Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kız geçecek diyorum güven bana.az kaldı..

Ya benımkıde ultrasonda hep yuzunu kapatıyor aglamaklı gıbı annssı gıbı depresyondamıdır nedır bole bır mahsun halı var resımlerınde
Dedim dr.a hareketleri az ,normal dedi.ne yapiyor su an mesela dedim.sakin sakin duruyor şu an dedi.benimki de elini yuzune koydu biz bakarken.yanlış benzetiyoruzdur ne yapcak daha büyüyen fetus şekilden şekile giriyorlardır 24 saatte.biz oyleyken goruyoruzdur.kız tuhaf oldum bugün bee

Ya kızlar hani bugün dr.asistanına söylendim ya ben.hem de sesli sesli devam ettirdim oturduğum yerden.onunuzde iki hasta var drndi ilk.her hasta en az yarim saat olsa bir saat yani.asistan bana ben" neden tam altıda alınmıyoruz "dedigimde hanımefendi burası riskli gebelikler kliniği,aksilikler cıkabiliyor dediginde dellenmiştim ya hani.eşim az önce dedi üçüzmüş bizden önceki gebelik dedi.ve ben onunla sitede cok guzel muhabbet etmistim.ayni gun randevumuz var ayni prof.e diye.bana moral ve destek vermisti.ahh kızlar yaaa vicdanım cok kotu oldu, ani tepkilerimi,sinir ataklarımi nasil kontrol edicem ben biktim pismanlik yasamaktan

Benim de oyle sıyırdım iyice takintılar tavan sinir o biçim
Ooo hele ben intihar edecektim de nasıl etsem diye düşünüyordum :) herkesi azalıyordum, hele eşimin omurunu yedim. Adam iyi tekmeyi basmadı bana :) geciyo hepsi, sonra üzülüyorsun niye boyle adamı ezdim diye :) annem babam herkes ama herkes itina ile bozulur ve âzarlanirdi, çok küfür ettim çok :))

:)))) kendimi gördüm, dr nin yanindaki kızı hep azarlardım :)))

Moral oluyorsun canım anlaşılmak cok guzel aynilarini yasayandan duymak cok guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…