Doğum sonrası depresyon icin gorusuyor musun canim psikologunla?psikologla terapi aliyordun dimi?Evet 2. Oglumda ilk kez olmustu panik atak ve depresyon
Bu kediyi yerim yaaa çok tatlı bende çok özlemişim oğluşumu kilo almış tuylenmiş beyaDoğum sonrası depresyon icin gorusuyor musun canim psikologunla?psikologla terapi aliyordun dimi?
Ah canım ya bir psikiyatr ile de görüşsen.dr.un ne zaman derse o zaman alınsın bebek o kadar dayandın canım.biliyorum şu an cok zor ama sabret canımPskologuda ihmal ettim ondan mi boyle oldum acaba ya . Bide ben 37. Haftada dogumu isticem cokmu erken olur dayanamiyorum artik arkadaslar gercekten cok kotu oluyorum cildircakmis gibi
Bir yaramaz ki sorma ama:))oğluşun da seni özlemiş mi?Bu kediyi yerim yaaa çok tatlı bende çok özlemişim oğluşumu kilo almış tuylenmiş beya
Hepsi geçecek ve sen ikinciyi isteyeceksin na suraya yaziyorum:)Onu bide bana sor sanki 28 yıldır hamileyim
Benimki kadar yaramaz olamaz herhalde deli tam ya. Bide sakar :) ozlemez mi nasıl yatıyo önüme kaşıttırıyor karnıma çıkıyo falan gece uyudu valla benle.Bir yaramaz ki sorma ama:))oğluşun da seni özlemiş mi?
Kat kat yasadım canım bitince yeniden dogacaksın az kaldı,mutlu günler yakın.bak göreceksin Nurcan demişti diyeceksinBenimde bu ağır 2. Sayılır yine yaşadım ama böylesi hiç olmamıştı. Anlatmakla anlatılmıyor çok zor. Ben 3 trimestridir yaşıyorum. Tek umudum doğumdan sonra geçmesi en azından.
Bi de buldumcuk ki sorma tam buldumcuk tam kocamköylüdür.tlfda seni seviyorum diyo kocasına,hep ne pisirsem evi nasıl temizletsem ?cok özeniyorum cookkkkYa işte insanlar bunları dert ediyor bildigin mis gibi mutlular yaa (maşallah)
Sitede infertilite bölümlerinde cok gezdim.esimin spermiyogram test sonucunda morfoloji düsük cikmisti.tup bebek bolumlerinde gezmeye baslamıstim malum yaş ta var.ne acılar cekiliyor maddi manevi ne ümitler tüketiliyor bir görsen bebek için.onlar da hastalanıyor üzüntüden.sukredelim canım Allahın gucüne gider korkuyorum.sağ salim doğsunlar alıverir elimden diye korkuyorum boyle söylenip duruyoruz ya...Ayy benimde öyle rahatı severim hiç bana göre değil ağrılarım sızılarım bunaltıyor. Doğumdan kesilerden çok korkuyorum offff nerden hemen hamile kaldım diyorum Allah'ın gucune gitmesin. Hep dert ediyorum bi ara heves etsemde
Oyyyy yirim onu kara panter:))Benimki kadar yaramaz olamaz herhalde deli tam ya. Bide sakar :) ozlemez mi nasıl yatıyo önüme kaşıttırıyor karnıma çıkıyo falan gece uyudu valla benle.
Çok haklısın canım ama bende korkuyorum kendimi düşünmeden edemiyorum bebeği ikinci planda bırakıyorum iyi bi anne olamam doğunca da böyle olursam diye korkuyorum. Allah'ım bize de nasip eder mi ki doğurduk demeyi hayırlısıyla. İçim sıkılıyor ameliyattan falan ya. Ne ödlek bi insanım benSitede infertilite bölümlerinde cok gezdim.esimin spermiyogram test sonucunda morfoloji düsük cikmisti.tup bebek bolumlerinde gezmeye baslamıstim malum yaş ta var.ne acılar cekiliyor maddi manevi ne ümitler tüketiliyor bir görsen bebek için.onlar da hastalanıyor üzüntüden.sukredelim canım Allahın gucüne gider korkuyorum.sağ salim doğsunlar alıverir elimden diye korkuyorum boyle söylenip duruyoruz ya...
Babasıyla yatıyodu adamı uyuttu kalktı peşimde dolanıyor teyzesi :) tam panter ya iyiki var valla. Yoldaşım olduOyyyy yirim onu kara panter:))
Ben düşünüyorum diyorum o kadar insan dogurdu doguruyor gecip gidecek bizimki de..korku bir geliyor bir gidiyor.yeter ki depresyon olmasın en buyük korkum o .bak dreamy topik topik sonda soruyordu:))korku takıntı o bicimdi cocuklari da döven biriydi:))simdi nasil iyi nasil mutluÇok haklısın canım ama bende korkuyorum kendimi düşünmeden edemiyorum bebeği ikinci planda bırakıyorum iyi bi anne olamam doğunca da böyle olursam diye korkuyorum. Allah'ım bize de nasip eder mi ki doğurduk demeyi hayırlısıyla. İçim sıkılıyor ameliyattan falan ya. Ne ödlek bi insanım ben
Ben de sırayla seviyorum hepsini.isten geldigimde karsilarlar beni.sabah kapinin onune yatarlar gitmiyim işe diye.cok seviyorum yaaaa hayvan sevgisi snlatilmiyor icinde oluyor insanınBabasıyla yatıyodu adamı uyuttu kalktı peşimde dolanıyor teyzesi :) tam panter ya iyiki var valla. Yoldaşım oldu
Bak bu da mızmız..Benimki kadar yaramaz olamaz herhalde deli tam ya. Bide sakar :) ozlemez mi nasıl yatıyo önüme kaşıttırıyor karnıma çıkıyo falan gece uyudu valla benle.
Bende bi oyle bi böyle karmaşık duygular içindeyim Allah'ım bi kolaylığını nasip ediyor ona teslim olmak lazım. Başa gelen çekiliyor. Allah'ım tum sıkıntılarımızdan kurtarsın hepimiziBen düşünüyorum diyorum o kadar insan dogurdu doguruyor gecip gidecek bizimki de..korku bir geliyor bir gidiyor.yeter ki depresyon olmasın en buyük korkum o .bak dreamy topik topik sonda soruyordu:))korku takıntı o bicimdi cocuklari da döven biriydi:))simdi nasil iyi nasil mutlu
annem de çok sever insanların bazılarından çok seviyorum der. Bende seviyorum kıyamıyorum hiç bambaşka sevgileri hayvanların.Ben de sırayla seviyorum hepsini.isten geldigimde karsilarlar beni.sabah kapinin onune yatarlar gitmiyim işe diye.cok seviyorum yaaaa hayvan sevgisi snlatilmiyor icinde oluyor insanın
Evet devam edicem insallhh dogumdan sonrada oda diyo bana dogurunca hic biseyin kalmiyacak diye de bi dogurabilsekDoğum sonrası depresyon icin gorusuyor musun canim psikologunla?psikologla terapi aliyordun dimi?
Oyyy kuzu bunlar ya çok tatlı maşallah hepsine deBak bu da mızmız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?