Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İyi geliyor mu çalışma psikolojin nasıl canım
tabi daha iyi geliyor cnm çalışmak çocuklarla ugrasmak evde oturup delirmekden daha iyi sadce çok çabuk sinirleniyorum aglıyorum ilaç kullanmadıgım için durgunum içime biraz kapanık sen nasılsın nasıl geçiyor

Valla bir iyi on kötüyüm. Sabretmeye çalışıyorum. Buralarda miyavlayıp duruyorum kızları bezdirdim resmen..

Herkes no yazsın özele, kuralım, ben bugün lohusaligi yaşadım, ağladım :"

Herkes no yazsın özele, kuralım, ben bugün lohusaligi yaşadım, ağladım :"
Ah canım benim ne güzel anneliği yaşadın bizde görelim o günleri inşallah. Nasıl bebiş? Hala inatçımı. Sen nasılsın ameliyat yerin iyileşti mi

Ah canım benim ne güzel anneliği yaşadın bizde görelim o günleri inşallah. Nasıl bebiş? Hala inatçımı. Sen nasılsın ameliyat yerin iyileşti mi
İnatçı, ameliyat yerim iyileşti, dr unut ameliyati dedi, sende anneliği yaşarsın canım.

Benim g.zekalı kocam benle muhatap olmuyor, beni sevmiyosun diye ağladım, o da hala kızıyo, öküz ya ya bu okb yüzünden yada lohusalık.
Erkeklerin duyarsızlıluğı beni öldürecek sinir oluyorum cidden. Benimki de çoğu zaman öyle. Bu kez bıktırdım adamıi diye kendimi suçlayıp duruyorum m.beauty nin dediği gibi kendimizi düşünmemiz gerekirken.

Zaten yorulup bunalıyoruz, bu ton hormon ve psikolojimiz düzgün değil, üstüne bide ilgisiz olununca iyice deliriyor insan, dedim zaten ameliyat ta ölseydim de sende mutlu olsaydın diye.

Zaten yorulup bunalıyoruz, bu ton hormon ve psikolojimiz düzgün değil, üstüne bide ilgisiz olununca iyice deliriyor insan, dedim zaten ameliyat ta ölseydim de sende mutlu olsaydın diye.
Allah korusun kız. Aynen hem hormonlar hem bebek bakımı hem hayatının yeniden şekillenmesi. E bi zahmet onlarda biraz bizimle çeksinler bize destek olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…