- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Evettt benim de yarin 35 olcak yasasinnn aksam yine kotuydum ama simdi iyi hissediyorum balkon cam actim esiyo efil efil ohhhh .. evet bebek iyi 2 500 olmus sadece kahvaltimi guzel yaptim ama yinede beslenmis gerci cok kilo almasin istiyorum 3 kilo yeter katnim geriliyo tirsiyorumHoşgeldin canım :) ay evet her salı hafta değişiyo nasıl hoşuma gidiyor :) 30 a 1 hafta kaldı :)) bebişin iyiymiş çok sevindim canım
Estağfurullah canım :) Bugün metrobüs hikayesi yokmuydu ?Kız ben unuttum tabi kendimden pay biçiyom yaşıma başıma bakmadan..anne 65 anneanne 85 olunca
Evet ya hadi kuralim kimin ozeline atalim nolariVallaha bize whatsapp grubu şart
Oh oh maşallah iyi beslenmiş tosuncuk. İradene hayranım maşallah ilaçsız halledebildin. Çok az kaldıEvettt benim de yarin 35 olcak yasasinnn aksam yine kotuydum ama simdi iyi hissediyorum balkon cam actim esiyo efil efil ohhhh .. evet bebek iyi 2 500 olmus sadece kahvaltimi guzel yaptim ama yinede beslenmis gerci cok kilo almasin istiyorum 3 kilo yeter katnim geriliyo tirsiyorum
Hiç farketmez herkez olur derse yapalım valla.Evet ya hadi kuralim kimin ozeline atalim nolari
Ayyy sagolasinnn hayirlisiyla bi tamamlasak 20 mayis olcak dogum bufun doktor ay sonunu bekleyemeyiz dedi uzak oldugum icin canima minnett :)Oh oh maşallah iyi beslenmiş tosuncuk. İradene hayranım maşallah ilaçsız halledebildin. Çok az kaldı
Ayy bitiyor çilen desene. Çok şükür darısı başımıza inşallahAyyy sagolasinnn hayirlisiyla bi tamamlasak 20 mayis olcak dogum bufun doktor ay sonunu bekleyemeyiz dedi uzak oldugum icin canima minnett :)
Kavga eden edeneydi bugün valla..Estağfurullah canım :) Bugün metrobüs hikayesi yokmuydu ?
Hayirlisiyla insallhhh .Ayy bitiyor çilen desene. Çok şükür darısı başımıza inşallah
Boğa burcu olcek senin oğlan o vakit:)Ayyy sagolasinnn hayirlisiyla bi tamamlasak 20 mayis olcak dogum bufun doktor ay sonunu bekleyemeyiz dedi uzak oldugum icin canima minnett :)
Yadırgar mıyız aynı havayı bulur muyuz whats uppta acaba?Hiç farketmez herkez olur derse yapalım valla.
Evettttttttt cok istiyodum boga olsun ikiLer olmasinnndan cok korkuyodum :)))Boğa burcu olcek senin oğlan o vakit:)
NiyekiiiiYadırgar mıyız aynı havayı bulur muyuz whats uppta acaba?
Ne bileyim takıntı mı acaba:)Niyekiiii
Evet psikiyatrist CnM.. Bakalım inşlh iyi olur.. İlaç kullanmak istemememin sebebi bebeğe birşey olur pişmanlık duyarsam diye.. Ama artık ya kafayı yiyorum herhalde yada çocuğa birşey olcak korkusu kendimden geçirecek beni..
Benim zaten en büyük atağım çıldırma delirme korkusu. Her an kötü birşey olacakmışla geliyo tamam deliriyorum herhalde diye yerimde duramıyorum Ateş basıyor ağzım kuruyor ellerim buz gibi oluyor. Önceden kırk yılda bir gelirdi geçerdi ama şimdi hergün yaşadığım için malesef üstüne iç sıkıntısı ve mutsuzluk hiç birşey yapamama eklendi. Umarım yarın Dr la güzel şeyler konuşuruz ve bi yol bulabiliriz cnm
Senden bunu duymak güzel :)GeldiiimmmmmNasılsın canım ben iki gündür iyi gibiyim
Çok pahalı evet ama yaptırmasaydım, kafayı yerdim, sonucu öğrendim rahatladım.
Sabredin 3 aylik olunca bisey kalmiyo gazli bebek cok zor bilirim ama her sey gibi oda geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?