Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende butun gun uyudum resmen 4 te kalktım bugun bende pek ıyı sayılmam korkularım anksıyetem zırve yaptı

Kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor doktor iğne vermişti yola çıkarken yaptır diye onu yaptırdım bugün

Amin canım çok sorun olur mu ki ya döner mi bilmiyorum doktor da dinlen falan diyor erken doğar diye malum bide idrar yolları enfeksiyonu var
Her riski,ihtimali değerlendiriyorlar dr.lar canım.birşey olmaz Allahın izniyle.dediği gibi hep dinlen.ani hareketlerden kaçın.enfeksiyon için antibiyotik içiyor musun

Her riski,ihtimali değerlendiriyorlar dr.lar canım.birşey olmaz Allahın izniyle.dediği gibi hep dinlen.ani hareketlerden kaçın.enfeksiyon için antibiyotik içiyor musun
Evet içiyorum ama ilaç içmek bana ölüm geliyor hiç sevmiyorum. Bikaç hafta önce de başı asadaydı zaten orda hissediyorum. Genital bolgem e falan ağrı vuruyor. Hayat kalitemi düşürdü ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…