Tesekkur ederim canımKolay gelsin ev işi banada çok zor geliyor
Nasıl ela Bebek cnmBende hastanedeyim
Ne iğnesi canım?Kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor doktor iğne vermişti yola çıkarken yaptır diye onu yaptırdım bugün
Proluton iğne canım bebek aşağıdaymış bnim progestan falan verdi yola gideceğim için de iğneyi yaptırmamı söylediNe iğnesi canım?
Öffff kuzum ya kurtulursun inşallah amma uzun sürdüBenimde keyfim yok depresyonu yaşıyorum yine yoğun..
Bnde yol sıkıntısı çekiyorum hayırlısıyla varsam bi bakalım.Benimde keyfim yok depresyonu yaşıyorum yine yoğun..
Bindin mi canım çıktın mı yolaBnde yol sıkıntısı çekiyorum hayırlısıyla varsam bi bakalım.
Allah korusun canım.Proluton iğne canım bebek aşağıdaymış bnim progestan falan verdi yola gideceğim için de iğneyi yaptırmamı söyledi
Ya m.beauty ne zaman geçecekÖffff kuzum ya kurtulursun inşallah amma uzun sürdü
Yarın sabah 11 de biniyorum hayırlısıyla canım. Beş saat ama of gozumde büyüyorBindin mi canım çıktın mı yola
Amin canım çok sorun olur mu ki ya döner mi bilmiyorum doktor da dinlen falan diyor erken doğar diye malum bide idrar yolları enfeksiyonu varAllah korusun canım.
Bünyene etki mi etmiyor sertralin acaba?işte her antidepresanı veremiyorlar hamilelikte,senin benim hapımız büyük ihtimalle efexor ..onu da vermedi benim dr.Ya m.beauty ne zaman geçecek( 50 mg lustral yetmiyor.
Her riski,ihtimali değerlendiriyorlar dr.lar canım.birşey olmaz Allahın izniyle.dediği gibi hep dinlen.ani hareketlerden kaçın.enfeksiyon için antibiyotik içiyor musunAmin canım çok sorun olur mu ki ya döner mi bilmiyorum doktor da dinlen falan diyor erken doğar diye malum bide idrar yolları enfeksiyonu var
Evet içiyorum ama ilaç içmek bana ölüm geliyor hiç sevmiyorum. Bikaç hafta önce de başı asadaydı zaten orda hissediyorum. Genital bolgem e falan ağrı vuruyor. Hayat kalitemi düşürdü ağrılarHer riski,ihtimali değerlendiriyorlar dr.lar canım.birşey olmaz Allahın izniyle.dediği gibi hep dinlen.ani hareketlerden kaçın.enfeksiyon için antibiyotik içiyor musun
Allah hayırlı yolculuk versin inşallah,sağ salim varırsınız.Bnde yol sıkıntısı çekiyorum hayırlısıyla varsam bi bakalım.
Allah razı olsun inşallah sağolasınAllah hayırlı yolculuk versin inşallah,sağ salim varırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?