psikolojik savaşlarım ,korkularım soyut benim,beynimde hayatımla ilgili,gelecek kaygısı,geçmiş takıntısı gibi korkular olur bende.normalde inanılmaz cesaretli,gözüpek,deli bir kadınımdır canım sosyal hayata ve insanlara karşı...Yanlı s
farkında dıılsın ama cok cesaretlısın ben taksım patlamasından sonra bırak metroyu metrobusu dershaneye gıtmem gerek dershaneye gıtmıyorum bır aydır patlama olur kadıkoyde dıye
Senin hissetmen için daha erken canım,biraz daha bekleyeceksin.Hıckırıklarımı varmıs bıde yok ya ben ıyıce tırstım ben hıcbısey hıssetmıyorum ne hareket ne bısey normal deyıl bu
Ekstrasistoil ne demek bilmiyorum canım ben,çok heyecanlı bir yapım var,çarpıntı geldiği an tüm vücudumu vuruyor,tüm vücudum sallanıyor deprem oluyor sanki,kelbim ağzımdan çıkıverecekmiş gibi hissediyorum.Kalp atıslarında carpıntınmı vAr sadace yoksa benım gıbı ekstrasıstollerde oluyomu sana da ben hem ekstrasıstollerle ugrasırıyorum hemde kalbımın atısını hep sol kulagımda duyuyorum sureklı kalbım sankı sol kulagımda canım baslarda cok kotuydu am sımdı rıtım gıbı alıstım sanırım
Çok haklısın,ben bırakamayacağım galiba.Zaten bırakırken sıkınıtı yaşayacağımı bildiğim için başlamaya cesaret edememiştim.Aman ne dı
cekler hepsı bır agızDasn aynı seylerı konusuyor gıbı zaten ben 2 aydır gıtmıyorum hep cok pahalı hemde zaten 75 mg kullanıyorum artıramaz daha fazla dozu nezaman azaltmaya baslıyolar bı fıkrınız varmı dogumdan once bırakıcaz demıstı ne gerek varsa burdakı kızlar anıden sezaryan oldular kullanırken bır etkısıde olmamıs bebek uzerınde valla kendımı denek gıbı hısedıyorum
Off bide bana sor nasil dayandim .. insallhhh hep beraber iyi oluruzÇok iyi dayandın canım,Allah sabrımızı gücümüzü arttırsın İnşallah.
İnşallah hep beraber rahatlarız.
Ya bende oyle doyumsuz derken hersey 4 4 luk olcak hayatimda en ufak bi puruzde kuplere biniyorum cok eceleciyim sabrim yok denecek kadar az bu yuzden boyleyim ben her seyi asiri kafama takarimGerçek olabilir mi ki?
İnşallah canım,İnşallah.Off bide bana sor nasil dayandim .. insallhhh hep beraber iyi oluruz
Ben de espri yaptım canım zaten. :)Ya bende oyle doyumsuz derken hersey 4 4 luk olcak hayatimda en ufak bi puruzde kuplere biniyorum cok eceleciyim sabrim yok denecek kadar az bu yuzden boyleyim ben her seyi asiri kafama takarim
Kalbin normal ritmi dışında ekstra atım yapöması canım:)Ekstrasistoil ne demek bilmiyorum canım ben,çok heyecanlı bir yapım var,çarpıntı geldiği an tüm vücudumu vuruyor,tüm vücudum sallanıyor deprem oluyor sanki,kelbim ağzımdan çıkıverecekmiş gibi hissediyorum.
Çok şey almışsın demekki. Bende yavaş yavaş alıyorum. Daha çok şey var ya. Gözümde büyüyor. Bu arada mutlu yıllar canım :) kutladım face den ama burayada yazıyımOf ya yika yika bitmedi bu bebek camasirlari bunlarin bide utulemesi var daraldim ya ..
Okurken öyle üzülerek okudum ki. Ama taktirde ettim hep bir ümidinin olmasından dolayı. İntiharı asla kurtuluş görmediğinden dolayı. Gıpta da ettim sana. Güçlü bir bayansın maşallah.Ben de depresyon kilo aldırıyor ,sanki bilinçsizce yiyorum ne tad var ne zevk alma yediğimden ama sanki bir saplantıya dönüşüyor bazen.
İçimde bitmeyen bir korku ve çarpıntı,sanki birisi kalbimi eline almışta sıkıyormuş gibi hissediyorum bazen.Ev işlerinden yapabildiğim çamaşır ser ve topla,birde haftada 3-5 parça ütü.Ne lavabo ne banyo temizliği hiçbirini yapamıyorum.Hem yapmak gelmiyor içimden hem de çarpıntılarım beni çok çabuk yoruyor.
Hatta dün bir ara şu an ölsem rahata kavuşur muyum acaba dedim içimden,ama bunun bir kaçış ve sıkıntıların bitişi olmadığını biliyorum ve bilmeliyiz de.
İlknur canım intihar bizim için çözüm olmamalı,son çare en ağır ilaçları kullanmak bile eminim bundan daha iyidir değil mi?İntiharı hiç düşünmeyelim canım,birbirimize destek olalım,destek olacak birilerini bulalım.Belki bulamayacağız ama umut her zaman olmalı hayatımızda,bizim için ne kadar zor olsa da...
Her şeye,çevremdeki insanların oğlumla ilgili tavırları bile ağlamama yetiyor.Mesela ben bu kadar hoşgörülü iken diğer çocuklara,benim çocuğum neden azarlanıyor diye günlerce ağladığım oluyor.Daha da yazamadığım bir sürü şey.
En önemlisi kendime olan güvensizliğimden,artık hem kilo almış olmak hem de kendime bakamamaktan kendimi fiziksel olarak yetersiz,çaresiz hissetmem...Şuan yaşadığım doğum anı korkusu,sonrasında yaşayacaklarım
O kadar çok şey var ki yazılacak uzar gider.
Tesekkur ederim canim benim .. biriktirme bence zor oluyo sonra hepsini al kafanda rahat olsun ne olur ne olmazzzÇok şey almışsın demekki. Bende yavaş yavaş alıyorum. Daha çok şey var ya. Gözümde büyüyor. Bu arada mutlu yıllar canım :) kutladım face den ama burayada yazıyım
Ayyyy cok tesekkurler hep beraber uzun omrumuz ve mutlu omrumus olsun insallhhhL lazkizi6161 canım sevdiklerinle uzuunnn,mutluuuu yıllar geçirmeni dilerim.doğum günün kutlu olsun.
Canım benim nice SAĞLIKLI yıllaraAyyyy cok tesekkurler hep beraber uzun omrumuz ve mutlu omrumus olsun insallhhh
Oyle yapmaya çalışıcam canım işte ancaTesekkur ederim canim benim .. biriktirme bence zor oluyo sonra hepsini al kafanda rahat olsun ne olur ne olmazzz
Inşallah emer canım en yakında..annelik ne zormuş yahu.Ah bebek emsebiktim sagmaktan, yaz gelince süt iyice ekşir pof
Seni iyi görüyorum Nur :) Allah bozmasınSlm kızçeler napıyonuz?havalar da ısınıyor.dışarı cıkmak bize iyi gelecek.bir de doğurduk mu bizden rahatı olmucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?