Annem her geldiğinde kırklar evi sağolsun.tertemiz etti heryeri.henüz temizlik yapacak mertebeye ulaşmadım ben de..Şöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
Yeter canım,çocuklara bak yeter.2 çocukla kolay mı.Ayyy bende bende ama yapmak istemiyorum cocuklara yemek yapiyorum laIm olan camasirlari yikiyorum evide soyle gelisi guzel topluyorum okdar ben 1 haftada bir temizlik yapardim gece 1 2 lere kadar is yapardim yapmak istemiyorum ne yapayim amannnnnn iyi olunca yaparim nedir yani
Çok şanslısın.Benim eşim bu ara biraz yardım ediyor.Yarım saate varmadan tüm evi süpürüyor göya,ben de etrafı toparlıyorum yavaş yavaş lavabo falan işte olduğu kadar ne yapalım.Temizlik görür inşallah evimizde.Annem her geldiğinde kırklar evi sağolsun.tertemiz etti heryeri.henüz temizlik yapacak mertebeye ulaşmadım ben de..
benim de kayınvalidem sağolsun temizliğimi dip köşe yapıyor.ben yapabilirim ama belim çok ağrıyor diye fiziksel olarak çok zorlamıyorum kendimi.Annem her geldiğinde kırklar evi sağolsun.tertemiz etti heryeri.henüz temizlik yapacak mertebeye ulaşmadım ben de..
Bide bana sor nasıl geçti. Ama elhamdülilllah iyiye de gittim sayılır çok şükür.. Ayy ne güzel annen toparlıyor valla ev bana bakıyor. Çoğu kezde bende onaCayır cayır kizlar geçecek mi gunler diyordun:))
Merak etme bu bahaneyle camları eşim halleder :) ama kadın eli değmeyince de olmuyor ki. Aman bi varıyım atak falan olmadanAllah kolaylık versin canım,cama falan çıkma sakın Özge.Doktorun dediklerini de unutma sakın.
Bizim hamileliğin bahanesiyle eşler de biraz ev işi öğreniyorlar valla.Benim eşim bana temizlikte hiç yardım etmezdi.Şimdi diyor halının üstü çok kötü olmuş bir de açık renk .Merak etme bu bahaneyle camları eşim halleder :) ama kadın eli değmeyince de olmuyor ki. Aman bi varıyım atak falan olmadan
Şöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
Valla çok isterim buyrun.Siz gelirseniz bi kahveyle kalmayız artık.:)Biz gelelim temizliğe sonra bizlerle iç kahveni :)
Aynen depresyon gelmesinde kilitlenip kalıyor insanBizim hamileliğin bahanesiyle eşler de biraz ev işi öğreniyorlar valla.Benim eşim bana temizlikte hiç yardım etmezdi.Şimdi diyor halının üstü çok kötü olmuş bir de açık renk .
Olmaz canım inşallah,depresyona girme de panik atak işi bitti artık merak etme.
Ne işle meşgulsun canım ?Valla temizliğin içinden de çıkamazsınız,büyük temizlik olacak artık.İzne ayrılayım diye bekliyorum.
Her şey izne ayrılmamı bekliyor. :)
Kamuda çalışıyorum.Ne işle meşgulsun canım ?
Bizim hamileliğin bahanesiyle eşler de biraz ev işi öğreniyorlar valla.Benim eşim bana temizlikte hiç yardım etmezdi.Şimdi diyor halının üstü çok kötü olmuş bir de açık renk .
Arabada falan kotu oluyorum korkuyorum o yüzden of of keşke hiç olmasa şu hastalık bizde ne kotu ya herşey kısıtlıBizim hamileliğin bahanesiyle eşler de biraz ev işi öğreniyorlar valla.Benim eşim bana temizlikte hiç yardım etmezdi.Şimdi diyor halının üstü çok kötü olmuş bir de açık renk .
Evet canım bazen bana da geliyor asansörde bir sıkıntı.Lambası da çok loş asansörün.Normalde ben de panik atak var mı bilmiyorum.Kalp çarpıntım titremem anksiyetemin arttığı her dönemde benimle çünkü.Arabada falan kotu oluyorum korkuyorum o yüzden of of keşke hiç olmasa şu hastalık bizde ne kotu ya herşey kısıtlı
Olabilir bn asansör e zor biniyorum. Çarpıntı mahvediyor bni iyi olalım inşallah yaEvet canım bazen bana da geliyor asansörde bir sıkıntı.Lambası da çok loş asansörün.Normalde ben de panik atak var mı bilmiyorum.Kalp çarpıntım titremem anksiyetemin arttığı her dönemde benimle çünkü.
neValla çok isterim buyrun.Siz gelirseniz bi kahveyle kalmayız artık.:)
izin gelince de yatarmışsın aşşağı:)Valla temizliğin içinden de çıkamazsınız,büyük temizlik olacak artık.İzne ayrılayım diye bekliyorum.
Her şey izne ayrılmamı bekliyor. :)
Benim 13.hafta falandı şişmeler başladı canım.evde izinliyken bile ,sabah kalktığımda bile ayaklarım davul,bacaklarım davul gibi..ayaykkabılar olmuyor artık düşün.Kızlar bugun uzun bır aradan sonra araba kullanabıldım esımle alısverıse gıttık ne guzel seyler var ole kız cocuklarına herseyı alasım gelıyor bazı yerlerın fıyatları cok ucuk ama ama tabı cok yorulmusum ayaklarım sısmıs sanırım artık sısmelerım baslıyo sız ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?