- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
29 haftalık hamileyim canım. Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum ama azalıp geçecek inşallah. Kişisel temizliğini yapabiliyor musun hepimize diş fırçalamak bile zor geliyordu çünkü. Yemek falan yapabiliyormusun.
Bende yemek zor yiorum 2 haftadır ağzımda büyüyo sanki .Sadece 1 kilo aldım daha.. Şimdi daha iyi olmana sevindim Allah dahada iyi eder inşallah. Şuan hamilemisin? Ben çok zorluyorum kendimi Ama artık kafam beynim uyuşmuş durumda malesef. Beynim yanıp Ateş basıo konsantrasyon zorluğu çekiyorum o an ne yapacağımı bilemiyorum tamam diyorum gidiyorum ben.Bakalım cuma günü doktor ne Dicem ilaç vercekmi. Paxil i hamilelikte hiç önermemişti . Ama en azından şuan bana en az etkisi olan birşey versin çünkü bide onun etkisi etmesi var..
Nurcan biz güya birbirimize aşıktık. 6 yıl benimki de peşimden koştu şimdi tıpkı seninkinden bahsettiğin gibi üstelik daha 8-9 aylık evliyiz. Alayı böyle bellikiBen boşarım bunu pis sümsük o kim oluyor da saçımı farketmiyor,burnundan fitil fitil getirmezsem.isyerindeyim mesela bisey lazım mı der arar izinliyim sanıp.bugun de iş çıkışına geleyim seni almaya diye arar.izin ginlerimi bile sormaz..bıktım ,yıldım bu ilgisizlikten.en son detaylıya gittik.kendi dr.uma gitmedim daha.merak edip sormaz dr.a gidicen mi diye.dün uyuyamadim bebek hareket etmiyor acabs bisey oldu mu diye.onu bile paylasmadim.hic sormaz bebek hareket ediyo mu nasil diye..nefret ediyorum bu adamdan
Ya bir saçı farketmez mi bir insan?demekki bakmıyor bile artık.tamam bitti benim için bugün tamamen bu adam.gecen gun bi el şakası yaptim dur nurcan dur sabah kalkamıyorum demez mi.aşk daveti sandı .ötü kalkmış iyice..bir daha nahh bulur zatenNurcan biz güya birbirimize aşıktık. 6 yıl benimki de peşimden koştu şimdi tıpkı seninkinden bahsettiğin gibi üstelik daha 8-9 aylık evliyiz. Alayı böyle bellikibenimde aklımdan boşanmak geçiyor 1 haftadır
Uuuuu sakin ol hangimizinki fark ediyoki sadece senmisin benimki cok iyi bi insan ama bazi seyleri dusunemez bos ver onu oyle kabul et suanda kendini uzme karnindakini dusun yeterince sikinti yapiyoruz zaten odun de gecAlıp başımı gidesim var izimi kaybettirsem şuna,sümsük sümsük oturdu sızar birazdan
29 haftalık hamileyim canım. Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum ama azalıp geçecek inşallah. Kişisel temizliğini yapabiliyor musun hepimize diş fırçalamak bile zor geliyordu çünkü. Yemek falan yapabiliyormusun
Nikah kıyıldı çocuk ta yapıldı eldeyim avuçtayım mı sanıyor acaba?saç baş görünmüyor tabi artıķ gözüne.kilo da aldım kim ne yapsın bunu mu diyor ki acaba?odun ki ne odun,ama bana odun..Uuuuu sakin ol hangimizinki fark ediyoki sadece senmisin benimki cok iyi bi insan ama bazi seyleri dusunemez bos ver onu oyle kabul et suanda kendini uzme karnindakini dusun yeterince sikinti yapiyoruz zaten odun de gec
Ben atamam içime kuzum,yolarım..bir daha yemek te yapmayacağim..Hatta dogum gunumu bile kutlamadi ben ona sofralar kirmustum oysaki ama hediye falan da istemezdim iyiki dogdun dese bile yeterdi ama tek kelime soylemedim zamani gelince hatirlatirim suanda ondan onemli dertlerim var benim bos ver sende
Hadi ya e anlatmayalim o zaman , düşünme düşünme daha kötü olmayacaksın inşallah. Ne işle meşgulsunKişisel temizliğimi yapıyorum onu bırakmadım hiç bir zaman.. Yemekte yapıyorum.. Ama hiç biri eskimi gibi istekli ve huzurlu değil tabi.. Evde tek kalıyorum kötüde olsam ama arada annem geliyor geçen cumadan beri raporluyum..
İşte bunları duyunca hep daha kötü olmaktan korkuyorum. Bende hep kötü bişey olcak korkusu var. En kötü şeyler hep ya bendede olursa ya olursa die bu hale geldim zaten
Hepsi öyle canım. Elde edince rahatlık çöküyor üstlerineYa bir saçı farketmez mi bir insan?demekki bakmıyor bile artık.tamam bitti benim için bugün tamamen bu adam.gecen gun bi el şakası yaptim dur nurcan dur sabah kalkamıyorum demez mi.aşk daveti sandı .ötü kalkmış iyice..bir daha nahh bulur zaten
Lazkızı haklı zaten başka dertlerle boğuşuyoruz. Kendi haline bırak gitsinEllerini kavuşturdu öyle oturuyor bir özür dahi dilemez.simdi ben hic konusmayayım o da konuşmaz.sinirden ölüyorum şu an
Hadi ya e anlatmayalim o zaman , düşünme düşünme daha kötü olmayacaksın inşallah. Ne işle meşgulsun
Evet cnm 2.5 ay kullandım,selectra 50mg.Normalde şuanda hamile olmam gerekiyordu nisan 25 ine doğum olacaktı ama hellp sendromdan 31+5de epiduralle doğum yapmak zorunda kaldım.Ne güzel söledinsen ilaç kullandın m?
Tabi cnm 5.5 ay a kadar direndim.5.5 da pes ettim dayanamadım.Şuan ilaçla ilgili bebeğimde bir belirti yok.Üstelik dr. Maşllah kızımız çok iyi gidiyor diğer prematurelere göre dedi.Ece kullandı canım. Elimizde olsa keşke elimizde değil beyin kimyası bozulduğu için elimizden bişey gelmiyor.
canm senindemi ilk gebeliğin ne kadar yaşadı[/QUO6
6 hafta yaşamış ben 8. Hafta öğrendim cnm
Aynen oyle dusunuyolar ben ilaca basladigim zaman 60 falandim 82 ye cikmisti kilom sonra bi aksam sakayla karisik bana dediki daha ne kadar yemeyi dusunuyosun fil gibi oldun ama gulerek tabi ben buna icerledim plates diyetle 3 ayda 66 ya dustum o derece icerledim yani demek istedigim suanda kilonu takinti haline getirme bi dogur diyet sporla tas gibi olursun evvelallh ondan sonrada sen ona bakmazsinNikah kıyıldı çocuk ta yapıldı eldeyim avuçtayım mı sanıyor acaba?saç baş görünmüyor tabi artıķ gözüne.kilo da aldım kim ne yapsın bunu mu diyor ki acaba?odun ki ne odun,ama bana odun..
İyiyim çok şükür şeker anne adayı yeniden başladık çalışmalara mutluyum
Başlayın cnm, bizdeİyiyim çok şükür şeker anne adayı yeniden başladık çalışmalara mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?