Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Pskologuda ihmal ettim ondan mi boyle oldum acaba ya . Bide ben 37. Haftada dogumu isticem cokmu erken olur dayanamiyorum artik arkadaslar gercekten cok kotu oluyorum cildircakmis gibi
Ah canım ya bir psikiyatr ile de görüşsen.dr.un ne zaman derse o zaman alınsın bebek o kadar dayandın canım.biliyorum şu an cok zor ama sabret canım

Benimde bu ağır 2. Sayılır yine yaşadım ama böylesi hiç olmamıştı. Anlatmakla anlatılmıyor çok zor. Ben 3 trimestridir yaşıyorum. Tek umudum doğumdan sonra geçmesi en azından.
Kat kat yasadım canım bitince yeniden dogacaksın az kaldı,mutlu günler yakın.bak göreceksin Nurcan demişti diyeceksin

Sitede infertilite bölümlerinde cok gezdim.esimin spermiyogram test sonucunda morfoloji düsük cikmisti.tup bebek bolumlerinde gezmeye baslamıstim malum yaş ta var.ne acılar cekiliyor maddi manevi ne ümitler tüketiliyor bir görsen bebek için.onlar da hastalanıyor üzüntüden.sukredelim canım Allahın gucüne gider korkuyorum.sağ salim doğsunlar alıverir elimden diye korkuyorum boyle söylenip duruyoruz ya...

Çok haklısın canım ama bende korkuyorum kendimi düşünmeden edemiyorum bebeği ikinci planda bırakıyorum iyi bi anne olamam doğunca da böyle olursam diye korkuyorum. Allah'ım bize de nasip eder mi ki doğurduk demeyi hayırlısıyla. İçim sıkılıyor ameliyattan falan ya. Ne ödlek bi insanım ben

Ben düşünüyorum diyorum o kadar insan dogurdu doguruyor gecip gidecek bizimki de..korku bir geliyor bir gidiyor.yeter ki depresyon olmasın en buyük korkum o .bak dreamy topik topik sonda soruyordu:))korku takıntı o bicimdi cocuklari da döven biriydi:))simdi nasil iyi nasil mutlu

Babasıyla yatıyodu adamı uyuttu kalktı peşimde dolanıyor teyzesi :) tam panter ya iyiki var valla. Yoldaşım oldu
Ben de sırayla seviyorum hepsini.isten geldigimde karsilarlar beni.sabah kapinin onune yatarlar gitmiyim işe diye.cok seviyorum yaaaa hayvan sevgisi snlatilmiyor icinde oluyor insanın

Bende bi oyle bi böyle karmaşık duygular içindeyim Allah'ım bi kolaylığını nasip ediyor ona teslim olmak lazım. Başa gelen çekiliyor. Allah'ım tum sıkıntılarımızdan kurtarsın hepimizi

Ben de sırayla seviyorum hepsini.isten geldigimde karsilarlar beni.sabah kapinin onune yatarlar gitmiyim işe diye.cok seviyorum yaaaa hayvan sevgisi snlatilmiyor icinde oluyor insanın
annem de çok sever insanların bazılarından çok seviyorum der. Bende seviyorum kıyamıyorum hiç bambaşka sevgileri hayvanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…