Bugün yine otelde yemediğim kalmadı benim,iştahım çok açık ,...ne yapacaksın dışarıdan mı söyleyeceksin,birşeyler mi pişireceksin?Ben de eve geldim ,yemek yok.Esim de hasta ,benim de midem çok kötü .Ama bugün fenalık hissi,bayılma hissi dune ve önceki günlere göre daha azdı.
Esim evdeydi o yemiş,oğlum da ona bakan teyzesinde pişi yemiş anne tokum dedi. Ben de dünden kalanları yerim artık.Bugün yine otelde yemediğim kalmadı benim,iştahım çok açık ,...ne yapacaksın dışarıdan mı söyleyeceksin,birşeyler mi pişireceksin?
ne
izin gelince de yatarmışsın aşşağı:)
Evet canım turizm sektöründe beş yıldızlı bir oteldeyim.Aynı zamanda veteriner.tek.yimm.beauty ben de ondan korkuyorum.
Kendim yapamam bir yardim alırım artık bulabilirsem.
Sen otelde mi çalışıyordun?
Nasılsın canımEvet canım turizm sektöründe beş yıldızlı bir oteldeyim.Aynı zamanda veteriner.tek.yim
Veteriner olduğunu biliyordum da otel de çalıştığını bilmiyordum canım.Evet canım turizm sektöründe beş yıldızlı bir oteldeyim.Aynı zamanda veteriner.tek.yim
Bugün çok hassasım ağladım durdum ota .oka...Nasılsın canım
Sağol Allah razı olsun canım..Veteriner olduğunu biliyordum da otel de çalıştığını bilmiyordum canım.
Allah kolaylık versin işlerindem.beauty Canım
Survivor izle kuzumIcim yanar icim kanarda isyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnruh halim fena yine isyaaaaaaannanannnnnnn
Oluyor işte canım ya keske olmasa ama.Bugün çok hassasım ağladım durdum ota .oka...
Allah yardımcımız olsun ,bir toparlasaydık.Icim yanar icim kanarda isyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnruh halim fena yine isyaaaaaaannanannnnnnn
Bana da geliyorlar öyle, normal o canım. Bazı günler kapı gıcırtısına bile ağlıyorum.Bugün çok hassasım ağladım durdum ota .oka...
Yok ya bende burdayım. Bakıyordum kimse yazmamış diyeKimsecikler yok bi tek benim galiba kafasi dumanli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?