Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İlknurcum geçiyor merak etme.

Neyi ? Yaşını göstermemeni mi takıyorsun ?
Kız yok o takılır mıBak sana bi anımızı anlatayım da anla kuzum:annem kızkardeşimi 35 yaşında doğurdu.1'e ya da ikiye gidiyordu.okula gittim onu almaya.sınıf arkadaşlarına sorduğumda babaannesi aldı onu dediler.Allah Allah dedim babaannem nearasın burda okulda diye düşündüm.meğer annemmiş onu okuldan alan
Bi de ekşi sözlükte okumuştum.biri yazmış:annem yaşlıydı,o minicik halimle ne olur allaam annem ölmesin allam diye dua ediyordum yazmış.
Veli toplantılarında falan genc genç anneler olacak ben 50lere dayanmış olacağım.

Kızlar gittiniz mi yine?neyse ağustos annelerine gideyim,bakayım ne yapıyorlar?

Merak etme hepimiz öyle olacaz genç anne nufusu azaldı eskisi kadar yok. Ayrıca bahsettiğin kilonla falan yaşını hiç göstermeyen birisin belliki

Ne zor ya, gece uykusuzluk kabusum oldu.Dün gece alarmın sesini duymamışım normalde çıt olsa ayakta olan biriyim.

Seneye hem okul hem bebek napıcam yaa siz böyle uykusuzluk dedikçe ödüm kopuyor

Arkadaslar sizde panik atak belirtisi olunca neler oluyor ve nasıl geçiyor acaba
Ani çarpıntı oluyor korkuyla beraber. Kaçmak istiyorum kulaklarımda duyuyorum çarpıntıyı sanki o an kafayı yicek gibi oluyorum hiç bişeye engel olamıyorum

ozgrmzn canım bendede çok çarpıntı oluyor aynı kafama bişey takılıyor ve aniden başlıyor peki sonra nası geçiyor napiyorsun yani

ozgrmzn canım bendede çok çarpıntı oluyor aynı kafama bişey takılıyor ve aniden başlıyor peki sonra nası geçiyor napiyorsun yani
Canım hemen oyalanmak için bişeyler yapıyorum kafamı başka şeylere veriyorum nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum. Hava alıyorum su çarpıyorum böyle anca canım ya sıkıntı veriyor beya sen hamile misin

Bu iyi haber bence demekki bu kadar sikinti yasamamiz hamileleikten de kaynaklaniyor yani dogurunca daha iyi olacagizz insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…