- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Birkaç haftaya daha iyi olacaksın gibi bir his var icimde..
Ay hadi inşallah.bizim de 6da randevumuz var bugun Prof.Recep Has'a ayrıntili ultrason icin.1e kadar yattım boş boş,pastaneye gittim biseyler yedim.evin onundeyim köpeğimle oturuyoruz.m.beauty İnşallah canım ya,hemen yazarım size güzel haberi,kızlar kendimi iyi hissediyorum bugün gezmeye çıktım alışveriş yaptım diye yazarım inşallah.
Anam cok yaman olacak bu kız gör de bak..İyi bildin :) 1 gecede 100 gr aldı ve 1720 gr olmuş sabah tarttılar.
Evet canım raporluyumilknursaid sen şuan çalışmıyorsun değil mi?Raporlusun hatırladığım kadarıyla.
Kız Ilknur bugün nasılsın canım?hava kapadı biraz üfffff şansıma izinliyim bugün yarın...benimkini bekliyorum simdi ayrıntılıya gidicez korkuyorum biraz..Evet canım raporluyum
İnşallah güzel şeyler duyarsın doktordan.Ben hiç ayrıntılıya girmedim.Ay hadi inşallah.bizim de 6da randevumuz var bugun Prof.Recep Has'a ayrıntili ultrason icin.1e kadar yattım boş boş,pastaneye gittim biseyler yedim.evin onundeyim köpeğimle oturuyoruz.
Malum yaş var diye korkuttular bayağı..amniyosentezi de kabul etmedim.yaptırayım kafama takılir durur kaç hafta..İnşallah güzel şeyler duyarsın doktordan.Ben hiç ayrıntılıya girmedim.
Valla kötüyüm yine ya. Bıktım. Doğursamda kurtulsam. Ay hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)Kız Ilknur bugün nasılsın canım?hava kapadı biraz üfffff şansıma izinliyim bugün yarın...benimkini bekliyorum simdi ayrıntılıya gidicez korkuyorum biraz..
Benim doktorum çokkk rahat bu konularda,sadece kendisi rahat ama beni hiç rahatlatmaz.İstemedi amniyosentez falan.Malum yaş var diye korkuttular bayağı..amniyosentezi de kabul etmedim.yaptırayım kafama takılir durur kaç hafta..
Ben kan testi yaptırdım amniyosentezi bende yaptırmadım.Harmonik test diye birşeydi.Malum yaş var diye korkuttular bayağı..amniyosentezi de kabul etmedim.yaptırayım kafama takılir durur kaç hafta..
Ece paxille nasıl gidiyor canımBen kan testi yaptırdım amniyosentezi bende yaptırmadım.Harmonik test diye birşeydi.
Pahalı bir testtir harmony testi...amniyo sentezi tarama testleri riskli olanlara yapiyorlar canim.sende yoktu degil mi,yaşında 30 dahi yok tahminimce:))Ben kan testi yaptırdım amniyosentezi bende yaptırmadım.Harmonik test diye birşeydi.
Aslında dr.um istemedi amniosentezi o direkt ayrıntılı istedi recep hastan.kanuni hastanesine gitmistim ayrintili yapiyorlar mi diye onlar dedi yapmiyoruz amniosentez yapiyoruz riskli gebeliklerde diye ben de istemem riskli o dedimBenim doktorum çokkk rahat bu konularda,sadece kendisi rahat ama beni hiç rahatlatmaz.İstemedi amniyosentez falan.
Evet yaş beni de çok korkutuyor.Hem yaş hem de kilo.
Senin dr.hep gözumde canlanıyor yaşlı başlı,saçının önleri seyrek,gözlüklü,önunde kitap,ağzından kerpetenle laf alınan sakin bir adam diye:))Benim doktorum çokkk rahat bu konularda,sadece kendisi rahat ama beni hiç rahatlatmaz.İstemedi amniyosentez falan.
Evet yaş beni de çok korkutuyor.Hem yaş hem de kilo.
:)))) @m.beaty ,tahminlerine hayran kaldım valla,gülümseyerek yazıyorum inan.Aynen tarif ettiğin gibi.Senin dr.hep gözumde canlanıyor yaşlı başlı,saçının önleri seyrek,gözlüklü,önunde kitap,ağzından kerpetenle laf alınan sakin bir adam diye:))
Evet korkuyoruz ama rüya işte kaçışımız yok,orda kalmayacağı kesin.Allahım hepimize sağlıklı,kolay,korkusuz doğumlar nasip etsin.
Valla hem riskli hem bi de stresli karından su çekiliyor bizim için o da sıkıntı.Aslında dr.um istemedi amniosentezi o direkt ayrıntılı istedi recep hastan.kanuni hastanesine gitmistim ayrintili yapiyorlar mi diye onlar dedi yapmiyoruz amniosentez yapiyoruz riskli gebeliklerde diye ben de istemem riskli o dedim
Sağolun canım ya sizlerin sayesinde biraz olsun rahatlıyoruz.Çünkü her anımızı sıkıntılarımızı ve sonuçlarını burada hep birlikte paylaştık.Cesaret geliyor merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?