- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Yaa.. Ayy maşallah. İçimi ferahlattın Allah razı olsunİyiyim canım, hamilelikteki sıkıntılar geçiyor, önceki sıkıntılar da azalıyor, meğerse hormonlar mahvetmiş bizi, gayet iyiyim simdilik, 75mg lustral da yetiyor, doğumla beraber çoğu şey azalıyor.
Gerçekten mi ya,inşallah benim için de risksiz ve kolay bir doğum olur.Kimdi hatırlamıyorum bi arkadaş çok kiloluyum belden uyuşturularak sezeryan olurmuyum demişti, eşimin arkadasinin karisi 130 kilo muş, belinden uyuşup ameliyat oldu, gayet de rahat geçmiş.
Allah daha iyi etsin inşallah.İyiyim canım, hamilelikteki sıkıntılar geçiyor, önceki sıkıntılar da azalıyor, meğerse hormonlar mahvetmiş bizi, gayet iyiyim simdilik, 75mg lustral da yetiyor, doğumla beraber çoğu şey azalıyor.
Maşallah, esin de sakin adam demek ki.bazı insanlar öyle oluyorIyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Ağlamak da rahatlatıyor sanki insanı ,ill 4. 5 ay sürekli ağladım ben ya ne günler geçiyor.Kız sorma uçuş uçuş herkes bir ben sinir küpü..hüngür şakır ağlayasım var benim de
İyiyim canım, hamilelikteki sıkıntılar geçiyor, önceki sıkıntılar da azalıyor, meğerse hormonlar mahvetmiş bizi, gayet iyiyim simdilik, 75mg lustral da yetiyor, doğumla beraber çoğu şey azalıyor.
Çünkü ben yine çok kötüyüm. Düşünüp duruyorum böyle nasıl geçecek hayat. Nasıl çocuguma bakıcam evimi nasil çevirecem işime nasıl gidecem. Saatlerce bir yerde oturup hiçbirşey yapmak istemiyorum. Ama herşey bana bakıyor. Bu hal ne zamana kadar sürecek sonsuza kadar mı yoksa doğuma kadar mı iyileşemeyecek miyim. Ölüp kurtulsam diyorum.
Masallhh haftasiya uyumlu hersey yolunda cok suur sen ne kullaniyosun ki canimIyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Yapma boyle adama yazik hangimizinki 4 4 luk suanda rahatsizligindan dolayi kotu hissediyosun ona saldiriyosun yapma bebeginin babasi sonuctaSinirden aklima o geldi uzun ya bunun boyu emanet gibi sadece gobegi var sipsivri onunde o kadar...
Ev işini düşünme canım,benim evi bir görsen depresyona girerdin zaten.Çünkü ben yine çok kötüyüm. Düşünüp duruyorum böyle nasıl geçecek hayat. Nasıl çocuguma bakıcam evimi nasil çevirecem işime nasıl gidecem. Saatlerce bir yerde oturup hiçbirşey yapmak istemiyorum. Ama herşey bana bakıyor. Bu hal ne zamana kadar sürecek sonsuza kadar mı yoksa doğuma kadar mı iyileşemeyecek miyim. Ölüp kurtulsam diyorum.
Edelim canım, hamilelikte önce kafayı bozuyordum, hamilelikte iyice siyirdim, doğurunca rahatladim, sizde rahatlarsiniz, hormonlar meğerse beni mahvetmiş.yenidencan haklı. İçimizi ferahlatıyorsunuz. dreamy07 bizi psikolojiniz hakkında geçen sıkıntılar hakkında haberdar ederseniz dayanma gücümüz artar.
Bende her gordugumde aglıyorum dayanamıyorumIyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Ya benımkıde ultrasonda hep yuzunu kapatıyor aglamaklı gıbı annssı gıbı depresyondamıdır nedır bole bır mahsun halı var resımlerındeIyi gecti canım iyi gordu dr.butun organlarina bakti anlatti tek tek.normal herseyi dedi.kullandigin ilaclar da riski buyuk ilaclar degil dedi.gorur gormez aglamaya basladim bebegi ilknur cok bariz gorundu bu kez.agiz burun cene ...bi ara elini kolunu yuzune koydu .550 gr.27 cm olmuş teyzesi.
Hormonlar başlı başına depresyon sebebi.Edelim canım, hamilelikte önce kafayı bozuyordum, hamilelikte iyice siyirdim, doğurunca rahatladim, sizde rahatlarsiniz, hormonlar meğerse beni mahvetmiş.
Duygusal anneler :)Bende her gordugumde aglıyorum dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?