Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bak bu da mızmız..
Ay Nurcan yerim ben bunu yaaa ! Bayılıyorum hayvanlara illaki kedilere Geçen yıl bende bakıyordum nasıl iyi geliyordu bana O kpss derdinde anlatamam :) öldü kızım ((( Ne kadar ağladım. Çevrem insan aile ferdine bu kadar ağlar Allah korusun diyorlardi. Halbuki ailenin ferdiydi ki o.. Bitanemizdi.

Annelik böyle birşey sanırım, uyuyamıyorum, uyursam birşey olacak sanki, halbuki yan oda da dr. Ve hemşire var.
Başka birisi için hayatta böyle uykusuz kalmazdım.

Annelik böyle birşey sanırım, uyuyamıyorum, uyursam birşey olacak sanki, halbuki yan oda da dr. Ve hemşire var.
Annam yanında mı Ela kucakladın mı sarıldın mı emdirdin mi?anneliğin farkına varmaya iyice hissetmeye başladın Ece..
Kızkardesim de doğurdu bebek yaninda.sonra alip yerine koydular.o da sordu abla baksana nefes alıyor mu diye.hic unutmam o sözünü.
Ayy canım ya duygulandım kokladın mı onu?

Canım premature olduğu için, emme refleksi tam gelişmemiş o nedenle ememiyor, biberonla anne sütü veriyoruz.

Anneli odada kalıyoruz hastanede, ela hala küvezde, ama kucaklayabiliyorum, teyzesi elleri ayakları minicik :)

İnş tez zamanda kilo alır şuan 1620 gr.

Doğru tabi doğduğu haftaya kadar emme refleksi gelişmiş olmuyor unutmusum canım.ne güzel anne sütü alıyor.ayyy 2.800 doğan bebeklerin bile minicikken elleri ayakları ,onun nasıldır oyy kuzum yaa.1620 güzel toparlamış maşallah.çoğul gebeliklerdeki doğum ağırlığına erişmiş ne güzel:)

Aynen canım vallaha minicik,önce kucağıma almaya korkuyordum.Ama alıştım gözüme çok küçük gelmiyor artık inanır mısın.
Zaman herşeyin ilacıymış kesinlikle, depresyon içinde geçerli,diğer hastalıklar içinde.

Oo korkulara bi geçsem zaten.. Hem doğum korkusu hem bebeğe nasıl bakacam derdi eve işe bebeğe yetişebilecekmiyim korkusu. Ama illede depresyon. Mahvetti beni.
Arkadaşlar eve yetişebilecek miyim diye hiç düşünmeyin bebeğe bakın yeter,yoksa insan mahfoluyor inanın.Ben doğum izninde bir kere uyuduğumu hatırlamam gündüzleri.Bebek uyusun hemen ev işi yapmaya çalışmışım.Sonra sonra alıştım yapabildiğim yaptım gerisi kaldı ne yapayım.Ev işini hiç düşünmeyin olduğu kadar olsun.

Evet öyle deniyor değil mi normal doğumda çatır çatır doğurmak.Sağlığın yerindeyse doktor da sıkıntı görmediyse neden olmasın ki.

Hele bi tanesi suda doğurdu hem de ikizne bağrış çığrış,ne yırtık ne dikiş...
Öffff ya sarımsak yemiş biri,hiç dayanamam ,tansiyonum düsüyor içim kalkıyor...
O koku mahfediyor insanı,aslında çok da faydalıymış sarımsak ama yemez olduk ki.

Son düzenleme:
Anneli odaya geçtim bu akşam görünen o ki, bana uyku olmayacak.
Korkuyorum ya inş yaparım.
Yaparsın canım inşallah,bak hastanedesin gelip yardım edecek kişiler olacak rahat olmaya çalış zor biliyorum ama ben senin yapacağına inanıyorum.Bu kadar sıkıntıyı atlattın onu mu atlatamayacaksın.

Bi de buldumcuk ki sorma tam buldumcuk tam kocamköylüdür.tlfda seni seviyorum diyo kocasına,hep ne pisirsem evi nasıl temizletsem ?cok özeniyorum cookkkk
Ben de özeniyorum öylelerine ama bazen de çok sinir oluyorum öyle muck muck ne ya.Ben kendi ailemin yanında bile eşime hayatım,bitanem falan diyemem utanırım valla,eşim de demez o da utangaç galiba.Biz ailecek utangaçız galiba.

Ödlek olan birtek sen değilsin merak etme.

m.beauty Pek iyi sayılmam canım ya,ama sanki yavaş yavaş ilerleme var gibi.Çok korkuyorum ilacın faydası olmayacak da sıkıntılarım giderek artacaka diye.Hele doğum anını düşündükçe kalbim yerinden çıkacak.İçimde garip bir donukluk,isteksizlik var.Fiziksel sıkıntılar zaten var.
Ama inşallah en kısa zaman da iyi oluruz.

Canım benim ya annelik.sorumluluk böyle birşey işte.Eminim o da senin orada olduğunu hissedyordur ve çok mutludur.
Bence Ela senin yanındayken daha hızlı büyüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…