Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayir bunca yil hicmibirsey ogretemedim buna..kadinlara denmez yani kilo aldin bilmemne ki hamileyim yani hassasım.bir guzel soz yok bunu neden diyor offf sizi de sıktım..
Hayır canım hiç sıkmadın inan,ama ailede oluyor işte böyle şeyler.Çok azdır kibar,düşünceli erkek inan.
İnşallah ultrasona girdiğinde şuanki sinirinden eser kalmayacak emin ol.Kendini Şuan sinir olduğun bebeğinin babasıyla muayene ile ilgili konuşuyor bulacaksın.

Ne konuşur ya o da...trafik var canım avcilardan sişliye gidiyoruz..

olsun olsun o da gelsin,yiyi günüğ de kötü günü de paylaşsınlar.Şöyle bir deyişim var
Kötü falan elimizde olan bu,elin iyisinin de bize bir faydası yok değil mi.
Ya iyi adamdır ama bu öküzlüğü duyarsızlığı deli ediyor beni..

Ya iyi adamdır ama bu öküzlüğü duyarsızlığı deli ediyor beni..
O öküzlerden çok canım ya,ama eşimiz işte,çocuklarımızın babası.Herkesin bir kusuru var.Ama işte biz bayanlar hassasız ve sinir krizine girebiliyoruz inatları ve umursamazlıkları yüzünden.Ama gene onlardan fayda var.

Hı şimdi anladım neden kızdığını,benimde algılarım geçtir zaten hep yanlış yorum yaparım.
Çevrem de der ama e ne var bunda derler önce..ben açıklayınca da şaşırıp hak verirler o açıdan düşünmedik deyip..yok bacım iyi değil algı açiklıgı da...

Saat 18deydi randevu.iki hasta varmış önümüzde.dedim niye böyle?riskli gebelik yeriymis,sorun cikinca uzayabilirmiş böyle..söylendim oralarda..bayagı kızdım.500tl alacaklar,cok luks bir plazafa otopark fiyatlari da keza oyle..paranla rezil olmak bu herhalde.çıkıp gitmemek icin zor tutuyorum kendimi.35 yukarisi olmasam ilac kullanmasam zaten yaptitmam ya detayliyi

Bekleyenlerin de elleri hep karınlarında ne buldumcuklar,kocalarıula el ele tutuşmalar...kızlar öfke doluyum bugün..

Kadin incecik karni da yok dogru durust,yalandan belini tutup zorla ayaga kalkmalar falan...canımlı konuşmalar eslerine hep millette.herkese herşeye takığım dayanamıyorum.aha adam elini koydu simdi kadinin bacagina...herkes sevgi kelebeği..onumuzde dort hasta varmis diyo olsun bekleriz canim diyolar birbirlerine .kizlar okb krizi mi geciriyorum su an..

Nurcan nasıl geçti ultrason?

S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…