Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Seni çok iyi anlıyorum canım ya senin yasadigin şeylerin aynısını hissediyorum inan.
Üstüne bir de doğum korkusu hem de en üst seviyede.
Bilmiyorum inan ne olacak doğumdan sonra
dogum korkumu en aza ındırıcek yontemler bulmaya calısıyorum esımınn doguma gırmesını ıstedım ona gore hastane sectım sımdıde heyacanımı yenemıyorum doktoruma sakınlestırıcı ıstedıgımı soledımm veremeyız dedı bunu takmıs durumdayım sakınlestırıcı sart ya o heycanla o korkuyla panık ataksız nasıl olucak veren doktorlar var olmadı anestezıye solucem versın hafıfde olsa bıraz

Cok kotuydum ama bugun biraz daha sakin hissediyorum bakalim ne olcak 2 3 hafta daha dayansam dogumu isticem zaten ben 2. Oglumuda 37 haftalik dogurmustum hic bi sikinti yasamadim

Selda53 bir yöntem bulursan bana da söyle olur mu?Eşime diyorum doğuma sen de gir benle diye,izin vermezlerki diyor.Yok diyorum veriyorlarmış bu sefer o korkmaya başlıyor.

Cok kotuydum ama bugun biraz daha sakin hissediyorum bakalim ne olcak 2 3 hafta daha dayansam dogumu isticem zaten ben 2. Oglumuda 37 haftalik dogurmustum hic bi sikinti yasamadim
Dayanırsın canım inşallah,bak bu kadar dayandın bu sıkıntıyla ve 2 küçük çocukla evde tek başına.

Tabi cnm benim bir tanıdığım 3 ay ağlamış çocukla nasıl yapacağım diye.

Emmiyor Canım gücü yetmiyormuş.

Bende rüyamda gördüm bu gece sezaryen e alıyorlar bağırıyorum ben doğurmucam diye normal doğuruyum bari falan diyorum hastane den kaçıyorum sanırım bilinç altıma işledi iyice Allah'ım ya çok korkuyorum bide ameliyat videosu çok izledim önceden aklıma gelir hepsi

Evet korkuyoruz ama rüya işte kaçışımız yok,orda kalmayacağı kesin.Allahım hepimize sağlıklı,kolay,korkusuz doğumlar nasip etsin.

Mırç mırç olmak bana samimiyetsiz geliyor nedense,ben hayat enerjilerine özeniyorum aslında..

Birkaç haftaya daha iyi olacaksın gibi bir his var icimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…