Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Gece nöbetteyim.Yatağında yatmıyor, göğsüme alınca anne karnı pozisyonunda yatıyor mışıl mışıl.Ama ben uyuyamıyorum.

Merak etme hepimiz öyle olacaz genç anne nufusu azaldı eskisi kadar yok. Ayrıca bahsettiğin kilonla falan yaşını hiç göstermeyen birisin belliki
Kızkardeşim 10 yaş küçüktür benden.kardeş misiniz benziyor gözler derler.evet dedigimizde de kim küçük derler ehehehe

Bebeğe kayınvalide mi bakacak ilknur?
Yok canım oda senin kayınvalidenle aynı hijyen anlayışı içerisinde emanet edemem ona. Hoş kadın zaten bakmam demişti anneme anneannem gelecek yanıma. Ders saatlerimi azaltıcam bende öyle idare edecez.

ozgrmzn ben hamile.degilim cnm besbucuk yasinda kızım var hamileliğim aynı sizler gibi sıkıntılı geçti. Şimdi işte istiyorum ama gözüm yemiyor sizleri takip ediyorum.ben hamileligimde hiç foruma girmemiştim. Benim.gibi olanlardan hiçbir fikrim yoktu.simdi sizleri okuyup karar vermeye sizede kendimce yardimci olmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…