Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de sırayla seviyorum hepsini.isten geldigimde karsilarlar beni.sabah kapinin onune yatarlar gitmiyim işe diye.cok seviyorum yaaaa hayvan sevgisi snlatilmiyor icinde oluyor insanın
Çocuğun büyüdüğünde öyle olacak işte ,eğer evde bırakacak olursan anne ne olur işe gitme evde kal diyecek,inşallah.

İyi bildin :) 1 gecede 100 gr aldı ve 1720 gr olmuş sabah tarttılar.
Canım ya maşallah.Sen d daha iyi olacaksın onun yanında oldukça.Ama korkman,tedirgin olman da çok normal hiç unutma.Bu korku bence sadece biz anksiyeteli,panik ataklı kişiler için geçerli değil tüm anneler aynı duyguyu yaşıyor.

Sen nasılsın dreamy07 ?Berfin nasıl,emme konusunda ilerleme var mı canım?
Yok canım emmiyor, dunden beri kakada yapmadı üzüldüm, bak bende kötümserlerim ayaklarım titriyordu taa içim titriyordu, anksiyetem artıyordu, kalbim yerinden çıkıyordu, ama hepsi boşaymış, rahat ol.

Yok canım emmiyor, dunden beri kakada yapmadı üzüldüm, bak bende kötümserlerim ayaklarım titriyordu taa içim titriyordu, anksiyetem artıyordu, kalbim yerinden çıkıyordu, ama hepsi boşaymış, rahat ol.
İnşallah canım ya dediğin gibi olur.Kaka yapamayabilir hemen korkuya kapılma.Yapamadığı için bebekde sıkıntı var mı,rahatsa sen de rahat ol.Ama bebek de kaka yapamadığı için sıkıntı varsa sen yardımcı olursun.O yardım da şöyle oluyo.Bebeğin poposuna pişik kremi sürülmüş kulak çöpüyle uyarıyorsun,hafif hafif,doktor bunu önermişti bana.
Hatta bir hikayemiz var oğlumla ilgili,kaka yapmıyor diye doktora gittik birgün,oğlumu muayene için yatırdım kakası beline kadar çıkmıştı.Doktorun yanında ne kadar kötü oldum anlatamam,sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim.Doktorun muayene masasında temizleyene kadar tüm vücudum ter içinde kalmıştı.

Canm benim kızımın bir hafta kaka yapmadığı olurdu.doktor emen bebekler de çok normal demişti hiç mi emmiyor kuzucuk.ben de atlaya zıplaya evin içinde emzirmeye çalışıyordumeşim gülüyordu..mama takviyesi de yapmam gerekti zaman zaman gerçi. ama hayrlısı canım kendini üzme emi

Karnın nasıl tam olarak. Kimisinin midenin ordan başlar ya öylemi daha aşağıda mı. Benimki aşağıda zamanla değişir mi bilmiyorum
Karnim assagida ama tabi benek buyudugu icin midemin orayada cikiyo ayaklarini poposunu hissediyorum ama benim nefes darligim hamileleikle alakali degil psikolojik biliyorum dun gece agladim ben normalde cok aglayan biri degilim aglamak bana gucsuzluk verir diye korkuyodum o yuzden hep tutuyodum kendimi ama dun aksam koy verdim balkonda agladim durdum rahatladim biraz esimde uzuluyo cok ama elimde degil ki dun aksam kesin kararliydim ilac kullanicam diye ama bugun yine sabredeyim diyorum pskolog gorusmelerimi 1 haftaya ondireyim onu ihmal ettim hatta doktor demisti kendini iyi hissedince zamani uzatma kadin bisey biliyoki soyluyo bende bi tarafimi begendim gitmedim boyle surunurum oste

Iyice anlat gidişat dogum sonu depresyonsa yol gösterecektir sana.beynin kimyasında psikoterapiyle düzelmeyen bir durum varsa tıbbi destek te gerekecek olabilir canım.insallah ilaca gerek kalmaz tabi..
Evet anlaticam ya o zaten demisti hamileligin sonlarina dogru daha stresli olabilirsin cunku bucut kendini doguma hazirlicak ve daha fazla hormon salgilayacak merak etme gecici bi durum dogumdan sonra her sey daha kolay olacak dedi ama ben ihmal ettim gitmedim iste hata benim

Offfff.bu korku,heyecan ne zaman geçecek,ölüyorum korkudan.
herkesin korkusu baska bende dogumdan korkmuyorum aslinda onceden cok korkuyodum ama doktorum ilk kez uyguladigi emdr tedavisiyle aklima bile gelmiyo artik benim tek derdim karnim nefes alamamam sacma sapan dusunceler ve bir an once dogurmak artik

Artık riskli zamanın geçti L lazkizi6161 ,ama bu kadar dayandın,sabredebiliyorsan sabret ama çok kötüysen de doktorunönerisiyle ilaç kullanmaktan çekinme.Zaten çok az bir zamanın kaldı.Allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…