- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Ayaklarini kendine cekip agliyosa gazi vardir az ovala karnini benim oglanda cok ise yarardi
Evet cnm kendine doğru çekiyor kızarıyor ağlıyor, ovaladım masaj yaptım ama nafile, yarın dr.da randevumuz var inş çare bulur.Ayaklarini kendine cekip agliyosa gazi vardir az ovala karnini benim oglanda cok ise yarardi
Ibrahim saracoglunun bj tarifi vardi onu bi arastirsana cok etkili nette yaz cikar bak bende bi programda dinlemistim de yazamadim netten alirim diye dusunmustum insallhh faydasi olurEvet cnm kendine doğru çekiyor kızarıyor ağlıyor, ovaladım masaj yaptım ama nafile, yarın dr.da randevumuz var inş çare bulur.
E ececem21 benim kızım 4 ay sürekli ağladı gazi yani sıra bağırsak sistemleri oturan kadar bazı bebeklerde oluyor. Bu yüzden kaç kere dr à bile götürmüştüm bebekler çok ilginç sen gergin olursan onu bile.hissedip geriliyor agliorlar. Hafif sırtına ve karnına masaj yap saç kurutma makinası yada aspiratoru açıp dene :) komik gelicek ama yüzde 90 ı susuyor anne karnindaki seslere benzediği için diyor uzmanlar bebekler sakinlesiyormus :))
Ayni, hem süt sağıyorum hem onu sallıyorum, gaz ilac i da aldık bitkisel bisey ama pek etkisi olmadı gibi.
19 mayısta benim doğum günüm :)Ayyy sagolasinnn hayirlisiyla bi tamamlasak 20 mayis olcak dogum bufun doktor ay sonunu bekleyemeyiz dedi uzak oldugum icin canima minnett :)
Aaaa boga burcudun sabirlisin severim boga burcu insanlarini :)19 mayısta benim doğum günüm :)
Bizde şimdi dr.a kontrole gideceğiz, drlada konuşcam bakalım ne diyecek.Vallaha süt sağ, altını değiş yedir,vs derken zaten uyumaya zaman kalmıyor zaten 2 saat sonra yine aynı işlem çünkü.Ayni, hem süt sağıyorum hem onu sallıyorum, gaz ilac i da aldık bitkisel bisey ama pek etkisi olmadı gibi.
Salladiginizda susuyolarmi bebekler kizlarBizde şimdi dr.a kontrole gideceğiz, drlada konuşcam bakalım ne diyecek.Vallaha süt sağ, altını değiş yedir,vs derken zaten uyumaya zaman kalmıyor zaten 2 saat sonra yine aynı işlem çünkü.
Teşekkürler canım :) Ela ya kıyamam sabaha kadar çekmişsiniz çok geçmiş olsun canımSenden bunu duymak güzel :)
Günaydın canım. Sık sık yaz buraya cumaya kadar.Kızlar günaydının.. Bugün Dr gidecektim ama maalesef tüm saatleri doluydu cuma günü için randevu aldım.. İnşallah o zamana kadar çok büyük sıkıntılar yaşamam.. Hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim..
Memnun kaldınmı pekı sonucları nasıldıProf.dr.recep has'a gittim ben canım 500tl verdim
Durdugun zaman devam ağlamayaSalladiginizda susuyolarmi bebekler kizlar
Günaydın canım. Sık sık yaz buraya cumaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?