Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İyiyim canım, hamilelikteki sıkıntılar geçiyor, önceki sıkıntılar da azalıyor, meğerse hormonlar mahvetmiş bizi, gayet iyiyim simdilik, 75mg lustral da yetiyor, doğumla beraber çoğu şey azalıyor.
Yaa.. Ayy maşallah. İçimi ferahlattın Allah razı olsun

Kimdi hatırlamıyorum bi arkadaş çok kiloluyum belden uyuşturularak sezeryan olurmuyum demişti, eşimin arkadasinin karisi 130 kilo muş, belinden uyuşup ameliyat oldu, gayet de rahat geçmiş.
Gerçekten mi ya,inşallah benim için de risksiz ve kolay bir doğum olur.
dreamy07 Çok teşekkür ederim verdiğin moral için.
, E ececem21 ve sen bize ışık oluyorsunuz valla.
Yaşımın 40 ve kilomun 100 üzerinde olması da beni çok korkutuyor ve tedirgin ediyor.

Maşallah, esin de sakin adam demek ki.bazı insanlar öyle oluyor

Korkma canım içini ferah tut.

Çünkü ben yine çok kötüyüm. Düşünüp duruyorum böyle nasıl geçecek hayat. Nasıl çocuguma bakıcam evimi nasil çevirecem işime nasıl gidecem. Saatlerce bir yerde oturup hiçbirşey yapmak istemiyorum. Ama herşey bana bakıyor. Bu hal ne zamana kadar sürecek sonsuza kadar mı yoksa doğuma kadar mı iyileşemeyecek miyim. Ölüp kurtulsam diyorum.

Benim tamamen geçmedi ama çoğu hamilelikteki gibi değil, tamamen bitmemesinin sebebide,erken doğum.

Masallhh haftasiya uyumlu hersey yolunda cok suur sen ne kullaniyosun ki canim

Ev işini düşünme canım,benim evi bir görsen depresyona girerdin zaten.
Sabret bak burda dertlesiyoruz yazmak bile rahatlatıyor insanı,günlük gibi yaz yaz

Bende her gordugumde aglıyorum dayanamıyorum

Kızlar fark edıyomusunuz forumda bı bız konusuyoruz arada farklı kısılerde bı ıkı sey yazıyo ama muhabbete katılmıyor

Renkli doplerı ne kadars cektırdımız kızlar sız fıyat bılgısı alıyım merak ettım nerde cektırdınız bıde

Ya benımkıde ultrasonda hep yuzunu kapatıyor aglamaklı gıbı annssı gıbı depresyondamıdır nedır bole bır mahsun halı var resımlerınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…