Yok artık aman bunlar bızden daha deli kızlar halımıze sukredelım :)Steteskop alacaklardı en son bebeğin kalbini 24 saat dinlemek için
Evet yaklaştıkça belki de artık ağırlıklarımızdan kurtulacaığımız için biran önce olsun isteyeceğiz.Öncekinde belkide öyle düşündüğüm için korkmamıştım.20. Haftaya gırdım evet oanukuyorum vay be resmen 5 ay bıttı kızlar 6. Aya gırıyorum gıderek yaklasıyor ameliyat((
Olsun zaman ilerledikçe kullanırsın önceki aldıklarını.Güle güle giysin inşallah.Kızlar bence üzülmeyin bende son hafta tesadüf birşeyler almıştım.Ama kullanamayacağım, gidip premature bebekler için baştan alış veriş yaptım :)
Bencede son haftalrda alın zaten paran varaa 1 günde bile hepsi alınır.
Canım 19+1 olduğunda 20.haftada gözüküyor. Benim tam 25.haftam oldu. Bi iki güne 26 olarak gorunecekBu arada bu asagıda yazan hamilelik haftası sızın dogrumu 20 hafta dıyor bana ama 19 benım sankı bır hafta onden godıyor
Doğuma Benden daha yakın olan haftalara nasıl gıpta ediyorum. Şu 30 lu haftaları bi görsem. Öyle böyle geçiyor ama işte. Ayy o soğuk kış günlerinde 12-13 haftalıkken majör depresyondan komalık haldeyken gün geçmiyordu resmen benim için. Şimdi 27 olmuşum :) Doğursak kurtulsak artık sanki bütün ömrüm hamilelikle geçmiş gibi bıktım.zaman çok çabuk geçiyor kızlar.ben hamileliğimin 13.haftasında rahatsızlanıp ilaca başlamıştım.o zamanlar bu günleri ayları göreceğimi hayal dahi edemezdim.31.haftaya girdim bugün.Allah sabır,sağlık verince geçiyormuş bi şekilde.bu arada cumamız mübarek olsun.Allah tüm hastalara şifa,derdi olana derman versin.amin.
Amin canım,inşallah.zaman çok çabuk geçiyor kızlar.ben hamileliğimin 13.haftasında rahatsızlanıp ilaca başlamıştım.o zamanlar bu günleri ayları göreceğimi hayal dahi edemezdim.31.haftaya girdim bugün.Allah sabır,sağlık verince geçiyormuş bi şekilde.bu arada cumamız mübarek olsun.Allah tüm hastalara şifa,derdi olana derman versin.amin.
Hep öyle değil midir :) daha fazlası daha fazlasıBende 30 ustu haftalardaki insanlari kiskanirdim az kalmis gibi geliyodu bana simdi 33 haftadayim ama hala cokkk var gibi geliyo yani hedefine ulasinca daha ileriye goz dikiyosun anladimmm :)
AhahahahaYok artık aman bunlar bızden daha deli kızlar halımıze sukredelım :)
Canım son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayılıyor hamilelik..40 haftanın dolduğu gün bebeğin tahmini doğum tarihi.onu girdin dimi?hesaplayıcılarda da çikıyor son adet tarihini girdiginde.Bu arada bu asagıda yazan hamilelik haftası sızın dogrumu 20 hafta dıyor bana ama 19 benım sankı bır hafta onden godıyor
Cayır cayır kizlar geçecek mi gunler diyordun:))Doğuma Benden daha yakın olan haftalara nasıl gıpta ediyorum. Şu 30 lu haftaları bi görsem. Öyle böyle geçiyor ama işte. Ayy o soğuk kış günlerinde 12-13 haftalıkken majör depresyondan komalık haldeyken gün geçmiyordu resmen benim için. Şimdi 27 olmuşum :) Doğursak kurtulsak artık sanki bütün ömrüm hamilelikle geçmiş gibi bıktım.
Evet aynen oyleee canimHep öyle değil midir :) daha fazlası daha fazlası
Bende hayırlısıyla evime bi varsam iş çok perdeler camlar halılar verilecek oy oyŞöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
Allah kolaylık versin canım,cama falan çıkma sakın Özge.Doktorun dediklerini de unutma sakın.Bende hayırlısıyla evime bi varsam iş çok perdeler camlar halılar verilecek oy oy
Ayyy bende bende ama yapmak istemiyorum cocuklara yemek yapiyorum laIm olan camasirlari yikiyorum evide soyle gelisi guzel topluyorum okdar ben 1 haftada bir temizlik yapardim gece 1 2 lere kadar is yapardim yapmak istemiyorum ne yapayim amannnnnn iyi olunca yaparim nedir yaniŞöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?