Maşallah canım. Ne guzel Allah bize de nasip etsin. Ayy bende böyle diyim doğunca ya. Bıktım bin bir turlu şey düşünmekten.Allah a çok şükür bi melek yatıyor göğsümdeiyi ki aldırmamışım.
Dersin :) hamilelik eziyet gibiMaşallah canım. Ne guzel Allah bize de nasip etsin. Ayy bende böyle diyim doğunca ya. Bıktım bin bir turlu şey düşünmekten.
Benimde öyle yatıyor, bırakırsam ağlıyor, ama bırakmam gerek uykusuzummmmm.Allah a çok şükür bi melek yatıyor göğsümdeiyi ki aldırmamışım.
Evet baya azalıyor,Bu iyi haber bence demekki bu kadar sikinti yasamamiz hamileleikten de kaynaklaniyor yani dogurunca daha iyi olacagizz insallahh
Banyodan sonra uyuması lazımdı, bende nöbetteyim :))Gece nöbetteyim.Yatağında yatmıyor, göğsüme alınca anne karnı pozisyonunda yatıyor mışıl mışıl.Ama ben uyuyamıyorum.
Elanında uyuması gerekti anlamış değilim.Banyodan sonra uyuması lazımdı, bende nöbetteyim :))
Saat 3 den beri uyumuyor bu, cadı yaw.Elanında uyuması gerekti anlamış değilim.
yenidencan ablacim nerelerdesin ? Alistim hepinize yazmayablari ariyor gozlerim gerci keske iyi olunda ugramayin buralara
Teşekkür ederim düşündünüz için,buralardayim aslında,ama garip bir durgunluk var üzerimde.Okuyorum ama birşey yazasın gelmiyor.yenidencan evet nerelerdesin?
Kızkardeşim 10 yaş küçüktür benden.kardeş misiniz benziyor gözler derler.evet dedigimizde de kim küçük derler eheheheMerak etme hepimiz öyle olacaz genç anne nufusu azaldı eskisi kadar yok. Ayrıca bahsettiğin kilonla falan yaşını hiç göstermeyen birisin belliki
Bebeğe kayınvalide mi bakacak ilknur?Seneye hem okul hem bebek napıcam yaa siz böyle uykusuzluk dedikçe ödüm kopuyor
Inşallah canım.Teşekkür ederim düşündünüz için,buralardayim aslında,ama garip bir durgunluk var üzerimde.Okuyorum ama birşey yazasın gelmiyor.
Ama inşallah doğunsa kadar ilaç fayda eder.
Yok canım oda senin kayınvalidenle aynı hijyen anlayışı içerisinde emanet edemem ona. Hoş kadın zaten bakmam demişti annemeBebeğe kayınvalide mi bakacak ilknur?
UuuwwwwKızkardeşim 10 yaş küçüktür benden.kardeş misiniz benziyor gözler derler.evet dedigimizde de kim küçük derler ehehehe
Haklısın aslında iyi haber hep hormonlardan demekBu iyi haber bence demekki bu kadar sikinti yasamamiz hamileleikten de kaynaklaniyor yani dogurunca daha iyi olacagizz insallahh
Ay benim doğum iznimde hep tatile denk geliyorİyide ilk aylarda böyleymiş, ilk aylarda zaten doğum iznin var.
Benim pek sevgim yok galiba .Metrobüse mi binmiş.Meryem Uzerli'yi sever misiniz kızlar,yanımda şu an:)
Aa severim ben o kadını :)Meryem Uzerli'yi sever misiniz kızlar,yanımda şu an:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?