Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya utanarak yaziyorum ama insan karnindan korkarmi bebek tekme atinca tedirgin oluyorum yani o an alsinlar karnimdan istiyorum cildiricam diye korkuyorum ozellikle aksamlari boyle oluyorum ya aslinda bebegimide cok seviyorum ama niye boyle hissediyorum allhim sen sabir ver yarabbim sabir sabir nereye kadar zaman gecmiyo

Amin sabredebilmek çok büyük bir nimet inan.Bizimki sabır mı ne bilemiyorum artık,kafam karmakarışık.Geçen hafta ben de öyle olmuştum,tekme atınca değil de sanki kasılma ve gerilme vardı karnımda o an aynen senin gibi düşünmüştüm.

Insallhh benim de gecicidir yoksa bu sekilde gecmez 1 5 ay

Off canım benim. Hiçte utanarak yazma neden utanıyorsun. Bende sabah sabah ağlama krizine girdim. Eşim bıkıyor mu acaba benden ne hissediyor. Bitsin bu çile artık yaa doğurunca düzelecekmiyiz. Geçmiyor günler hiç geçmiyor gibi

Insallhh benim de gecicidir yoksa bu sekilde gecmez 1 5 ay
Allahım sabır,güç kuvvet ver hepimize,gerçekten bu durumda dayanmak çok zor geliyor insana bazen.Anksiyetem vardı zaten hamilelikten önce de doyasıya gülmek nedir bilmem,ama şimdi bir tebessüm bile...

İnşallah düzeliriz.Ama ben şuan korkuyla karışık garip ruh halleri içindeyim.Her konuda kendime güvensizlik oluştu artık.
Allah yardımcımız olsun.

Ben iyice dengesiz oldum.aksam evde ağladım bir kamyon.sabah iğrenç kalktım.şimdi iyi gibiyim içimdeki sıkıntı oynuyor, bi geliyor ,bi gidiyor.ben de önceden huylanıyordum ama hareket etmiyor bebek diye tereddüt ediyorum.yarın detaylı ultrason var heyecanlıyım biraz

İç sıkıntısı hiç geçmiyor hiç. Bide hava kapalı yağmurlu kafayı yicem. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

Allahım sabır,güç kuvvet ver hepimize,gerçekten bu durumda dayanmak çok zor geliyor insana bazen.Anksiyetem vardı zaten hamilelikten önce de doyasıya gülmek nedir bilmem,ama şimdi bir tebessüm bile...
Sinirleniyorum kendime neyin mucadelesini verdim ilac kullansaydim belki iyi olacaktim seytan diyo git basla

Sinirleniyorum kendime neyin mucadelesini verdim ilac kullansaydim belki iyi olacaktim seytan diyo git basla
Artık bu kadar sabrettin,doğum korkun falan yoksa doğumdan sonra başlarsın gerekirse.Zaten fayda etti diyene kadar doğum gelir.Passiflora içebilirmişsin gönül rahatlığıyla.

İç sıkıntısı hiç geçmiyor hiç. Bide hava kapalı yağmurlu kafayı yicem. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Evet ic sikintisi icimde tuhaf bi heyecan kafamda karmasik sorular her gunumu sayiyorum gecermiki boyle zaman gecmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…