Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin. Desekki kızlar çok mutluyum bugün ne hastalık var ne atak, bebişimle musmutluyum :) ne güzel olur

Sinir ayakuçlarımdan beynime kadar çıktı .isyerindeki endonezyalı kiz hediye almis bana.hamile pantolonu ve tshirt sagolsun.onlari giydim bugun.benim ne sacima ne makyajima hic iltifat etmeyen zaten konuşmaktan aciz öküz guluyordu dedim yakismamis mi ne guluyorsun..demesin mi acayip kilo almışın!almışsın da degil almışın!nefret ediyorum bu adamdan

Alsaymış bir hediye utanacağı yerde kiloma laf etti utanmadan.hepsini yazıyorum kenara..

Boş ver canım ya geçen de benim eşim aynı kabalığı yaptı bana.Oğlum da diyor bazen anne çok şişmansın,öyle mi oğlum çok mu şimanım ben diyorum üzülüyor galiba biraz az sonra ama çok sevimlisin diyor.

Zayıfken de çomak gibi kaldın diyodu..birgün de iltifat etmez hepsini soracağim fitil fitil burnundan getireceğim

Hamile olduğumdan olmasın deseydin hey Allah ım yaa bu erkekler ne kadar duyarsız

Kurban olsun bana o leblebi yutmuş solucan gibi kendi...
Boşver canım ya patavatsız bunlar,üzme kendini bunlar için ama kendisinin de bulunmadık hint kumaşı olmadığını da hatırlatıver bazen,ben pek kırıcı olamıyorum ama senin yapacağına inanıyorum,ama fazla abartmadan.

Canım ben cok guzel hatirlatirim ben lafimi esirgemem sinir geldi mi tanimam kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…