Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kıızzzz İlknurrr gel metrobüse takıl benle iki üç gün kalmaz depresyonun falan sinirden,okbden kırılırsın valla.beni metrobüs iyileştirmiş olmasın..
Ay bende dayanamam kesin. Hele toplu taşıtlarda çocuklu annelere hiç dayanamıyorum. Bugün bizimkilerle pikniğe gittik o güruhun çocuguma dokunup sevecekleri fikri belirdi kafamda ve kafayı yicektim.

Temmuz annelerinde de bi ara okuyordum ay dedeli kapı süsünün kampanyası bitmiş nasıl dertlilerdi anlatamam. (maşallah Allah bozmasın yaa, inanılmaz gıptalık vallahi.. )

Bızım topiğin samımıyetı farklı be kıZlar
Evet aynen öyle,inşallah hep böyle devam eder.

Temmuz annelerinde de bi ara okuyordum ay dedeli kapı süsünün kampanyası bitmiş nasıl dertlilerdi anlatamam. (maşallah Allah bozmasın yaa, inanılmaz gıptalık vallahi.. )
Biz zaruri ihtiyaçları almadık daha.Ben de çok heveslenirim çocuğun ilk dişi çıkar,ilk doğum günü ilk bilmem neyi partiler falan düzenlerler.Ben hiç beceremedim öyle şeyleri.

Lustralım evde kalmış.Tam etki etmeye başlayacak heralde derken bugün ki doz gümleyecek heralde.

1 kutu iş yerinde olsun, 1 kutu evde.Bazen unutuyor insan.
İş yerine götrdüğüm bir poşetim var.Hergün yanımda taşıyorum tansiyon aleti,bilimum ilaçlar.1 hafta sonra ayrılıyorum inşallah izne.İnşallah evde daha kötü olmam.İnsan her şeyden korkar mı yaw,hiç mi iyi şeyler düşünmez bu beyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…