Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yok canım oda senin kayınvalidenle aynı hijyen anlayışı içerisinde emanet edemem ona. Hoş kadın zaten bakmam demişti anneme anneannem gelecek yanıma. Ders saatlerimi azaltıcam bende öyle idare edecez.
Ben kayınvalide seve koşa bakar sandım....ammannn anneanne he kıyamammm kaç yaşında?

Kaç gün oldu ilaç kullanalı?
ben şimdi hesapladım da 122 gün olmuş ilaca başlayalı. halen tam anlamıyla iyi olamasam da iyiyim diyebilirim.@yenidencan benden baya sonra başladı, o yüzden şimdilerde bu durgunluğu, dalgalanmaları normal, doğuma kadar toparlıcak ama buna inanıyorum.

Kızlar hormonları unutmayın lütfen.

Slamlaar ben bugun doktordaydim bebegi gordum beslenis sorun yok dedi 10 gun sonra tekrar gidicem nst istedi artik 10 dogumda 20 mayis olur dedi daha erken gelmezse kanama suyun vs gelirse hemen gel dedi

Bende bugun doktor kontrolune gıttım sımdıye kadar herseyı ıyı gıdıyordu bugun kalbınde koreclenme gordu doktor detaylı 2. Duzey ultrason ıstedı bır fıkrınız varmı bu konuda bıde ultrasonları nerdde nekadara cektırdınız benım hstane 600 istedi cok pahalı

Herkese merhaba Ben 3 yıllık evliyim ve 4,5 aylık hamileyim 5.aya girmek üzereyim. 8 yıldır panik bozukluğu vardı paxil kullandım ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. İlk 2 ay herşey iyiydi ama son 2 ayım kabus oldu. Anlamsız korkular düşünceler hergün tetikte hissetme rahatlayamama kafayı Yicem diye korkuyorum. Burda birçok bu durumu yaşan birileri olduğunu gördüm. Şuanda bile bir korku bir atak kötü birşey olcakmış hissi. Dr gidiyorum 2 kere gittim ilaç almadım ama iyileşmek yerine daha kötü oluyorum sanki. Burda belki biraz sizlerden destek alırım diye düşündüm en son çare.

Not: lütfen kötü yorumlar yapmayın hem hastalığım hemde hamileliğim sebebiyle kötü yorum iyi gelmeyecektir.
Teşekkürler

Prof.dr.recep has'a gittim ben canım 500tl verdim

Canım hoşgeldin.niye kötü yorum yapalım ki?biraz okuduysan aynı sıkıntıları kat kat yaşadığımızı seni çok iyi anlayacağımızı görürsün.dr.un ilaç tedavisi verdi mi?biz buradaki arkadaşlar birkaçımız hariç ilaç hatta ilaçlar kullanıyoruz canım.rahatsızliklarımız bebeğimize daha çok zarar veriyor çünkü.çoğu ilacın denenirliği var artık ve kullanılıyor gebelikte.beni de gebeliğin 7.haftasında depresyon,feci iç basmaları,okb vurdu.hastaneye bile yattım.yıllarca hayalini kurduğum bebeği bile gözüm görmedi canım aldırmayı bile düşündüm.hala daha da ne heves var ne heyecan.alışveriş dahi yapmadım hiç.yalnız değilsin yaz bize canım.

Burfan sana kimse kotu yorum yapmaz emin ol cunku burdaki herkez senin yasadiklarinin aynisini yasiyoruz bende 3 5 aydan beri ayni durumu yasiyorum sabir sabir bu aya kadar geldim sende yolu yarilamissin cok sukur imkanin varsa pskologa gorun derim ben rabbim yardimcin olsun

Alış verişi kafaya takma bende 31. Haftada yapayım dedim isteksizce gittim,2 zıbın, lendime2 pijama takımı aldım. .İyiki almışım zaten 31+5 de doğum oldu.Acele etme alırsın.Diyelim almadın zaten paran olduğu sürece 1 günde bile alırsın.

Bende girseydim baştan hamile olmak istemezdim canım gerçekten çok zormuş yani benimde beya sıkıntılı ama bunada şukur diyorum işte

Ayrıntılı ultrasonlar pahalı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…