Nasıl bır kaynanan var ole ya :)Aklım gidiyor kaynana görumce falan yumulurlar mı?kaynanamin eli hep burnunda zaten ya da koltuk altında offff sıkıntı bastı...
Olmaz inşallah Allah korusun canımAh canım bende cok dusunuyorum onu ya kendımı onun yerıne koyuyorum ben bıle kendımden bıkmısken o tabıykıde bıkmıstır korkuyorum daha kotu seyler yasanır dıye
Annemde onlardan elhamdülilllah sağlam o depresyonu falan yok bazen canı sıkılır depresyon sanıp ilaç içmeye kalkar ama öyle olmadığının farkındayım. Yağmurlu havalara bayılıyor ohh tam uyumalık hava der.Kapalı ,yağmurlu hava boğar canım insanı depresif olmasa bile..bazen sevenler de denk geliyor bana,ohhh diyorlar evde uzanacak uyuyacak hava tam.Aman Allahım karanlık kasvetli bir hava eve de çöker onun kasveti.bi de yatıyorsun o loşlukta cok kötü cok...
Ayyy Nurcan içim kalktı bende benimkileri hiç hijyenik bulmuyorum yaaa annemde bulmuyor aklı gidiyor kaynanan torunumdan uzak dursun diyip duruyor. Benimde temennim o zaten dedim.Aklım gidiyor kaynana görumce falan yumulurlar mı?kaynanamin eli hep burnunda zaten ya da koltuk altında offff sıkıntı bastı...
ben o konuda rahatım kızlar.eşimin ve benim aileme ço krahat yavrumu teslim ederim.sağolsunlar bebeğin sağlığı için öpmeyiz,öptürmeyiz falan diyolar.ilk torun bi de.üzerine titrer,benden çok evham yaparlar biliyorum :)Ayyy Nurcan içim kalktı bende benimkileri hiç hijyenik bulmuyorum yaaa annemde bulmuyor aklı gidiyor kaynanan torunumdan uzak dursun diyip duruyor. Benimde temennim o zaten dedim.
Çok şanslısın canım ya,Çevredeki insanların önce anne ve bebeği düşünmeleri gerekir,ama bunu düşünen çok az kişi var etrafımızda.ben o konuda rahatım kızlar.eşimin ve benim aileme ço krahat yavrumu teslim ederim.sağolsunlar bebeğin sağlığı için öpmeyiz,öptürmeyiz falan diyolar.ilk torun bi de.üzerine titrer,benden çok evham yaparlar biliyorum :)
Çok şükür ki kaynananlar kafana uygun. İşin yoksa bütün bu hastalığın içinde bide kaynanayla görümceyle hatta kayınla uğraş.ben o konuda rahatım kızlar.eşimin ve benim aileme ço krahat yavrumu teslim ederim.sağolsunlar bebeğin sağlığı için öpmeyiz,öptürmeyiz falan diyolar.ilk torun bi de.üzerine titrer,benden çok evham yaparlar biliyorum :)
Valla benım tek korkum dogum dogum korkum tetıklıyor panık atagımı dogumdan sonra hayatı yasıycam ve gercekten takmıycam bırseyı bunu anladım valla mıllete bakıyom camdan dıyorum oh amelıyat olmuycaksınız nekadar sanlısınız valla sezaryanla bozdum ben kafayı yaBenim ruhum daralıyor yaa bıktım depresyondan. Doğum yapınca bitecek mi ne büyütüyoruz içimizde yaa ölüyorum depresyondan kaç ay oldu yetmiyor lustral işte. Of Allah ım delirecem depresyondan
Seni çok iyi anlıyorum canım ya senin yasadigin şeylerin aynısını hissediyorum inan.Benim ruhum daralıyor yaa bıktım depresyondan. Doğum yapınca bitecek mi ne büyütüyoruz içimizde yaa ölüyorum depresyondan kaç ay oldu yetmiyor lustral işte. Of Allah ım delirecem depresyondan
Oo korkulara bi geçsem zaten.. Hem doğum korkusu hem bebeğe nasıl bakacam derdi eve işe bebeğe yetişebilecekmiyim korkusu. Ama illede depresyon. Mahvetti beni.Seni çok iyi anlıyorum canım ya senin yasadigin şeylerin aynısını hissediyorum inan.
Üstüne bir de doğum korkusu hem de en üst seviyede.
Bilmiyorum inan ne olacak doğumdan sonra
İnşallah kurtuluruz doğumdan sonraSeni çok iyi anlıyorum canım ya senin yasadigin şeylerin aynısını hissediyorum inan.
Üstüne bir de doğum korkusu hem de en üst seviyede.
Bilmiyorum inan ne olacak doğumdan sonra
Ilknur sen de aynısını hissediyorsun dimi ,en iğrenci depresyon,Allah tabiki beterinden korusun ama benim icin en buyuk en pis en .oktan hastalık bu...insanı tüketiyor,bitiriyor..Oo korkulara bi geçsem zaten.. Hem doğum korkusu hem bebeğe nasıl bakacam derdi eve işe bebeğe yetişebilecekmiyim korkusu. Ama illede depresyon. Mahvetti beni.
Ohh rahatlığa bak darısı başımıza yaKızlar ben bugün insanda vaginal doğum izledim.yabancı bir kadındı ortalarda anadan üryan dolandı,kocası ve iki yaşlı sayılır kadının arasında...sonra oturdu sandalyeye çatır çatır doğurdu.çocuk ta maşallah iriceneydi.kadın bağırmadı bile yahu.bi cesaretlendim ama vaginal dikiş benim korkum sancı falan değil..
Hele bi tanesi suda doğurdu hem de ikizOhh rahatlığa bak darısı başımıza ya
Hemde nasıl Nurcan. Korkularımı okb mi erteliyorum bilinçaltıma atıyorum depresyondan onlara fırsat bile gelmiyor. Allah ım çok zor. Biraz iyiydim bu bi haftadır kafayı yicem. Ölüm düşüncelerim yine yenileniyor. Boğuluyorum Nurcan ya. Biri bana geçecek desin. Doğumdan sonra iyileşeceksin desin. Başa sardı yaaIlknur sen de aynısını hissediyorsun dimi ,en iğrenci depresyon,Allah tabiki beterinden korusun ama benim icin en buyuk en pis en .oktan hastalık bu...insanı tüketiyor,bitiriyor..
Offf bu en kötüsüydü bak..Hele bi tanesi suda doğurdu hem de ikizne bağrış çığrış,ne yırtık ne dikiş...
Öffff ya sarımsak yemiş biri,hiç dayanamam ,tansiyonum düsüyor içim kalkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?