Kız leblebı yutmus solucan ne ılahı :)Kurban olsun bana o leblebi yutmuş solucan gibi kendi...
İncecik ne güzel,valla ben ben tonun 10 da bir olan ağırlığımi zor taşıyorum.Kadin incecik karni da yok dogru durust,yalandan belini tutup zorla ayaga kalkmalar falan...canımlı konuşmalar eslerine hep millette.herkese herşeye takığım dayanamıyorum.aha adam elini koydu simdi kadinin bacagina...herkes sevgi kelebeği..onumuzde dort hasta varmis diyo olsun bekleriz canim diyolar birbirlerine .kizlar okb krizi mi geciriyorum su an..
Cıkınca haber ver bızede nasıl gectıKadin incecik karni da yok dogru durust,yalandan belini tutup zorla ayaga kalkmalar falan...canımlı konuşmalar eslerine hep millette.herkese herşeye takığım dayanamıyorum.aha adam elini koydu simdi kadinin bacagina...herkes sevgi kelebeği..onumuzde dort hasta varmis diyo olsun bekleriz canim diyolar birbirlerine .kizlar okb krizi mi geciriyorum su an..
Benimde ağlayasım varİncecik ne güzel,valla ben ben tonun 10 da bir olan ağırlığımi zor taşıyorum.
Öyle valla ,ilhan irem şarkıları söyleyip aglayasim var.
Ah Selda keşke korkularımla yaşasaydım da depresyonu yaşamasaydım.Emin ol canım bu ıyı bırsey :)
Iyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.Nurcan nasıl geçti ultrason?
Bir köpek dört kedi canım
Sinirden aklima o geldi uzun ya bunun boyu emanet gibi sadece gobegi var sipsivri onunde o kadar...Kız leblebı yutmus solucan ne ılahı :)
Kız sorma uçuş uçuş herkes bir ben sinir küpü..hüngür şakır ağlayasım var benim deİncecik ne güzel,valla ben ben tonun 10 da bir olan ağırlığımi zor taşıyorum.
Öyle valla ,ilhan irem şarkıları söyleyip aglayasim var.
Oyyy Caaan... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok şükür. Ne hissettin ? Babasının tepkisi neydi ?Iyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Çiktık cano iyi geçti:))Cıkınca haber ver bızede nasıl gectı
Oy maşallahIyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Amin cümlemize canım.ultrasonda gorunce hep agliyorum ben bugun titreyerek agladim valla.babası oturdu bir sandalyeye sessiz sessiz izledi zaar.cikista payladim yine..Oyyy Caaan... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok şükür. Ne hissettin ? Babasının tepkisi neydi ?
Dreamy nasılsın canım ? Doğumdan sonra psikolojin ne alemde ?Oy maşallah
Hay Allah tepkisiz rahat adam demekkiAmin cümlemize canım.ultrasonda gorunce hep agliyorum ben bugun titreyerek agladim valla.babası oturdu bir sandalyeye sessiz sessiz izledi zaar.cikista payladim yine..
Ya dedim bir soru sor, bir yorum yap...aha trafik var çingen bi abla geldi cama .başladı konuşmaya güldürdü ikimizi de.ablam diyo omrünu vermiş sana,saçını süpürge etmiş,yemegini yapmis,camasirini yikamis diyo.o olmasa yasayabilir misin,bir gül al sevindir diyo..Hay Allah tepkisiz rahat adam demekki
:)) iyi iyi yumuşasın aranız inşallahYa dedim bir soru sor, bir yorum yap...aha trafik var çingen bi abla geldi cama .başladı konuşmaya güldürdü ikimizi de.ablam diyo omrünu vermiş sana,saçını süpürge etmiş,yemegini yapmis,camasirini yikamis diyo.o olmasa yasayabilir misin,bir gül al sevindir diyo..
İyiyim canım, hamilelikteki sıkıntılar geçiyor, önceki sıkıntılar da azalıyor, meğerse hormonlar mahvetmiş bizi, gayet iyiyim simdilik, 75mg lustral da yetiyor, doğumla beraber çoğu şey azalıyor.Dreamy nasılsın canım ? Doğumdan sonra psikolojin ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?