Bizi bu güzel havalar mahvetti azizim :)Benimde keyfim yok depresyonu yaşıyorum yine yoğun..
Alisirsin tabi,insanoğluyuz ,ama özlem tabiki olur.Annen gelebilecek mi doğuma?
Alisirsin tabi,insanoğluyuz ,ama özlem tabiki olur.Annen gelebilecek mi doğuma?
Ben gelicem yine doğuma hiç istemiyorum ama annem gelsin kalsın istiyorum bakalım zaman ne gosterecekAlisirsin tabi,insanoğluyuz ,ama özlem tabiki olur.Annen gelebilecek mi doğuma?
Hayırlısı olsun inşallah.Ben gelicem yine doğuma hiç istemiyorum ama annem gelsin kalsın istiyorum bakalım zaman ne gosterecek
Emzirmede de vermezler sanıyorum..sen bir iyileşcen tam iyileşcen canım:))Efexor kullanırken iyiydim ağır bi majörden sonra kullanmıştım 150 mg. Emzirmede nasıl kullanılır mı ki acaba. Hamilelikten sonra kurtulmayı umuyorum depten.
Ben olsam takardım kızın herbişeyine...Geçmiş olsun benimde midem yanıyo ya ne güzel geçmiş gibiydi. Yoldayım bende sarmıyor hiç asık suratlı bi kız elinde telefon oyle oturuyor yanımda.
Annem geleli dün bir hafta olmuştu.bir hafta daha kalacaktı ama ailevi problemler var kaç gündür canımı sıkan.bugün gitti vedalaşırken çok ağladık,gün icindeyim,hala ağlıyorum ara ara...Allah kavuştursun hepimizi.bir annem kaldı benim yarenim.ne kardeş ne baba hepsine kırgın ve kızgınım..Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.
Ahahahaha yirim onu,benim yeğen de hiç uğraşmaz kafasını dönüverirdi.simdi emiyordur büyük ihtimalle aralikta doğdu o da..sütün geliyor dimi maşallah...Diliyle memeyi itiyor
Geliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat yaAhahahaha yirim onu,benim yeğen de hiç uğraşmaz kafasını dönüverirdi.simdi emiyordur büyük ihtimalle aralikta doğdu o da..sütün geliyor dimi maşallah...
Ne güldüm ya ilahı allahta senı guldursun bı an kızın yanında senı hayal ettım :)Ben olsam takardım kızın herbişeyine...
Ya nıyeyse ben bu emzırme ısını hıc takmıyorum mama verırım heralde bende hıc anne sutu ıcmemısım bebekkenGeliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat ya
Burcu koc mu oluyo 1 nisanda dogdu eger oyleyse zor bi bebek ama zeki olacak bende kocum daGeliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat ya
Koç :)Burcu koc mu oluyo 1 nisanda dogdu eger oyleyse zor bi bebek ama zeki olacak bende kocum da
Aaaaaa aç bilaç ama inada bak...dr.a bir sor sen yine de, niye emmiyormuş?Geliyor da bu çirkef deli etti beni, parmak kadar benle yarışıyor, ac uyudu yine emmedi, uyandı açlıktan yine emmedi, ne inat ya
AhahahahaNe güldüm ya ilahı allahta senı guldursun bı an kızın yanında senı hayal ettım :)
Biz koçlar zoruzdur anam.ama aklının kalmayacağı ,bir ordu insanla bile başa çıkacak kadar yürekli olduğunu bildiğin bir kız olacak:))Koç :)
Amin canim aminİnşallah hepimiz kurtuluruz biran önce bu sikintilarimizdan.
Allahım hayat ne kadar zor.hergun korku ge üzüntüyle yaşamak insanı çok yoruyor.
Midemde bir taş,ağzımda garip bir tat tarif edemediğim.
Yatsam yatasim yok,kalksam kalkasın yok.Hicbir is yapasım yok.Oğlum da hasta,zaten doğru düzgün birşey yemez.
İnsan kahvaltıda anne bana makarna yap der mi?
pikniğe gittik ailece güya. Hastalığımı eşimin ailesi bilmiyor tek eşim biliyor. Herkes mutlu hahaha kikiki nasıl zevk alıyorlar Allah ım. Ben mal mal milleti izliyorum eltilerim görümcelerim neyin var hoşuna gitmedi mi diyip durdu piknik. Hem depresyon hem onlarla vakit geçirmeyi sevmemek beni dibe çekti. Ama nasıl gıpta ettim iki eltimde hamile nasıl mutlular maşallah. Ben iyileşemicem sanırım.Bizi bu güzel havalar mahvetti azizim :)
Tamam benim ilaç doktorda verirse paxil belli oldu.. Ahhh Nurcan keşke bir iyileşsem pir iyileşsem dediğin gibiEmzirmede de vermezler sanıyorum..sen bir iyileşcen tam iyileşcen canım:))
Ah ne kadar zor aileden ayrılmak yaa.. Sende mi annenlerin yanında doğum yapacaksın?Teşekkur ederim. Mutluyum ama içimde buruk annemden babamdan kardeşimden ayrıldığım için onlar gormeden ağladım bile. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum ne kadar değişik Bi duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?