dogum korkumu en aza ındırıcek yontemler bulmaya calısıyorum esımınn doguma gırmesını ıstedım ona gore hastane sectım sımdıde heyacanımı yenemıyorum doktoruma sakınlestırıcı ıstedıgımı soledımm veremeyız dedı bunu takmıs durumdayım sakınlestırıcı sart ya o heycanla o korkuyla panık ataksız nasıl olucak veren doktorlar var olmadı anestezıye solucem versın hafıfde olsa bırazSeni çok iyi anlıyorum canım ya senin yasadigin şeylerin aynısını hissediyorum inan.
Üstüne bir de doğum korkusu hem de en üst seviyede.
Bilmiyorum inan ne olacak doğumdan sonra
Masallh kizimiza dahada iyi olacak insallhh ne kadar oldu dogum yapaliİyi bildin :) 1 gecede 100 gr aldı ve 1720 gr olmuş sabah tarttılar.
Cok kotuydum ama bugun biraz daha sakin hissediyorum bakalim ne olcak 2 3 hafta daha dayansam dogumu isticem zaten ben 2. Oglumuda 37 haftalik dogurmustum hic bi sikinti yasamadimArtık riskli zamanın geçti L lazkizi6161 ,ama bu kadar dayandın,sabredebiliyorsan sabret ama çok kötüysen de doktorunönerisiyle ilaç kullanmaktan çekinme.Zaten çok az bir zamanın kaldı.Allahım yardımcımız olsun.
dogum korkumu en aza ındırıcek yontemler bulmaya calısıyorum esımınn doguma gırmesını ıstedım ona gore hastane sectım sımdıde heyacanımı yenemıyorum doktoruma sakınlestırıcı ıstedıgımı soledımm veremeyız dedı bunu takmıs durumdayım sakınlestırıcı sart ya o heycanla o korkuyla panık ataksız nasıl olucak veren doktorlar var olmadı anestezıye solucem versın hafıfde olsa bıraz
Dayanırsın canım inşallah,bak bu kadar dayandın bu sıkıntıyla ve 2 küçük çocukla evde tek başına.Cok kotuydum ama bugun biraz daha sakin hissediyorum bakalim ne olcak 2 3 hafta daha dayansam dogumu isticem zaten ben 2. Oglumuda 37 haftalik dogurmustum hic bi sikinti yasamadim
Ooo cok ıyı masallh masallahhhİyi bildin :) 1 gecede 100 gr aldı ve 1720 gr olmuş sabah tarttılar.
Insallhhh destegin icin cok sagolll birilerine derrt anlatabilmek ne kadar guzel bisey bida bir sans bizim icin cunku anlamayana istedigin kadar anlat nafile ..Dayanırsın canım inşallah,bak bu kadar dayandın bu sıkıntıyla ve 2 küçük çocukla evde tek başına.
Canım ya maşallah.Sen d daha iyi olacaksın onun yanında oldukça.Ama korkman,tedirgin olman da çok normal hiç unutma.Bu korku bence sadece biz anksiyeteli,panik ataklı kişiler için geçerli değil tüm anneler aynı duyguyu yaşıyor.
Tabıykıde solerım ya su dogum korkum olmasa hıcbıseyınm kalmıycak gıbıyımSelda53 bir yöntem bulursan bana da söyle olur mu?Eşime diyorum doğuma sen de gir benle diye,izin vermezlerki diyor.Yok diyorum veriyorlarmış bu sefer o korkmaya başlıyor.
İlaç biraz daha fayda etsin azalcak,ayrıca ameliyattan korkma.Offfff.bu korku,heyecan ne zaman geçecek,ölüyorum korkudan.
İnşallah canım ya.İlaç biraz daha fayda etsin azalcak,ayrıca ameliyattan korkma.
Emmiyor Canım gücü yetmiyormuş.Canm benim kızımın bir hafta kaka yapmadığı olurdu.doktor emen bebekler de çok normal demişti hiç mi emmiyor kuzucuk.ben de atlaya zıplaya evin içinde emzirmeye çalışıyordumeşim gülüyordu..mama takviyesi de yapmam gerekti zaman zaman gerçi. ama hayrlısı canım kendini üzme emi
selda bak doğumdan sonra sen de benim gibi olacaksın.dreamy07 valla sana gıpta edıyorum
Evet korkuyoruz ama rüya işte kaçışımız yok,orda kalmayacağı kesin.Allahım hepimize sağlıklı,kolay,korkusuz doğumlar nasip etsin.Bende rüyamda gördüm bu gece sezaryen e alıyorlar bağırıyorum ben doğurmucam diye normal doğuruyum bari falan diyorum hastane den kaçıyorum sanırım bilinç altıma işledi iyice Allah'ım ya çok korkuyorum bide ameliyat videosu çok izledim önceden aklıma gelir hepsi
Amin inşallahEvet korkuyoruz ama rüya işte kaçışımız yok,orda kalmayacağı kesin.Allahım hepimize sağlıklı,kolay,korkusuz doğumlar nasip etsin.
Mırç mırç olmak bana samimiyetsiz geliyor nedense,ben hayat enerjilerine özeniyorum aslında..Ben de özeniyorum öylelerine ama bazen de çok sinir oluyorum öyle muck muck ne ya.Ben kendi ailemin yanında bile eşime hayatım,bitanem falan diyemem utanırım valla,eşim de demez o da utangaç galiba.Biz ailecek utangaçız galiba.
Birkaç haftaya daha iyi olacaksın gibi bir his var icimde..m.beauty Pek iyi sayılmam canım ya,ama sanki yavaş yavaş ilerleme var gibi.Çok korkuyorum ilacın faydası olmayacak da sıkıntılarım giderek artacaka diye.Hele doğum anını düşündükçe kalbim yerinden çıkacak.İçimde garip bir donukluk,isteksizlik var.Fiziksel sıkıntılar zaten var.
Ama inşallah en kısa zaman da iyi oluruz.
E sen de aynılarını yazıp rahatlatacaksın bizden sonra topige gelenleri:))dreamy07 valla sana gıpta edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?