Yaşamıyor ki insan, tüm duygular alınmış içinden ,boşluktasın.herşey anlamsız,boş..tarif te edemiyorsun ki.iki kere yaşadım.ilki 2 ay sürmüştü aman Allahım ölüm şekli düşünüyordum ben de.çok ağır geçirdim onu,konusamıyordum,robot gibi olmuştum.serum bağlanıyordu dehidrasyon başlamıştı vücudumda artık.böyle ne interneti ne forumu inan o halim gectiyse seninkisi hayli hayli gececek.ikincisi hamileliğin ilk trimestiri boyunca sürdü.bunda iç basmaları yoğundu,insan aradım etrafımda ,bir nebze iyi geldiler bana.çalışamadım, eve giremedim.o da geçmez sanmıştım,o da geçtiHemde nasıl Nurcan. Korkularımı okb mi erteliyorum bilinçaltıma atıyorum depresyondan onlara fırsat bile gelmiyor. Allah ım çok zor. Biraz iyiydim bu bi haftadır kafayı yicem. Ölüm düşüncelerim yine yenileniyor. Boğuluyorum Nurcan ya. Biri bana geçecek desin. Doğumdan sonra iyileşeceksin desin. Başa sardı yaa
Doğum mu? lanet sarımsak yiyenler mi ?deliricem simdi ya..koca metrobüs yıkıldı kokudan...Offf bu en kötüsüydü bak..
Acaba benimde depresyon mu basliyo yine huzursuzluk keyif alamiyorum hic biseyden nefesim daraliyo karnimdan nefret etmeye basladim ama icindekinden degil tuhaf bi heycan korkmuyorum dogumdan ben yeterki dogurayim diye dusunuyorum simdi allahim ne bitmez bi hamileleik yasadim ben yaHemde nasıl Nurcan. Korkularımı okb mi erteliyorum bilinçaltıma atıyorum depresyondan onlara fırsat bile gelmiyor. Allah ım çok zor. Biraz iyiydim bu bi haftadır kafayı yicem. Ölüm düşüncelerim yine yenileniyor. Boğuluyorum Nurcan ya. Biri bana geçecek desin. Doğumdan sonra iyileşeceksin desin. Başa sardı yaa
slm kızlar.1 haftadır geçmeyen iç sıkıntım,darlanmam var benim de.önceden havalara veriyordum.1 haftadır hava da açık,depresyonum depreşti yine.eşim sağolsun hep yanımda,destekçim ama bu öyle destekle çabayla geçen bişey de değilki.dep keyfine göre girip çıkıyor hayatımıza.
Anksiyete ve sendrom galiba canım senin.doğum sonrası depresyon oldu mu onceki gebeliklerinde?Acaba benimde depresyon mu basliyo yine huzursuzluk keyif alamiyorum hic biseyden nefesim daraliyo karnimdan nefret etmeye basladim ama icindekinden degil tuhaf bi heycan korkmuyorum dogumdan ben yeterki dogurayim diye dusunuyorum simdi allahim ne bitmez bi hamileleik yasadim ben ya
canımm özledim sizleri daha iyim çok şükür sizler nasılsınz asıl
Evet 2. Oglumda ilk kez olmustu panik atak ve depresyonAnksiyete ve sendrom galiba canım senin.doğum sonrası depresyon oldu mu onceki gebeliklerinde?
Pskologuda ihmal ettim ondan mi boyle oldum acaba ya . Bide ben 37. Haftada dogumu isticem cokmu erken olur dayanamiyorum artik arkadaslar gercekten cok kotu oluyorum cildircakmis gibiAnksiyete ve sendrom galiba canım senin.doğum sonrası depresyon oldu mu onceki gebeliklerinde?
Allah yardimcin olsun canim insallhhhAnneli odaya geçtim bu akşam görünen o ki, bana uyku olmayacak.
Korkuyorum yainş yaparım.
canm senindemi ilk gebeliğin ne kadar yaşadıZamanla geçiyor cnm ama yine de bi burukluk var ben de donuk donukum sanırım hala şaşkınlık var o yüzden
Onu bide bana sor sanki 28 yıldır hamileyimAcaba benimde depresyon mu basliyo yine huzursuzluk keyif alamiyorum hic biseyden nefesim daraliyo karnimdan nefret etmeye basladim ama icindekinden degil tuhaf bi heycan korkmuyorum dogumdan ben yeterki dogurayim diye dusunuyorum simdi allahim ne bitmez bi hamileleik yasadim ben ya
Sarımsak canım. En iğrendiğim şeylerden biri toplu taşırlardaki kokularDoğum mu? lanet sarımsak yiyenler mi ?deliricem simdi ya..koca metrobüs yıkıldı kokudan...
Benimde bu ağır 2. Sayılır yine yaşadım ama böylesi hiç olmamıştı. Anlatmakla anlatılmıyor çok zor. Ben 3 trimestridir yaşıyorum. Tek umudum doğumdan sonra geçmesi en azından.Yaşamıyor ki insan, tüm duygular alınmış içinden ,boşluktasın.herşey anlamsız,boş..tarif te edemiyorsun ki.iki kere yaşadım.ilki 2 ay sürmüştü aman Allahım ölüm şekli düşünüyordum ben de.çok ağır geçirdim onu,konusamıyordum,robot gibi olmuştum.serum bağlanıyordu dehidrasyon başlamıştı vücudumda artık.böyle ne interneti ne forumu inan o halim gectiyse seninkisi hayli hayli gececek.ikincisi hamileliğin ilk trimestiri boyunca sürdü.bunda iç basmaları yoğundu,insan aradım etrafımda ,bir nebze iyi geldiler bana.çalışamadım, eve giremedim.o da geçmez sanmıştım,o da geçti
Ya işte insanlar bunları dert ediyor bildigin mis gibi mutlular yaa (maşallah)Kızlar bugün işyerinde bir kızın kaynanası iki kilo patlıcan almış.bana diyo ki ne yapıcam o kadar patlıcanı.közleyip dolaba koyayım, ocak pislenir, fırına mı atayım daldı gitti sıkıntı yaptı falan..ne güzel ya derde bak dedim içimden.o mu normal simdi?ben ona depresyonumu okbmi nasıl anlatayım ?
Yapabileceksin inşallah Rabbim yardımcın olsun haberlerini bekliyoruzAnneli odaya geçtim bu akşam görünen o ki, bana uyku olmayacak.
Korkuyorum yainş yaparım.
Ayy benimde öyle rahatı severim hiç bana göre değil ağrılarım sızılarım bunaltıyor. Doğumdan kesilerden çok korkuyorum offff nerden hemen hamile kaldım diyorum Allah'ın gucune gitmesin. Hep dert ediyorum bi ara heves etsemdeOnu bide bana sor sanki 28 yıldır hamileyim
Daha iyiceyim canım.ev iş iş ev:))canımm özledim sizleri daha iyim çok şükür sizler nasılsınz asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?