Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.
Annem geleli dün bir hafta olmuştu.bir hafta daha kalacaktı ama ailevi problemler var kaç gündür canımı sıkan.bugün gitti vedalaşırken çok ağladık,gün icindeyim,hala ağlıyorum ara ara...Allah kavuştursun hepimizi.bir annem kaldı benim yarenim.ne kardeş ne baba hepsine kırgın ve kızgınım..

Ahahahaha yirim onu,benim yeğen de hiç uğraşmaz kafasını dönüverirdi.simdi emiyordur büyük ihtimalle aralikta doğdu o da..sütün geliyor dimi maşallah...
Geliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat ya

Geliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat ya
Ya nıyeyse ben bu emzırme ısını hıc takmıyorum mama verırım heralde bende hıc anne sutu ıcmemısım bebekken

Canım fiziksel sıkıntılar hamilelikten sonra
Bitiyor merak etme.

Bizi bu güzel havalar mahvetti azizim :)
pikniğe gittik ailece güya. Hastalığımı eşimin ailesi bilmiyor tek eşim biliyor. Herkes mutlu hahaha kikiki nasıl zevk alıyorlar Allah ım. Ben mal mal milleti izliyorum eltilerim görümcelerim neyin var hoşuna gitmedi mi diyip durdu piknik. Hem depresyon hem onlarla vakit geçirmeyi sevmemek beni dibe çekti. Ama nasıl gıpta ettim iki eltimde hamile nasıl mutlular maşallah. Ben iyileşemicem sanırım.

Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.
Ah ne kadar zor aileden ayrılmak yaa.. Sende mi annenlerin yanında doğum yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…