- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Keşke whatsap grubu gibi olsa da berfinin resmini görseydik :)Ah bebek emsebiktim sagmaktan, yaz gelince süt iyice ekşir pof
Sogolasin hep beraber insallhhCanım benim nice SAĞLIKLI yıllara
Evettttt yaaaaKeşke whatsap grubu gibi olsa da berfinin resmini görseydik :)
Oh ohhh ümit dolu,keyifli gördüm seni maşallah canımSlm kızçeler napıyonuz?havalar da ısınıyor.dışarı cıkmak bize iyi gelecek.bir de doğurduk mu bizden rahatı olmucak :)
çalışıyorum be cnm yorgun pert bi şekilde uzanıyorum nasıl geçiyor hamilelelikiyiyiz canım,sen nasılsın?Neler yapıyorsun.
kuralımKeşke whatsap grubu gibi olsa da berfinin resmini görseydik :)
İyi geliyor mu çalışma psikolojin nasıl canımçalışıyorum be cnm yorgun pert bi şekilde uzanıyorum nasıl geçiyor hamilelelik
Bence dekuralım
tabi daha iyi geliyor cnm çalışmak çocuklarla ugrasmak evde oturup delirmekden daha iyi sadce çok çabuk sinirleniyorum aglıyorum ilaç kullanmadıgım için durgunum içime biraz kapanık sen nasılsın nasıl geçiyorİyi geliyor mu çalışma psikolojin nasıl canım
BencedeeeBence de
Valla bir iyi on kötüyüm. Sabretmeye çalışıyorum. Buralarda miyavlayıp duruyorum kızları bezdirdim resmen..tabi daha iyi geliyor cnm çalışmak çocuklarla ugrasmak evde oturup delirmekden daha iyi sadce çok çabuk sinirleniyorum aglıyorum ilaç kullanmadıgım için durgunum içime biraz kapanık sen nasılsın nasıl geçiyor
Ah canım benim ne güzel anneliği yaşadın bizde görelim o günleri inşallah. Nasıl bebiş? Hala inatçımı. Sen nasılsın ameliyat yerin iyileşti miHerkes no yazsın özele, kuralım, ben bugün lohusaligi yaşadım, ağladım :"
Noldu ne hissettin canım ?Herkes no yazsın özele, kuralım, ben bugün lohusaligi yaşadım, ağladım :"
İnatçı, ameliyat yerim iyileşti, dr unut ameliyati dedi, sende anneliği yaşarsın canım.Ah canım benim ne güzel anneliği yaşadın bizde görelim o günleri inşallah. Nasıl bebiş? Hala inatçımı. Sen nasılsın ameliyat yerin iyileşti mi
Benim g.zekalı kocam benle muhatap olmuyor, beni sevmiyosun diye ağladım, o da hala kızıyo, öküz yaNoldu ne hissettin canım ?
Erkeklerin duyarsızlıluğı beni öldürecek sinir oluyorum cidden. Benimki de çoğu zaman öyle. Bu kez bıktırdım adamıi diye kendimi suçlayıp duruyorumBenim g.zekalı kocam benle muhatap olmuyor, beni sevmiyosun diye ağladım, o da hala kızıyo, öküz yaya bu okb yüzünden yada lohusalık.
İnşallah vazgeçer minik o huylarından yormaz annesini. Amin canım Allah yaşatsın herkese o duyguları.İnatçı, ameliyat yerim iyileşti, dr unut ameliyati dedi, sende anneliği yaşarsın canım.
Zaten yorulup bunalıyoruz, bu ton hormon ve psikolojimiz düzgün değil, üstüne bide ilgisiz olununca iyice deliriyor insan, dedim zaten ameliyat ta ölseydim de sende mutlu olsaydın diye.Erkeklerin duyarsızlıluğı beni öldürecek sinir oluyorum cidden. Benimki de çoğu zaman öyle. Bu kez bıktırdım adamıi diye kendimi suçlayıp duruyorumm.beauty nin dediği gibi kendimizi düşünmemiz gerekirken.
Allah korusun kız. Aynen hem hormonlar hem bebek bakımı hem hayatının yeniden şekillenmesi. E bi zahmet onlarda biraz bizimle çeksinler bize destek olsunlar.Zaten yorulup bunalıyoruz, bu ton hormon ve psikolojimiz düzgün değil, üstüne bide ilgisiz olununca iyice deliriyor insan, dedim zaten ameliyat ta ölseydim de sende mutlu olsaydın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?