Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İncecik ne güzel,valla ben ben tonun 10 da bir olan ağırlığımi zor taşıyorum.
Öyle valla ,ilhan irem şarkıları söyleyip aglayasim var.

Cıkınca haber ver bızede nasıl gectı

Kimdi hatırlamıyorum bi arkadaş çok kiloluyum belden uyuşturularak sezeryan olurmuyum demişti, eşimin arkadasinin karisi 130 kilo muş, belinden uyuşup ameliyat oldu, gayet de rahat geçmiş.

Nurcan nasıl geçti ultrason?
Iyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.

Oyyy Caaan... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok şükür. Ne hissettin ? Babasının tepkisi neydi ?

Oy maşallah

Oyyy Caaan... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok şükür. Ne hissettin ? Babasının tepkisi neydi ?
Amin cümlemize canım.ultrasonda gorunce hep agliyorum ben bugun titreyerek agladim valla.babası oturdu bir sandalyeye sessiz sessiz izledi zaar.cikista payladim yine..

Hay Allah tepkisiz rahat adam demekki
Ya dedim bir soru sor, bir yorum yap...aha trafik var çingen bi abla geldi cama .başladı konuşmaya güldürdü ikimizi de.ablam diyo omrünu vermiş sana,saçını süpürge etmiş,yemegini yapmis,camasirini yikamis diyo.o olmasa yasayabilir misin,bir gül al sevindir diyo..

Dedim ben de adama naaa omrumu cürüturüm sana..kadın da perişan mi gordu halimi nedir

:)) iyi iyi yumuşasın aranız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…