer yedim bişey olurmu kiler ,bi de bize bakBen korkudan eşimi aramıştım haha
Ahahaha millet topiklerde aşk yaşıyor valla,ağustos anneleri topiğini bi görsen..fıstık kızım sabah bi tekmeledi uyandırdı beniler,çikolata yedim benim oğlan dans ettiler,hamileliğinin tadını çikaranlar hamileliğim bitmesin diyenler,çilek yedim ciğer yedim bişey olurmu kiler ,bi de bize bak
Canım Allah rahmet eylesin anneciğine,nurlar içinde yatsın.Ben onlara hiç bakmadım, bakmıyorumda.Herkesin geçmişi aynı değil, herkes aynı travmaları yaşamamış.Ben annemi 5 yaşında kaybettim.Bu başlı başına travma, korkarak hamilelik geçirmek için bir sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?