Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kıyamam yaa Rabbim yardımcın olsun başaracaksin inşallah

Haklısın Allah korusun daha beterinden. O hastalık gelir gibi olmaları çok kötü aklın sürekli sende oluyor geldi mi gelecek mi

İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah aşık oluruz.

İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah aşık oluruz.
Aralıkta teyze oldum ben,o kadar özledim ki yeğenimi anlatamam,onu kardeşim doğum yaptığında gördüğümdeki hislerim anlatılamazdı.kardeşimle aramda on yaş var,ben büyüttüm diyebilirim ben okuttum kızım gibi yani.kanından olduğu için midir bu kadar yoğun hisleri yaşamamıştım,çocuğumda ne olur kimbilir..

canlı canlı karşımda görmediğim için herhalde mi bilmiyorum hala oyyy bebişim modunda değilim,bugün kıpırdadı ürperdim,korktum...
Anlıyorum seni. Ben dreamy gibiyim çocuk pek sevmem. Dövmem ama sevmiyorum yeğen falan da yok hala nötrüm benimkine. Kaçıncı haftaya girdim halbuki , korkuyorum

Anlıyorum seni. Ben dreamy gibiyim çocuk pek sevmem. Dövmem ama sevmiyorum yeğen falan da yok hala nötrüm benimkine. Kaçıncı haftaya girdim halbuki , korkuyorum
Devlet çocuk yurduna giderdim,oyuncaklar alıp...3-5 yaş grubuna...aralarında haşır neşir gözyaşlarımı içime akıtarak oyunlar oynardım.kucağıma oturmak için yarışırlardı.anne diyorlar gelenlere şu anda da ağlıyorum duygulandım.bu hastalık neler aldı benden böyle...

Korkma seversin sen bebeğini,depresyon,okb,anksiyete hastalıklarina sahip kişiler hassas ve ince kişilikler ki bu rahatsızliklara sahipler,hem de bayılırsın hissediyorum ben:)

Ayy canlarım benim yaa keşke çocuklar hiçbir zaman dert tasa görmeseler..

m.beauty benim çalıştığım okuldaki öğrencilerimle eşimin okulundaki öğrenciler tanışıyorlar. Bugün eşime bi öğrencesi beni sormuş hocam eşiniz neden çalışmıyor arkadaşlarımız çok özlüyormuş ilknur hocayı demişler nasıl içim cız etti nasıl özledim çocuklarımı anlatamam

Sende benım gıbısın esındemı ogretmen be ogretmenı nerde hangı okuldasınız

Ayy ne güzel seviliyorsun bu yandan baktım ben...eşin de öğretmenmiş ne güzel:))

Ben korkudan eşimi aramıştım haha
Ahahaha millet topiklerde aşk yaşıyor valla,ağustos anneleri topiğini bi görsen..fıstık kızım sabah bi tekmeledi uyandırdı beniler,çikolata yedim benim oğlan dans ettiler,hamileliğinin tadını çikaranlar hamileliğim bitmesin diyenler,çilek yedim ciğer yedim bişey olurmu kiler ,bi de bize bak

Ben onlara hiç bakmadım, bakmıyorumda.Herkesin geçmişi aynı değil, herkes aynı travmaları yaşamamış.Ben annemi 5 yaşında kaybettim.Bu başlı başına travma, korkarak hamilelik geçirmek için bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…