- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Efexor kullanırken iyiydim ağır bi majörden sonra kullanmıştım 150 mg. Emzirmede nasıl kullanılır mı ki acaba. Hamilelikten sonra kurtulmayı umuyorum depten.Bünyene etki mi etmiyor sertralin acaba?işte her antidepresanı veremiyorlar hamilelikte,senin benim hapımız büyük ihtimalle efexor ..onu da vermedi benim dr.
İyiyim canım, en büyük sorunumuz emmemesi, doğunca hemen meme verin asla biberona alıştırmayın ben öyle bi hata yaptımDreamy ne alemdesin canım berfinle nasıl gidiyor :)
Evet hemen emzirmek lazim yoksa almiyolarİyiyim canım, en büyük sorunumuz emmemesi, doğunca hemen meme verin asla biberona alıştırmayın ben öyle bi hata yaptım
Daha iyi, kilo alıyor her geçen gün :)Nasıl ela Bebek cnm
Ben ne yapacağım, 1 aydır hastanede biberon alıyorİyiyim canım, en büyük sorunumuz emmemesi, doğunca hemen meme verin asla biberona alıştırmayın ben öyle bi hata yaptım
Off zormusBen ne yapacağım, 1 aydır hastanede biberon alıyor
Efexor kullanırken iyiydim ağır bi majörden sonra kullanmıştım 150 mg. Emzirmede nasıl kullanılır mı ki acaba. Hamilelikten sonra kurtulmayı umuyorum depten.
Hic pes etme,benim oğluma da vermiştik daha 4. 5 günlükken biberonla .ev kalabaliksa sakin odaya geçin ve orda emzirmeye çalışın,galiba küçük bebekler ve yeni doğum yapmış anneler seslerden cabuk etkileniyor.İyiyim canım, en büyük sorunumuz emmemesi, doğunca hemen meme verin asla biberona alıştırmayın ben öyle bi hata yaptım
Sağlık olsun canım ya,insan düşününce ne sıkıntıları atlatıyor.İlk kolostrumlarini da aldı hem ela hem berfin .Sonuçta sütünüz var sagar verirsiniz.Sağarak vermek zor forumlarda okumuştum yillR önce hic suyu gelmeyen anneler de varmış.Ben ne yapacağım, 1 aydır hastanede biberon alıyor
Canım berfini ve elayı emzirmekten vazgeçmek yok, anneyi emmesi psikolojik olarakta faydalı.Off zormus
Geçmiş olsun benimde midem yanıyo ya ne güzel geçmiş gibiydi. Yoldayım bende sarmıyor hiç asık suratlı bi kız elinde telefon oyle oturuyor yanımda.Allahım hayat ne kadar zor.hergun korku ge üzüntüyle yaşamak insanı çok yoruyor.
Midemde bir taş,ağzımda garip bir tat tarif edemediğim.
Yatsam yatasim yok,kalksam kalkasın yok.Hicbir is yapasım yok.Oğlum da hasta,zaten doğru düzgün birşey yemez.
İnsan kahvaltıda anne bana makarna yap der mi?
Sağolasin,Hayırlı yolculuklar canım,evine gidiyorsun ne güzel,mutlu musun?Geçmiş olsun benimde midem yanıyo ya ne güzel geçmiş gibiydi. Yoldayım bende sarmıyor hiç asık suratlı bi kız elinde telefon oyle oturuyor yanımda.
Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.Sağolasin,Hayırlı yolculuklar canım,evine gidiyorsun ne güzel,mutlu musun?
Alisirsin tabi,insanoğluyuz ,ama özlem tabiki olur.Annen gelebilecek mi doğuma?Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.
Canım ya ne tatlıdır şimdi,insan sıkıntısıyla kendi çocuğunu doğasıya sevemiyor bile.Berfin çirkef çıktı ya :) inatçı bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?