Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

E ececem21 benim kızım 4 ay sürekli ağladı gazi yani sıra bağırsak sistemleri oturan kadar bazı bebeklerde oluyor. Bu yüzden kaç kere dr à bile götürmüştüm bebekler çok ilginç sen gergin olursan onu bile.hissedip geriliyor agliorlar. Hafif sırtına ve karnına masaj yap saç kurutma makinası yada aspiratoru açıp dene :) komik gelicek ama yüzde 90 ı susuyor anne karnindaki seslere benzediği için diyor uzmanlar bebekler sakinlesiyormus :))

Evet cnm kendine doğru çekiyor kızarıyor ağlıyor, ovaladım masaj yaptım ama nafile, yarın dr.da randevumuz var inş çare bulur.
Ibrahim saracoglunun bj tarifi vardi onu bi arastirsana cok etkili nette yaz cikar bak bende bi programda dinlemistim de yazamadim netten alirim diye dusunmustum insallhh faydasi olur

Fitil vermişlerdi hastaneden, onu verdim şimdi.Uykusuzluktan çıldırcam yani.Masaj fayda etmiyor ya.

Gaz sancısı yüzünden prensesim çok ağladı, acile gittik dr fitil verdi çok şükür yeni uyudu, geberiyorum uykusuzluktan.

Fitil gaz için yeni çıktı sanırım bizim.zamanimizda yoktu nurse harvey diye bitkisel bir sürüp vardı o da bir işe yaramazdi. Emzirdikten sonra gazini çok ii çıkarmaya calisin ben yarım saat sirtina vururdum çıkardı :))

Ayni, hem süt sağıyorum hem onu sallıyorum, gaz ilac i da aldık bitkisel bisey ama pek etkisi olmadı gibi.
Bizde şimdi dr.a kontrole gideceğiz, drlada konuşcam bakalım ne diyecek.Vallaha süt sağ, altını değiş yedir,vs derken zaten uyumaya zaman kalmıyor zaten 2 saat sonra yine aynı işlem çünkü.

Kızlar günaydının.. Bugün Dr gidecektim ama maalesef tüm saatleri doluydu cuma günü için randevu aldım.. İnşallah o zamana kadar çok büyük sıkıntılar yaşamam.. Hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim..

Günaydın canım. Sık sık yaz buraya cumaya kadar.

Günaydın canım. Sık sık yaz buraya cumaya kadar.

Yazacam zaten mecbur ilaçta almıyorum. Annemle şimdi market alışverişine çıktık hafif sıkıntılıyım yine tabi tam rahat değilim. Bina önce alışverişi yapıp eve geliyim diyorum.
Hava çok güzel aslında.. Hayırlısıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…