- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ay Nurcan yerim ben bunu yaaa ! Bayılıyorum hayvanlara illaki kedilereBak bu da mızmız..
Yazma yazma sil sil nolurHepsi geçecek ve sen ikinciyi isteyeceksin na suraya yaziyorum:)
Ilac icin mi goruseyim diyosunAh canım ya bir psikiyatr ile de görüşsen.dr.un ne zaman derse o zaman alınsın bebek o kadar dayandın canım.biliyorum şu an cok zor ama sabret canım
Karnın nasıl tam olarak. Kimisinin midenin ordan başlar ya öylemi daha aşağıda mı. Benimki aşağıda zamanla değişir mi bilmiyorumIlac icin mi goruseyim diyosun
Iyice anlat gidişat dogum sonu depresyonsa yol gösterecektir sana.beynin kimyasında psikoterapiyle düzelmeyen bir durum varsa tıbbi destek te gerekecek olabilir canım.insallah ilaca gerek kalmaz tabi..Ilac icin mi goruseyim diyosun
Annam yanında mı Ela kucakladın mı sarıldın mı emdirdin mi?anneliğin farkına varmaya iyice hissetmeye başladın Ece..Annelik böyle birşey sanırım, uyuyamıyorum, uyursam birşey olacak sanki, halbuki yan oda da dr. Ve hemşire var.
Başka birisi için hayatta böyle uykusuz kalmazdım.
Annam yanında mı Ela kucakladın mı sarıldın mı emdirdin mi?anneliğin farkına varmaya iyice hissetmeye başladın Ece..
Kızkardesim de doğurdu bebek yaninda.sonra alip yerine koydular.o da sordu abla baksana nefes alıyor mu diye.hic unutmam o sözünü.
Ayy canım ya duygulandım kokladın mı onu?
Doğru tabi doğduğu haftaya kadar emme refleksi gelişmiş olmuyor unutmusum canım.ne güzel anne sütü alıyor.ayyy 2.800 doğan bebeklerin bile minicikken elleri ayakları ,onun nasıldır oyy kuzum yaa.1620 güzel toparlamış maşallah.çoğul gebeliklerdeki doğum ağırlığına erişmiş ne güzel:)Canım premature olduğu için, emme refleksi tam gelişmemiş o nedenle ememiyor, biberonla anne sütü veriyoruz.
Anneli odada kalıyoruz hastanede, ela hala küvezde, ama kucaklayabiliyorum, teyzesi elleri ayakları minicik :)
İnş tez zamanda kilo alır şuan 1620 gr.
Doğru tabi doğduğu haftaya kadar emme refleksi gelişmiş olmuyor unutmusum canım.ne güzel anne sütü alıyor.ayyy 2.800 doğan bebeklerin bile minicikken elleri ayakları ,onun nasıldır oyy kuzum yaa.1620 güzel toparlamış maşallah.çoğul gebeliklerdeki doğum ağırlığına erişmiş ne güzel:)
Arkadaşlar eve yetişebilecek miyim diye hiç düşünmeyin bebeğe bakın yeter,yoksa insan mahfoluyor inanın.Ben doğum izninde bir kere uyuduğumu hatırlamam gündüzleri.Bebek uyusun hemen ev işi yapmaya çalışmışım.Sonra sonra alıştım yapabildiğim yaptım gerisi kaldı ne yapayım.Ev işini hiç düşünmeyin olduğu kadar olsun.Oo korkulara bi geçsem zaten.. Hem doğum korkusu hem bebeğe nasıl bakacam derdi eve işe bebeğe yetişebilecekmiyim korkusu. Ama illede depresyon. Mahvetti beni.
Evet öyle deniyor değil mi normal doğumda çatır çatır doğurmak.Sağlığın yerindeyse doktor da sıkıntı görmediyse neden olmasın ki.Kızlar ben bugün insanda vaginal doğum izledim.yabancı bir kadındı ortalarda anadan üryan dolandı,kocası ve iki yaşlı sayılır kadının arasında...sonra oturdu sandalyeye çatır çatır doğurdu.çocuk ta maşallah iriceneydi.kadın bağırmadı bile yahu.bi cesaretlendim ama vaginal dikiş benim korkum sancı falan değil..
Çok kötü hem de çok anksiyete,depresyon...Ilknur sen de aynısını hissediyorsun dimi ,en iğrenci depresyon,Allah tabiki beterinden korusun ama benim icin en buyuk en pis en .oktan hastalık bu...insanı tüketiyor,bitiriyor..
O koku mahfediyor insanı,aslında çok da faydalıymış sarımsak ama yemez olduk ki.Hele bi tanesi suda doğurdu hem de ikizne bağrış çığrış,ne yırtık ne dikiş...
Öffff ya sarımsak yemiş biri,hiç dayanamam ,tansiyonum düsüyor içim kalkıyor...
Yaparsın canım inşallah,bak hastanedesin gelip yardım edecek kişiler olacak rahat olmaya çalış zor biliyorum ama ben senin yapacağına inanıyorum.Bu kadar sıkıntıyı atlattın onu mu atlatamayacaksın.Anneli odaya geçtim bu akşam görünen o ki, bana uyku olmayacak.
Korkuyorum yainş yaparım.
Ben de özeniyorum öylelerine ama bazen de çok sinir oluyorum öyle muck muck ne ya.Ben kendi ailemin yanında bile eşime hayatım,bitanem falan diyemem utanırım valla,eşim de demez o da utangaç galiba.Biz ailecek utangaçız galiba.Bi de buldumcuk ki sorma tam buldumcuk tam kocamköylüdür.tlfda seni seviyorum diyo kocasına,hep ne pisirsem evi nasıl temizletsem ?cok özeniyorum cookkkk
Ödlek olan birtek sen değilsin merak etme.Çok haklısın canım ama bende korkuyorum kendimi düşünmeden edemiyorum bebeği ikinci planda bırakıyorum iyi bi anne olamam doğunca da böyle olursam diye korkuyorum. Allah'ım bize de nasip eder mi ki doğurduk demeyi hayırlısıyla. İçim sıkılıyor ameliyattan falan ya. Ne ödlek bi insanım ben
yenidencan napıyon kuzum?
Ben de senin profil resmindeki kediye hayranımBak bu da mızmız..
Canım benim ya annelik.sorumluluk böyle birşey işte.Eminim o da senin orada olduğunu hissedyordur ve çok mutludur.Annelik böyle birşey sanırım, uyuyamıyorum, uyursam birşey olacak sanki, halbuki yan oda da dr. Ve hemşire var.
Başka birisi için hayatta böyle uykusuz kalmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?