Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İlaç ağlamayı engelliyor sanki,kasıyor insanı.İnşallah güzel haberler bekliyoruz.
Dogumdan sonra gerek kalmayacak inaniyorum insallhh oyle olur
İnşallah.

İç sıkıntısı hiç geçmiyor hiç. Bide hava kapalı yağmurlu kafayı yicem. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Kapalı ,yağmurlu hava boğar canım insanı depresif olmasa bile..bazen sevenler de denk geliyor bana,ohhh diyorlar evde uzanacak uyuyacak hava tam.Aman Allahım karanlık kasvetli bir hava eve de çöker onun kasveti.bi de yatıyorsun o loşlukta cok kötü cok...

Bende eşime takmış durumdayım ne hissediyor diye. Bıktı kesin oda
Yavrum sen hamilesin depresyonunu da coşturdu hamileliğin.anlayışlı olacaklar kuzum.hep en son kendimizi düsünmekten hasta olduk zaten.acı çeken sensin canım bunu unutma destek olacak kol kanat olacak.bak benimkine dün ağlıyorum gelip sarılıp teselli bile etmiyor.bebeği bile sormuyor hiç.gıdım düşünmem ben de onu bıkarsa bıksın...

Canım o korku bendede vardı ilk başlarda ağlardım korkudan

Haklısın yaa hep en son kendimizi düşünüyoruz. Hastayım ve hamileyim destek olsun bi zahmet dimi. Ay seninki de çok duyarsız yaa

slm kızlar.1 haftadır geçmeyen iç sıkıntım,darlanmam var benim de.önceden havalara veriyordum.1 haftadır hava da açık,depresyonum depreşti yine.eşim sağolsun hep yanımda,destekçim ama bu öyle destekle çabayla geçen bişey de değilki.dep keyfine göre girip çıkıyor hayatımıza.

Tedavi goruyor musun canım

tedavi görüyorum m.beauty . 4 aydır selectra 50 mg kullanıyorum.anksiyete ve pa geçti gitti ama depresyon bazen hafif bazen şiddetli halen beni bırakmadı

İnşallah geçicidir canım,biran önce eski haline dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…