- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Ece kullandı canım. Elimizde olsa keşke elimizde değil beyin kimyası bozulduğu için elimizden bişey gelmiyor.Ne güzel söledinsen ilaç kullandın m?
Bitti bitti biraz daha sabir son bir ay inşallah..Offf bende bugun kotuyum les gibi hissediyorum midem de kotu nasil gececek boyle 1 ay allh yardim etsin
Evet canım.şişlide.senın gıttıgın doktor avrupa yakasındamı ultrason ıcın
Ya o bir ay gozumde okadar buyuyoki ilknur ozellikle boyle les gibi olunca sabir sabir catlicam vallla bende insanim biktim ya . Tek temennim su 1 ayin her gunu boyle gecmemesiBitti bitti biraz daha sabir son bir ay inşallah..
Ya o bir ay gozumde okadar buyuyoki ilknur ozellikle boyle les gibi olunca sabir sabir catlicam vallla bende insanim biktim ya . Tek temennim su 1 ayin her gunu boyle gecmemesi
Aynen oyle keske kisa olsa yada ben 2 3 daha erken yapsaydim cocugu bari simdiye dogurmus olurdumValla bende sıkılmaya başladım ya keşke kısa olsa hamilelik ya. Uzun bi zaman dayanılmıyor hiç.
Bende 4,5 aydır ilaç almıyorum ama son Zaman'larda iyice zorladı. Yani insanın saçma olduğunu bile bile aklımı kaybedicek kafayı Yicek die olmayan bişey için korkması kadar kötü birşey yok. Bir keresinden Dr bana demiştiki daha kötüsü olmaz aklını kaybetmezsin. Bunu bi şeker hastalığı trioit vs gibi bedensel fiziksel bir hastalık gibi düşün. Vücudundaki eksiklikten oluyor. Buda beynindeki seratonin eksikliğinden. Aslında ilacın yaptığı etkiyi kendinde sağlayabilirsiniz demişti. Ama şuan hormonlardan mı bilmiorm buna izin vermiyor malesef. Ben paxil kullanırken çok rahattım. Arada sıkıntılar atakları oluyordu ama unutuyodum bile çok nadir yokluyordu. Birden bırakınca bide hormonlar sanırım böle oldu Bol bol dua ediyorum Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın. Allah'ın bana sınavı bu imtihanı bu diyorum benimki bu şekilde diyorum geçicek sabrediyorum..Ece kullandı canım. Elimizde olsa keşke elimizde değil beyin kimyası bozulduğu için elimizden bişey gelmiyor.
Of Allah korusun inşallah böyle geçmez. Doğru valla hamilelik çok uzun süreç bende bıktım artık hamile olmaktan.Ya o bir ay gozumde okadar buyuyoki ilknur ozellikle boyle les gibi olunca sabir sabir catlicam vallla bende insanim biktim ya . Tek temennim su 1 ayin her gunu boyle gecmemesi
Evet canım seviyorum doğum tarihimiAnam boğasın sen de :)bayram bayram ne guzel:)
Ben 9 yıldır depresyonluyum ama asla şu 7 ayda çektiğimi çekmedim ben. Hamilelik hormonları psikolojik rahatsizlikları inanılmaz arttırıp alevlendiriyor. 2 ay annemlerde kaldım evimi işimi birakıp. Karanlık bi odada aç susuz saatlerce uzanmayı tercih ettim. su bile içemiyordum abartısız. Annem herşeyi geçtim su iç bari derdi. 1 ayda 11 kilo verdim. Hamilelikten önce prozac 20 mg kullanıyordum gayet yetiyordu. 13. Haftada tekrar başladım ona banamisin demedi. 19. Haftada lustrale geçtim 50 mglik. İlk haftadan çok hafiften hissettirdi kendini. Şimdi iyi misin diye sorarsan milyon kez şükürler olsun en azından yiyorum evimde yemek yapabiliyorum. Ama hamilelikten önceki halim gibi değilim. İç sıkıntım bir türlü geçmiyor. Ve biliyormusun Paxil den kullananların çoğu memnun diye bide anne sütüne en az geçen antidep. diye hamilelikten sonra doktorumdan paxili isticem.Bende 4,5 aydır ilaç almıyorum ama son Zaman'larda iyice zorladı. Yani insanın saçma olduğunu bile bile aklımı kaybedicek kafayı Yicek die olmayan bişey için korkması kadar kötü birşey yok. Bir keresinden Dr bana demiştiki daha kötüsü olmaz aklını kaybetmezsin. Bunu bi şeker hastalığı trioit vs gibi bedensel fiziksel bir hastalık gibi düşün. Vücudundaki eksiklikten oluyor. Buda beynindeki seratonin eksikliğinden. Aslında ilacın yaptığı etkiyi kendinde sağlayabilirsiniz demişti. Ama şuan hormonlardan mı bilmiorm buna izin vermiyor malesef. Ben paxil kullanırken çok rahattım. Arada sıkıntılar atakları oluyordu ama unutuyodum bile çok nadir yokluyordu. Birden bırakınca bide hormonlar sanırım böle oldu Bol bol dua ediyorum Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın. Allah'ın bana sınavı bu imtihanı bu diyorum benimki bu şekilde diyorum geçicek sabrediyorum..
Yorumlarınız destekleriniz için teşekkür ederim..
Kimse unutmaz:)Evet canım seviyorum doğum tarihimi
Güle güle kullan ne yaptırdın ?Kuaföre gittim tüm cesaretimle bugün.yemekler yaptım geldi benimki yedik.bekliyorum halâ bişey demedi saçıma
Bu arada benim saçlarım çok uzundur. Eşimde sözüm ona dikkatli ve bana aşık güya. Depresyonum şiddetlenince bakamıyorum diye omuz hizasında kendim kestim. Hiçbirşey demedi. Bende bi değişiklik varmı dedim evet zayifliyorsun dedi. Ya saçım dedim. Ne var ki saçında dedi. Bişey yok dedim sustum. Yani erkeklerden beklenti çokta fazla olmamalıGüle güle kullan ne yaptırdın ?
.Ben 9 yıldır depresyonluyum ama asla şu 7 ayda çektiğimi çekmedim ben. Hamilelik hormonları psikolojik rahatsizlikları inanılmaz arttırıp alevlendiriyor. 2 ay annemlerde kaldım evimi işimi birakıp. Karanlık bi odada aç susuz saatlerce uzanmayı tercih ettim. su bile içemiyordum abartısız. Annem herşeyi geçtim su iç bari derdi. 1 ayda 11 kilo verdim. Hamilelikten önce prozac 20 mg kullanıyordum gayet yetiyordu. 13. Haftada tekrar başladım ona banamisin demedi. 19. Haftada lustrale geçtim 50 mglik. İlk haftadan çok hafiften hissettirdi kendini. Şimdi iyi misin diye sorarsan milyon kez şükürler olsun en azından yiyorum evimde yemek yapabiliyorum. Ama hamilelikten önceki halim gibi değilim. İç sıkıntım bir türlü geçmiyor. Ve biliyormusun Paxil den kullananların çoğu memnun diye bide anne sütüne en az geçen antidep. diye hamilelikten sonra doktorumdan paxili isticem.
Saçımı topladığım zaman koyu olmuştu artık önden ,normalde sarıdır.yıprandı diye erteliyorduk bugun dipler de açıldı,düz fön de çekti.hep arkama topluyordum ilgilenmiyordum.ona rağmen farketmedi.yemeği yedi eline saglık bile demedi.Güle güle kullan ne yaptırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?