- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Tabiki sıkmadın olur mu öyle şeyHayir bunca yil hicmibirsey ogretemedim buna..kadinlara denmez yani kilo aldin bilmemne ki hamileyim yani hassasım.bir guzel soz yok bunu neden diyor offf sizi de sıktım..
Inşallah canım.o öküzü de sokmamak lazım ya...zaten hep tek gidiyordum kontrollere..m.beauty sinirini bozma bugün ayrıntılı ultrasyona gireceksin bebeğinle ilgili güzel ayrıntılara şahit olacaksın
Hayır canım hiç sıkmadın inan,ama ailede oluyor işte böyle şeyler.Çok azdır kibar,düşünceli erkek inan.Hayir bunca yil hicmibirsey ogretemedim buna..kadinlara denmez yani kilo aldin bilmemne ki hamileyim yani hassasım.bir guzel soz yok bunu neden diyor offf sizi de sıktım..
olsun olsun o da gelsin,yiyi günüğ de kötü günü de paylaşsınlar.Şöyle bir deyişim varInşallah canım.o öküzü de sokmamak lazım ya...zaten hep tek gidiyordum kontrollere..
Ne konuşur ya o da...trafik var canım avcilardan sişliye gidiyoruz..Hayır canım hiç sıkmadın inan,ama ailede oluyor işte böyle şeyler.Çok azdır kibar,düşünceli erkek inan.
İnşallah ultrasona girdiğinde şuanki sinirinden eser kalmayacak emin ol.Kendini Şuan sinir olduğun bebeğinin babasıyla muayene ile ilgili konuşuyor bulacaksın.
Ya iyi adamdır ama bu öküzlüğü duyarsızlığı deli ediyor beni..olsun olsun o da gelsin,yiyi günüğ de kötü günü de paylaşsınlar.Şöyle bir deyişim var
Kötü falan elimizde olan bu,elin iyisinin de bize bir faydası yok değil mi.
Bebeği hakkında ne düşünüyor ?Ya iyi adamdır ama bu öküzlüğü duyarsızlığı deli ediyor beni..
O öküzlerden çok canım ya,ama eşimiz işte,çocuklarımızın babası.Herkesin bir kusuru var.Ama işte biz bayanlar hassasız ve sinir krizine girebiliyoruz inatları ve umursamazlıkları yüzünden.Ama gene onlardan fayda var.Ya iyi adamdır ama bu öküzlüğü duyarsızlığı deli ediyor beni..
:) çok tatlısın ya,başka ne desin adam.Hanım işte ne güzel demiş.Hanım kelimesinin anlamını geçenlerde öğrenmiştim.Tlfda da diyorki birine hanımın ultrasonu var..
Hiçbirşey duymadım şimdiye kadar...Bebeği hakkında ne düşünüyor ?
Kız ,bebeğin muayenesi var dese yaa,sanki benim şahsımın var mide ultrasonu sanki bacım...:) çok tatlısın ya,başka ne desin adam.Hanım işte ne güzel demiş.Hanım kelimesinin anlamını geçenlerde öğrenmiştim.
Han dan geliyormuş.
Hı şimdi anladım neden kızdığını,benimde algılarım geçtir zaten hep yanlış yorum yaparım.Kız ,bebeğin muayenesi var dese yaa,sanki benim şahsımın var mide ultrasonu sanki bacım...
Çevrem de der ama e ne var bunda derler önce..ben açıklayınca da şaşırıp hak verirler o açıdan düşünmedik deyip..yok bacım iyi değil algı açiklıgı da...Hı şimdi anladım neden kızdığını,benimde algılarım geçtir zaten hep yanlış yorum yaparım.
Nurcan nasıl geçti ultrason?Kadin incecik karni da yok dogru durust,yalandan belini tutup zorla ayaga kalkmalar falan...canımlı konuşmalar eslerine hep millette.herkese herşeye takığım dayanamıyorum.aha adam elini koydu simdi kadinin bacagina...herkes sevgi kelebeği..onumuzde dort hasta varmis diyo olsun bekleriz canim diyolar birbirlerine .kizlar okb krizi mi geciriyorum su an..
Ay hadi inşallah.bizim de 6da randevumuz var bugun Prof.Recep Has'a ayrıntili ultrason icin.1e kadar yattım boş boş,pastaneye gittim biseyler yedim.evin onundeyim köpeğimle oturuyoruz.[/QUOTE sende hem kedı hem kopekmı var tam benlıksın ben bıde ördek delissiyim :)
Emin ol canım bu ıyı bırsey :)depresyondan dolayı doğumdan korkamıyorum. Yani korkularım aklıma gelmiyor. İyimi kötü mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?