Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yanlı s
farkında dıılsın ama cok cesaretlısın ben taksım patlamasından sonra bırak metroyu metrobusu dershaneye gıtmem gerek dershaneye gıtmıyorum bır aydır patlama olur kadıkoyde dıye
psikolojik savaşlarım ,korkularım soyut benim,beynimde hayatımla ilgili,gelecek kaygısı,geçmiş takıntısı gibi korkular olur bende.normalde inanılmaz cesaretli,gözüpek,deli bir kadınımdır canım sosyal hayata ve insanlara karşı...

Ekstrasistoil ne demek bilmiyorum canım ben,çok heyecanlı bir yapım var,çarpıntı geldiği an tüm vücudumu vuruyor,tüm vücudum sallanıyor deprem oluyor sanki,kelbim ağzımdan çıkıverecekmiş gibi hissediyorum.

Çok haklısın,ben bırakamayacağım galiba.Zaten bırakırken sıkınıtı yaşayacağımı bildiğim için başlamaya cesaret edememiştim.
Hani benim şu çok okuyan kadın doğumcum var yaaaaaaaa o demişti kiiiiiiii
''Uygun dozda kullanırsan bırakmana gerek kalmaz.''
Bilmiyorum psikiyatrist ne diyecek.

Kalbin normal ritmi dışında ekstra atım yapöması canım:)

Of ya yika yika bitmedi bu bebek camasirlari bunlarin bide utulemesi var daraldim ya ..
Çok şey almışsın demekki. Bende yavaş yavaş alıyorum. Daha çok şey var ya. Gözümde büyüyor. Bu arada mutlu yıllar canım :) kutladım face den ama burayada yazıyım

Okurken öyle üzülerek okudum ki. Ama taktirde ettim hep bir ümidinin olmasından dolayı. İntiharı asla kurtuluş görmediğinden dolayı. Gıpta da ettim sana. Güçlü bir bayansın maşallah.

Slm kızçeler napıyonuz?havalar da ısınıyor.dışarı cıkmak bize iyi gelecek.bir de doğurduk mu bizden rahatı olmucak :)

Çok şey almışsın demekki. Bende yavaş yavaş alıyorum. Daha çok şey var ya. Gözümde büyüyor. Bu arada mutlu yıllar canım :) kutladım face den ama burayada yazıyım
Tesekkur ederim canim benim .. biriktirme bence zor oluyo sonra hepsini al kafanda rahat olsun ne olur ne olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…