- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Amin. Desekki kızlar çok mutluyum bugün ne hastalık var ne atak, bebişimle musmutluyum :) ne güzel olurSağolun canım ya sizlerin sayesinde biraz olsun rahatlıyoruz.Çünkü her anımızı sıkıntılarımızı ve sonuçlarını burada hep birlikte paylaştık.
İnşallah hep güzel şeyler paylaşırız,mutlu,sağlık haberlerini.
200de bir de olsa bebeği kaybetme riski varValla hem riskli hem bi de stresli karından su çekiliyor bizim için o da sıkıntı.
Iki ucu ..klu değnek diyecektim ams yok yok depresyon en pisi canım...depresyondan dolayı doğumdan korkamıyorum. Yani korkularım aklıma gelmiyor. İyimi kötü mü bilmiyorum
Boş ver canım ya geçen de benim eşim aynı kabalığı yaptı bana.Oğlum da diyor bazen anne çok şişmansın,öyle mi oğlum çok mu şimanım ben diyorum üzülüyor galiba biraz az sonra ama çok sevimlisin diyor.Sinir ayakuçlarımdan beynime kadar çıktı .isyerindeki endonezyalı kiz hediye almis bana.hamile pantolonu ve tshirt sagolsun.onlari giydim bugun.benim ne sacima ne makyajima hic iltifat etmeyen zaten konuşmaktan aciz öküz guluyordu dedim yakismamis mi ne guluyorsun..demesin mi acayip kilo almışın!almışsın da degil almışın!nefret ediyorum bu adamdan
Ne hediyesi canım ya,onu düşünecek kafa nerde onlarda.Birşey diyecek olsan sen de bana almadın der çıkar valla.Alsaymış bir hediye utanacağı yerde kiloma laf etti utanmadan.hepsini yazıyorum kenara..
Zayıfken de çomak gibi kaldın diyodu..birgün de iltifat etmez hepsini soracağim fitil fitil burnundan getireceğimBoş ver canım ya geçen de benim eşim aynı kabalığı yaptı bana.Oğlum da diyor bazen anne çok şişmansın,öyle mi oğlum çok mu şimanım ben diyorum üzülüyor galiba biraz az sonra ama çok sevimlisin diyor.
Nahhh alırım zaten bu ayın 28 i dogum gunu kutlamayacagim bile...Ne hediyesi canım ya,onu düşünecek kafa nerde onlarda.Birşey diyecek olsan sen de bana almadın der çıkar valla.
Aynen canım ya bütün psikolojik sorunlar bir yana depresyon bir yana. Hiç birşey yapamıyorsun ki. Kapkaranlık bir kuyu.Iki ucu ..klu değnek diyecektim ams yok yok depresyon en pisi canım...
Kıskanıyordur o seni kesin.Kendine baksın o.Zayıfken de çomak gibi kaldın diyodu..birgün de iltifat etmez hepsini soracağim fitil fitil burnundan getireceğim
Olsun gene de doğum günün kutlu olsun dersin,ama hediye hak etmediğin için almadım dersin :)Nahhh alırım zaten bu ayın 28 i dogum gunu kutlamayacagim bile...
Hamile olduğumdan olmasın deseydin hey Allah ım yaa bu erkekler ne kadar duyarsızSinir ayakuçlarımdan beynime kadar çıktı .isyerindeki endonezyalı kiz hediye almis bana.hamile pantolonu ve tshirt sagolsun.onlari giydim bugun.benim ne sacima ne makyajima hic iltifat etmeyen zaten konuşmaktan aciz öküz guluyordu dedim yakismamis mi ne guluyorsun..demesin mi acayip kilo almışın!almışsın da degil almışın!nefret ediyorum bu adamdan
Kurban olsun bana o leblebi yutmuş solucan gibi kendi...Kıskanıyordur o seni kesin.Kendine baksın o.
Kız sinirden bayılıcam şimdi..Hamile olduğumdan olmasın deseydin hey Allah ım yaa bu erkekler ne kadar duyarsız
Boşver canım ya patavatsız bunlar,üzme kendini bunlar için ama kendisinin de bulunmadık hint kumaşı olmadığını da hatırlatıver bazen,ben pek kırıcı olamıyorum ama senin yapacağına inanıyorum,ama fazla abartmadan.Kurban olsun bana o leblebi yutmuş solucan gibi kendi...
Canım ben cok guzel hatirlatirim ben lafimi esirgemem sinir geldi mi tanimam kimseyi..Boşver canım ya patavatsız bunlar,üzme kendini bunlar için ama kendisinin de bulunmadık hint kumaşı olmadığını da hatırlatıver bazen,ben pek kırıcı olamıyorum ama senin yapacağına inanıyorum,ama fazla abartmadan.
Hayir bunca yil hicmibirsey ogretemedim buna..kadinlara denmez yani kilo aldin bilmemne ki hamileyim yani hassasım.bir guzel soz yok bunu neden diyor offf sizi de sıktım..m.beauty sen neden bayılacakmışsın,o senin korkundan bayılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?