AhahahaOrdakı kızlar neler yapmıyorkı bence hepımız stetrskop almalıyız en önemli meselemiz bu olmalı anneler :)
Avcılar canımKız valla senın metrobus hıkayelerını özluycem ha nerde oturuyosunkı hergun metrobus :)
Evet canım bende. Doğuma bir ay kala gidicem inşallahEvet canım sendemi
Ay bende dayanamam kesin. Hele toplu taşıtlarda çocuklu annelere hiç dayanamıyorum. Bugün bizimkilerle pikniğe gittik o güruhun çocuguma dokunup sevecekleri fikri belirdi kafamda ve kafayı yicektim.Kıızzzz İlknurrr gel metrobüse takıl benle iki üç gün kalmaz depresyonun falan sinirden,okbden kırılırsın valla.beni metrobüs iyileştirmiş olmasın..
Selda haklı hergün ne yaşadı bugün acaba diye merak eder oldumKız valla senın metrobus hıkayelerını özluycem ha nerde oturuyosunkı hergun metrobus :)
:)Temmuz annelerinde de bi ara okuyordum ay dedeli kapı süsünün kampanyası bitmiş nasıl dertlilerdi anlatamam. (maşallah Allah bozmasın yaa, inanılmaz gıptalık vallahi.. )
Bnde aynı canım kayınvalidenlr nerde yaşıyorEvet canım bende. Doğuma bir ay kala gidicem inşallah
Herkesin derdi farkli :)Temmuz annelerinde de bi ara okuyordum ay dedeli kapı süsünün kampanyası bitmiş nasıl dertlilerdi anlatamam. (maşallah Allah bozmasın yaa, inanılmaz gıptalık vallahi.. )
Evet aynen öyle,inşallah hep böyle devam eder.Bızım topiğin samımıyetı farklı be kıZlar
Biz zaruri ihtiyaçları almadık daha.Ben de çok heveslenirim çocuğun ilk dişi çıkar,ilk doğum günü ilk bilmem neyi partiler falan düzenlerler.Ben hiç beceremedim öyle şeyleri.Temmuz annelerinde de bi ara okuyordum ay dedeli kapı süsünün kampanyası bitmiş nasıl dertlilerdi anlatamam. (maşallah Allah bozmasın yaa, inanılmaz gıptalık vallahi.. )
Valla Allah herkese kapı süsü kampanyasını kaçırdık derdi versin. :)Herkesin derdi farkli :)
Lustralım evde kalmış.Tam etki etmeye başlayacak heralde derken bugün ki doz gümleyecek heralde.
Gittim aldım eczaneden az önce içtim.Sakın aksatma akşam alabilirsin.
İş yerine götrdüğüm bir poşetim var.Hergün yanımda taşıyorum tansiyon aleti,bilimum ilaçlar.1 hafta sonra ayrılıyorum inşallah izne.İnşallah evde daha kötü olmam.İnsan her şeyden korkar mı yaw,hiç mi iyi şeyler düşünmez bu beyin.1 kutu iş yerinde olsun, 1 kutu evde.Bazen unutuyor insan.
Ahahaha şapur şupur öpmeleri benim de korkum..Ay bende dayanamam kesin. Hele toplu taşıtlarda çocuklu annelere hiç dayanamıyorum. Bugün bizimkilerle pikniğe gittik o güruhun çocuguma dokunup sevecekleri fikri belirdi kafamda ve kafayı yicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?