Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayırlısıyla inşallah biran önce atlatırım bu sıkıntıları çünkü gerçekten çok zor

Dr.a kontrole gittik.Ela 2050 gr :)
Dr. İyi bakmışsın dedi ve cesaretli görünüyorsun anneler geneldw tedirgindir sen çok cesaretli şekilde alıyorsun kucağına dedi.
Bunu bana dr. Dediyse sizlerde çocuk bakabilirsiniz.En büyük korkum çocuğu benimseyememe ve bakamama korkusuydu.

slm.aramıza yeni katılmışsın.umarım en kısa sürede ilaçsız bir şekilde bu sıkıntılarını atlatırsın. benim hamileliğimin 13.haftasında pa+anksiyete+depresyon tekrarladı.13.hafta itibariyle selectra 50 mg a başladım, halen kullanıyorum. çok şükür eski halimden eser kalmadı. hormonlardan dolayı ilaç geç etki etti,3.ayımdan sonra rahatladım.arada yine bunalıyorum, depresif oluyorum ama bunu artan hormonlara bağlıyorum genelde. buradaki hepimizin derdi ortak alında,o yüzden rahat ol, bizden destek harici olumsuz hiçbir şey görmezsin. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Eyy maşallah elaya ve ona bu kadar iyi bakan anneye,cok mutlu oluyorum sen kilosunu yazdıkça kız:)
Kızım varya biz gercekten daha güçlüyüz aslında bizi şu hastaliklar boyle yapiyor aslinda aslan gibi de cesaretliyiz ..

Iki gun var canim bisey kalmadı.

Ne guzel cok merak edıyorum elayı ve berfını sankı gercekten yakınımda bıyerde hep tanıdıgım bırı dogum yapmıs gıbı söle 1 2 yasına geldıgınde resımlerını falan yollayın bıze bızımde kızlarımız onlar :)

Çok teşekkür ediyorum Can'ım amin inşallah ama çok zor gibi.. Sabah markette sor durdum yani her an kötü birşey olcakmış gibi kendimi sıkmaktan germekte kafayı Yicem dedim.hep böle oluyor korku.. Son 2 haftasında maalesef hergün oluyor. Eve gelene kadar zor dayandım. Buda beni çok daha fazla üzüyor. Niye böle oluyor delimiyim ben niye rahat edemiyorum anlamsız korku ve huzurlun içindeyim. Ya daha kötü olur aklımı kalırsam kendimi kaybedersem die düşünürken daha büyük paniğe dehşete yol açıyorum ama engelde olamıyorum bublara elimde değil. Keşke elimde olsa.
Hamileliğinin 32. Haftasındasın sanırım ilaç bebeğin için bi sakınca oluşturdumu bu zamana kadar? Bende 19.haftaya girdim artık ilaca başlamayı düşünüyorum malesef

Korkularımızdan dolayı, belirsizlik bizleri hep korkutuyor.

Merak etme kafayı yemezsin 2 dr. Gittim hamilelikte birincisi kafayı yediğimi anlamadı, 2. Sine gideyim diye.Ama kafayınyemiyorsun, kendine çok odaklanmış durumdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…