Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla ben hiç o duyguları bilmiyorum,aş erdim diyip gecenin bir vakti eşine birşeyler aldıranlar.İsterdim ama şuan bulunduğum durumdan mutlu olmak,

Arkadaslar burdaki herkese dua ettim bu gecenin hurmetine allh bizede saglikli sihhatli bi sekilde dogum yapmayi nasip etsin insallhhh sizde beni unutmayin dualarinizda lutfennnn
Allah razı olsun canım,ben de namaz kılamadım ama kanepede otururken dua ettim hepimiz için,İnşallah Allah kabul eder dualarımızı.

Evet aynen öyle,insanın yanında kendisine destek olacak,güvenecek birilerinin olduğunu bilmesi çok farklı yapıyor insanı.
Benim de yardımcı olacak kimsem yok.Kimsem var ama yardımcı olacak yok.Annem nerdeyse 70 yaşında ve küçük bebeklerden o da korkar :) banyo falan yaptıramaz

Canım ya bunları dusunme bakıcaksın be egıne bak gor annesın sen artık ıcgudusel olarak anne olman bıle yeter bebegını buyutmene cok daha guclu olucaksın onunla cok daha mutlu olucaksın senjn umudun o...

Canım ya bunları dusunme bakıcaksın be egıne bak gor annesın sen artık ıcgudusel olarak anne olman bıle yeter bebegını buyutmene cok daha guclu olucaksın onunla cok daha mutlu olucaksın senjn umudun o...
Evet canım haklısın ama işte bu depresyon mudur nedir çözemediğim insanın kendine güvenini alıp gidiyor.Bu yaşa kadar neler yaptın,başardın,zorluklarla mücadele ettin hepsin unutup kendini beceriksizmiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Ama inşallah dediğin gibi olur,Allah kimseyi darda bırakmasın.

bu arda ısmın ne yenıdencan kız dert etme be bak hayvanlara onların hıcbıseyden haberlerı yok garıbımın nasıl annelık yapıyolar sen ben mı yapamıycaz fıstık gıbıde yapcaz dogsunlar bak oo onların dertlerını paylasıcaz umudunuzu yıtırmeyın kızlar

İsmim demet.İnşallah canım inşallah.

Evet alınır inşallah.Allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin keşke de .Beze bile sarılırlar.Allahım sağlık versin inşallah yavrularımıza.

Alışverişi çok takmayın, hastane için aldıysanız eve geldikten sonra babası bile ihtiyaçları gider alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…