- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Valla ben hiç o duyguları bilmiyorum,aş erdim diyip gecenin bir vakti eşine birşeyler aldıranlar.İsterdim ama şuan bulunduğum durumdan mutlu olmak,Ahahaha millet topiklerde aşk yaşıyor valla,ağustos anneleri topiğini bi görsen..fıstık kızım sabah bi tekmeledi uyandırdı beniler,çikolata yedim benim oğlan dans ettiler,hamileliğinin tadını çikaranlar hamileliğim bitmesin diyenler,çilek yedim ciğer yedim bişey olurmu kiler ,bi de bize bak
Allah razı olsun canım,ben de namaz kılamadım ama kanepede otururken dua ettim hepimiz için,İnşallah Allah kabul eder dualarımızı.Arkadaslar burdaki herkese dua ettim bu gecenin hurmetine allh bizede saglikli sihhatli bi sekilde dogum yapmayi nasip etsin insallhhh sizde beni unutmayin dualarinizda lutfennnn
Evet aynen öyle,insanın yanında kendisine destek olacak,güvenecek birilerinin olduğunu bilmesi çok farklı yapıyor insanı.Ben onlara hiç bakmadım, bakmıyorumda.Herkesin geçmişi aynı değil, herkes aynı travmaları yaşamamış.Ben annemi 5 yaşında kaybettim.Bu başlı başına travma, korkarak hamilelik geçirmek için bir sebep.
Oh mis gibi karı koca maşallah sıZe ıstanbuldamısınız brans neydıEşim sinif arkadaşımdı zümreyiz :) ikimizde anadolu liselerinde çalişiyoruz.
Canım ya bunları dusunme bakıcaksın be egıne bak gor annesın sen artık ıcgudusel olarak anne olman bıle yeter bebegını buyutmene cok daha guclu olucaksın onunla cok daha mutlu olucaksın senjn umudun o...Evet aynen öyle,insanın yanında kendisine destek olacak,güvenecek birilerinin olduğunu bilmesi çok farklı yapıyor insanı.
Benim de yardımcı olacak kimsem yok.Kimsem var ama yardımcı olacak yok.Annem nerdeyse 70 yaşında ve küçük bebeklerden o da korkar :) banyo falan yaptıramaz
Evet canım haklısın ama işte bu depresyon mudur nedir çözemediğim insanın kendine güvenini alıp gidiyor.Bu yaşa kadar neler yaptın,başardın,zorluklarla mücadele ettin hepsin unutup kendini beceriksizmiş gibi hissetmeye başlıyorsun.Canım ya bunları dusunme bakıcaksın be egıne bak gor annesın sen artık ıcgudusel olarak anne olman bıle yeter bebegını buyutmene cok daha guclu olucaksın onunla cok daha mutlu olucaksın senjn umudun o...
bu arda ısmın ne yenıdencan kız dert etme be bak hayvanlara onların hıcbıseyden haberlerı yok garıbımın nasıl annelık yapıyolar sen ben mı yapamıycaz fıstık gıbıde yapcaz dogsunlar bak oo onların dertlerını paylasıcaz umudunuzu yıtırmeyın kızlarEvet canım haklısın ama işte bu depresyon mudur nedir çözemediğim insanın kendine güvenini alıp gidiyor.Bu yaşa kadar neler yaptın,başardın,zorluklarla mücadele ettin hepsin unutup kendini beceriksizmiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Ama inşallah dediğin gibi olur,Allah kimseyi darda bırakmasın.
İsmim demet.İnşallah canım inşallah.bu arda ısmın ne yenıdencan kız dert etme be bak hayvanlara onların hıcbıseyden haberlerı yok garıbımın nasıl annelık yapıyolar sen ben mı yapamıycaz fıstık gıbıde yapcaz dogsunlar bak oo onların dertlerını paylasıcaz umudunuzu yıtırmeyın kızlar
Sağol canım aminArkadaslar burdaki herkese dua ettim bu gecenin hurmetine allh bizede saglikli sihhatli bi sekilde dogum yapmayi nasip etsin insallhhh sizde beni unutmayin dualarinizda lutfennnn
Steteskop alacaklardı en son bebeğin kalbini 24 saat dinlemek içinSu agustos annelerı topıgıne bıde ben bakıyım neler var merak ettım :)
Oyyyy oyyyy.Kalbi atıyor mu diye merak ettikleri için?Steteskop alacaklardı en son bebeğin kalbini 24 saat dinlemek için
Okadarda abartı,bence sıyırmışlar.Oyyyy oyyyy.Kalbi atıyor mu diye merak ettikleri için?
Bizde daha kıyafet alacaz ha..Steteskop alacaklardı en son bebeğin kalbini 24 saat dinlemek için
Evet alacaz,daha alacaz :)Bizde daha kıyafet alacaz ha..
Evet alacaz,daha alacaz :)
Evet alınır inşallah.Allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin keşke de .Beze bile sarılırlar.Allahım sağlık versin inşallah yavrularımıza.Kızlar bence üzülmeyin bende son hafta tesadüf birşeyler almıştım.Ama kullanamayacağım, gidip premature bebekler için baştan alış veriş yaptım :)
Bencede son haftalrda alın zaten paran varaa 1 günde bile hepsi alınır.
Evet hepsi bir şekilde oluyor insan sağ olduğu müddetçe.Alışverişi çok takmayın, hastane için aldıysanız eve geldikten sonra babası bile ihtiyaçları gider alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?