Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Şöyle doya doya bir temizlik yapsam evimde missss gibi koksa,1 fincan kahve yapıp açık pencerin önünde yudumlasam sevdiğim biriyle...
Annem her geldiğinde kırklar evi sağolsun.tertemiz etti heryeri.henüz temizlik yapacak mertebeye ulaşmadım ben de..

Yeter canım,çocuklara bak yeter.2 çocukla kolay mı.

Annem her geldiğinde kırklar evi sağolsun.tertemiz etti heryeri.henüz temizlik yapacak mertebeye ulaşmadım ben de..
Çok şanslısın.Benim eşim bu ara biraz yardım ediyor.Yarım saate varmadan tüm evi süpürüyor göya,ben de etrafı toparlıyorum yavaş yavaş lavabo falan işte olduğu kadar ne yapalım.Temizlik görür inşallah evimizde.

benim de kayınvalidem sağolsun temizliğimi dip köşe yapıyor.ben yapabilirim ama belim çok ağrıyor diye fiziksel olarak çok zorlamıyorum kendimi.

Cayır cayır kizlar geçecek mi gunler diyordun:))
Bide bana sor nasıl geçti. Ama elhamdülilllah iyiye de gittim sayılır çok şükür.. Ayy ne güzel annen toparlıyor valla ev bana bakıyor. Çoğu kezde bende ona neyseki arada eşim yardım ediyor sağolsun

Merak etme bu bahaneyle camları eşim halleder :) ama kadın eli değmeyince de olmuyor ki. Aman bi varıyım atak falan olmadan
Bizim hamileliğin bahanesiyle eşler de biraz ev işi öğreniyorlar valla.Benim eşim bana temizlikte hiç yardım etmezdi.Şimdi diyor halının üstü çok kötü olmuş bir de açık renk .
Olmaz canım inşallah,depresyona girme de panik atak işi bitti artık merak etme.

Valla temizliğin içinden de çıkamazsınız,büyük temizlik olacak artık.İzne ayrılayım diye bekliyorum.
Her şey izne ayrılmamı bekliyor. :)

Aynen depresyon gelmesinde kilitlenip kalıyor insan

Arabada falan kotu oluyorum korkuyorum o yüzden of of keşke hiç olmasa şu hastalık bizde ne kotu ya herşey kısıtlı

Arabada falan kotu oluyorum korkuyorum o yüzden of of keşke hiç olmasa şu hastalık bizde ne kotu ya herşey kısıtlı
Evet canım bazen bana da geliyor asansörde bir sıkıntı.Lambası da çok loş asansörün.Normalde ben de panik atak var mı bilmiyorum.Kalp çarpıntım titremem anksiyetemin arttığı her dönemde benimle çünkü.

Olabilir bn asansör e zor biniyorum. Çarpıntı mahvediyor bni iyi olalım inşallah ya

Kızlar bugun uzun bır aradan sonra araba kullanabıldım esımle alısverıse gıttık ne guzel seyler var ole kız cocuklarına herseyı alasım gelıyor bazı yerlerın fıyatları cok ucuk ama ama tabı cok yorulmusum ayaklarım sısmıs sanırım artık sısmelerım baslıyo sız ne durumdasınız

Ben de eve geldim ,yemek yok.Esim de hasta ,benim de midem çok kötü .Ama bugün fenalık hissi,bayılma hissi dune ve önceki günlere göre daha azdı.

Benim 13.hafta falandı şişmeler başladı canım.evde izinliyken bile ,sabah kalktığımda bile ayaklarım davul,bacaklarım davul gibi..ayaykkabılar olmuyor artık düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…