Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu arada bu asagıda yazan hamilelik haftası sızın dogrumu 20 hafta dıyor bana ama 19 benım sankı bır hafta onden godıyor

20. Haftaya gırdım evet oanukuyorum vay be resmen 5 ay bıttı kızlar 6. Aya gırıyorum gıderek yaklasıyor ameliyat ((

20. Haftaya gırdım evet oanukuyorum vay be resmen 5 ay bıttı kızlar 6. Aya gırıyorum gıderek yaklasıyor ameliyat ((
Evet yaklaştıkça belki de artık ağırlıklarımızdan kurtulacaığımız için biran önce olsun isteyeceğiz.Öncekinde belkide öyle düşündüğüm için korkmamıştım.
Kilodan ve mide şişkinliğinden yürümek iş yapmak çok zor geliyor bana.Bir de çarpıntılarım azalsa.

Olsun zaman ilerledikçe kullanırsın önceki aldıklarını.Güle güle giysin inşallah.

Bu arada bu asagıda yazan hamilelik haftası sızın dogrumu 20 hafta dıyor bana ama 19 benım sankı bır hafta onden godıyor
Canım 19+1 olduğunda 20.haftada gözüküyor. Benim tam 25.haftam oldu. Bi iki güne 26 olarak gorunecek

zaman çok çabuk geçiyor kızlar.ben hamileliğimin 13.haftasında rahatsızlanıp ilaca başlamıştım.o zamanlar bu günleri ayları göreceğimi hayal dahi edemezdim.31.haftaya girdim bugün.Allah sabır,sağlık verince geçiyormuş bi şekilde.bu arada cumamız mübarek olsun.Allah tüm hastalara şifa,derdi olana derman versin.amin.

Doğuma Benden daha yakın olan haftalara nasıl gıpta ediyorum. Şu 30 lu haftaları bi görsem. Öyle böyle geçiyor ama işte. Ayy o soğuk kış günlerinde 12-13 haftalıkken majör depresyondan komalık haldeyken gün geçmiyordu resmen benim için. Şimdi 27 olmuşum :) Doğursak kurtulsak artık sanki bütün ömrüm hamilelikle geçmiş gibi bıktım.

Amin canım,inşallah.

Bende 30 ustu haftalardaki insanlari kiskanirdim az kalmis gibi geliyodu bana simdi 33 haftadayim ama hala cokkk var gibi geliyo yani hedefine ulasinca daha ileriye goz dikiyosun anladimmm :)

Canım son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayılıyor hamilelik..40 haftanın dolduğu gün bebeğin tahmini doğum tarihi.onu girdin dimi?hesaplayıcılarda da çikıyor son adet tarihini girdiginde.

Cayır cayır kizlar geçecek mi gunler diyordun:))

Şöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...

Şöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
Ayyy bende bende ama yapmak istemiyorum cocuklara yemek yapiyorum laIm olan camasirlari yikiyorum evide soyle gelisi guzel topluyorum okdar ben 1 haftada bir temizlik yapardim gece 1 2 lere kadar is yapardim yapmak istemiyorum ne yapayim amannnnnn iyi olunca yaparim nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…