En güzel sabahlar en fırtınalı gecelerin sonunda olur:)Tamam benim ilaç doktorda verirse paxil belli oldu.. Ahhh Nurcan keşke bir iyileşsem pir iyileşsem dediğin gibi
İnşallah canım iyileşmeyen depresyon yoktur dimiEn güzel sabahlar en fırtınalı gecelerin sonunda olur:)
İnşallah,ne kadar korksam da fiziksel sıkıntılarım arttıkça doğumu isteyeceğim belki biran önce.Canım fiziksel sıkıntılar hamilelikten sonra
Bitiyor merak etme.
İnşallah yoktur ,hepimiz biran önce iyileşip rahatlamak istiyoruz.Mutlu ve gülen insanlara gıpta ile bakıyoruz.İnşallah canım iyileşmeyen depresyon yoktur dimi
İnşallah gün gelir,mutluluğumuzu paylaşmak için burada oluruz arkadaşlar.Tamam benim ilaç doktorda verirse paxil belli oldu.. Ahhh Nurcan keşke bir iyileşsem pir iyileşsem dediğin gibi
Ayyy olur mu dersin. Öyle uzak bir hayal ki. "öyle mutluyum" "çok mutluyum" hatta "mutluyum" nasıl bir kelime yaİnşallah gün gelir,mutluluğumuzu paylaşmak için burada oluruz arkadaşlar.
Sonsuza kadar süren depresyon yok canım evet:)İnşallah canım iyileşmeyen depresyon yoktur dimi
Kız yok beeee.bu yüzden buradayız ,birbirimizi anladığımız için ve aynı durumları yaşadığımız için canım.bak benim ağustos anneleri topiğine yazsan o ayrı tabi:)Sizi bunaltıyorum ben dimi sürekli olumsuz sürekli depresif(
Sanki biz farklimiyiz her gun zehir nedir bu ya valla cok bunaldim bende dogundan korkuyorum ama bir an oncede dogurmak istiyorum cunku cok bunaldim karnimin sisligindenSizi bunaltıyorum ben dimi sürekli olumsuz sürekli depresif(
Yok canım kesinlikle bunalmıyorsun.farkımız yok birbirimizden.korkularımız ya da sorunlarimiz belki farklı ama sıkıntılarımız aynı.Sizi bunaltıyorum ben dimi sürekli olumsuz sürekli depresif(
Hayır canım senı cok ıyı anlıyoruz kesınlıkle bunaltmıyosun bırbırımıze destek olmak ıcın elımızden gelenı seve seve yapıyoruz hepımızde oleyız buna emınımSizi bunaltıyorum ben dimi sürekli olumsuz sürekli depresif(
Bızım topiğin samımıyetı farklı be kıZlarKız yok beeee.bu yüzden buradayız ,birbirimizi anladığımız için ve aynı durumları yaşadığımız için canım.bak benim ağustos anneleri topiğine yazsan o ayrı tabi:)
Göbiş resmi koyuyor şimdi ordaki kızlar,biz de koysak mıBızım topiğin samımıyetı farklı be kıZlar
Evet canım sendemiAh ne kadar zor aileden ayrılmak yaa.. Sende mi annenlerin yanında doğum yapacaksın?
Ordakı kızlar neler yapmıyorkı bence hepımız stetrskop almalıyız en önemli meselemiz bu olmalı anneler :)Göbiş resmi koyuyor şimdi ordaki kızlar,biz de koysak mı
Kız valla senın metrobus hıkayelerını özluycem ha nerde oturuyosunkı hergun metrobus :)İttir kaktır metrobüse zor bindim tekli koltuk ta kapamadım bugün.bir buçuk kişilik tuhaf koltuğa kaldım.çocuklu bir kadın var yanımda,kolu koluma yapıştı gidiyoruz öyle,pek te sevimli çocuk ama delireceğim.temasa dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?