- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
İlaç ağlamayı engelliyor sanki,kasıyor insanı.İnşallah güzel haberler bekliyoruz.Ben iyice dengesiz oldum.aksam evde ağladım bir kamyon.sabah iğrenç kalktım.şimdi iyi gibiyim içimdeki sıkıntı oynuyor, bi geliyor ,bi gidiyor.ben de önceden huylanıyordum ama hareket etmiyor bebek diye tereddüt ediyorum.yarın detaylı ultrason var heyecanlıyım biraz
İnşallah.Dogumdan sonra gerek kalmayacak inaniyorum insallhh oyle olur
Vardır bir hayır canım ki ilaç kullanmadın öyle düşün..Sinirleniyorum kendime neyin mucadelesini verdim ilac kullansaydim belki iyi olacaktim seytan diyo git basla
Kapalı ,yağmurlu hava boğar canım insanı depresif olmasa bile..bazen sevenler de denk geliyor bana,ohhh diyorlar evde uzanacak uyuyacak hava tam.Aman Allahım karanlık kasvetli bir hava eve de çöker onun kasveti.bi de yatıyorsun o loşlukta cok kötü cok...İç sıkıntısı hiç geçmiyor hiç. Bide hava kapalı yağmurlu kafayı yicem. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
O kadar ki gözyaşlarım anında iniyor,yer,zaman, mekan dinlemiyor hiç..kontrol edemiyorum.İlaç ağlamayı engelliyor sanki,kasıyor insanı.İnşallah güzel haberler bekliyoruz.
İnşallah.
Yavrum sen hamilesin depresyonunu da coşturdu hamileliğin.anlayışlı olacaklar kuzum.hep en son kendimizi düsünmekten hasta olduk zaten.acı çeken sensin canım bunu unutma destek olacak kol kanat olacak.bak benimkine dün ağlıyorum gelip sarılıp teselli bile etmiyor.bebeği bile sormuyor hiç.gıdım düşünmem ben de onu bıkarsa bıksın...Bende eşime takmış durumdayım ne hissediyor diye. Bıktı kesin oda
Ama ağlamak insanı rahatlatıyor,ben bu ara kasıldığımı,kendimi sıktıkça boğulduğumu hissediyorum.O kadar ki gözyaşlarım anında iniyor,yer,zaman, mekan dinlemiyor hiç..kontrol edemiyorum.
Zaten yeni doğan çocuğu şaşur şupur öpmek nedir ya?Öpmesinler
Ya utanarak yaziyorum ama insan karnindan korkarmi bebek tekme atinca tedirgin oluyorum yani o an alsinlar karnimdan istiyorum cildiricam diye korkuyorum ozellikle aksamlari boyle oluyorum ya aslinda bebegimide cok seviyorum ama niye boyle hissediyorum allhim sen sabir ver yarabbim sabir sabir nereye kadar zaman gecmiyo
Haklısın yaa hep en son kendimizi düşünüyoruz. Hastayım ve hamileyim destek olsun bi zahmet dimi. Ay seninki de çok duyarsız yaaYavrum sen hamilesin depresyonunu da coşturdu hamileliğin.anlayışlı olacaklar kuzum.hep en son kendimizi düsünmekten hasta olduk zaten.acı çeken sensin canım bunu unutma destek olacak kol kanat olacak.bak benimkine dün ağlıyorum gelip sarılıp teselli bile etmiyor.bebeği bile sormuyor hiç.gıdım düşünmem ben de onu bıkarsa bıksın...
Aklım gidiyor kaynana görumce falan yumulurlar mı?kaynanamin eli hep burnunda zaten ya da koltuk altında offff sıkıntı bastı...Zaten yeni doğan çocuğu şaşur şupur öpmek nedir ya?
Ya bi sor bacakların şiş mi bebek bugün tekmeledi mi nasılsın de yani.doluyorum patlıyorum sonra.Haklısın yaa hep en son kendimizi düşünüyoruz. Hastayım ve hamileyim destek olsun bi zahmet dimi. Ay seninki de çok duyarsız yaa
Tedavi goruyor musun canımslm kızlar.1 haftadır geçmeyen iç sıkıntım,darlanmam var benim de.önceden havalara veriyordum.1 haftadır hava da açık,depresyonum depreşti yine.eşim sağolsun hep yanımda,destekçim ama bu öyle destekle çabayla geçen bişey de değilki.dep keyfine göre girip çıkıyor hayatımıza.
Evet hep aynılar demek ki,birbirlerinden farkları yok.Ya bi sor bacakların şiş mi bebek bugün tekmeledi mi nasılsın de yani.doluyorum patlıyorum sonra.
İnşallah geçicidir canım,biran önce eski haline dönersin.slm kızlar.1 haftadır geçmeyen iç sıkıntım,darlanmam var benim de.önceden havalara veriyordum.1 haftadır hava da açık,depresyonum depreşti yine.eşim sağolsun hep yanımda,destekçim ama bu öyle destekle çabayla geçen bişey de değilki.dep keyfine göre girip çıkıyor hayatımıza.
Ne lanettir o bilmez miyim,Allah kurtarsın hepimizitedavi görüyorumm.beauty . 4 aydır selectra 50 mg kullanıyorum.anksiyete ve pa geçti gitti ama depresyon bazen hafif bazen şiddetli halen beni bırakmadı
Oğlumun ona cekmemesi icin dua ediyorumEvet hep aynılar demek ki,birbirlerinden farkları yok.
Ah canım bende cok dusunuyorum onu ya kendımı onun yerıne koyuyorum ben bıle kendımden bıkmısken o tabıykıde bıkmıstır korkuyorum daha kotu seyler yasanır dıyeBende eşime takmış durumdayım ne hissediyor diye. Bıktı kesin oda
Bizim bu taraflarda bir şey derler 7 atayı bırkır yerden kaldırana çekermiş çocuk derler.Yerden kaldıran da ebe ya da doktor olur heralde günümüzde.Oğlumun ona cekmemesi icin dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?