Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

O neden oldu ilaç kullandın diye mi? Bende aynı şekilde ya şizofren olcam yada daha kötü psikiyatr bi hastalık olcak diye korkuyorum. Dr olmazsın Dedi ama şuan rahatlayamadığım için korkularım geçmiyor. Sanırım aynı durumları yaşamışız inşallah benimde korktuğun hiç birşey başıma gelmez
Bebeğim Nasıl şimdi sağlıklı mı iyi mi?

Ben

Aman ona baktığım falan da yok kuzum zaten.kendileri yiyip şişip göbek yapınca laf yok..

Bıktım hamilelikteeeeeeen
Öle deme Can'ım az kalmış senin bitmek üzere.. Benim daha çok erken olduğu için ben anlamıyorum hala daha hamileliği.. Bide bende ne bulantı ne kusma hiç olmadı onun yerine beni bu anksiyetenin tavan yapması yıktı..
Bak senin az kalmış.. Doğunca herşeyin çok gğzel

Ay inşallah bide bana sor nasıl geçti Sanki yıllardır hamileyim. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar yani hamileliğe göre. O yüzden doğurmak istiyorum artık.

İlaçla ilgili hiç birşey olmadı, hellp sendromun ilaçla alakası yok.
Şuan şükür günden güne iyiye gidiyor

Ay inşallah bide bana sor nasıl geçti Sanki yıllardır hamileyim. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar yani hamileliğe göre. O yüzden doğurmak istiyorum artık.
Banada oyle geliyo yillardir hamileymisim gibi .. ya sanki cok iyiymisim gibi bide coxuklar masal ister dun aksam bu aksam ixin soz vermistim offf allhhimmm gideyim anlatayim bari hic icimden gelmiyo ama bunu cocuklar anlamazki

Banada oyle geliyo yillardir hamileymisim gibi .. ya sanki cok iyiymisim gibi bide coxuklar masal ister dun aksam bu aksam ixin soz vermistim offf allhhimmm gideyim anlatayim bari hic icimden gelmiyo ama bunu cocuklar anlamazki
Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.

Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.
Annelerinden istiyorlar ben dikkat ettim:)
Kız İlknur ünlü ressam vincent van gogh'un ağır depresyondan kulağını kestiğini biliyor muydun...

Annelerinden istiyorlar ben dikkat ettim:)
Kız İlknur ünlü ressam vincent van gogh'un ağır depresyondan kulağını kestiğini biliyor muydun...
Ay arkadaşıyla araları bozulmuş diye kesmiş. Nasıl bi psikoloji ki daha sonra zaten intihar etmiş.

Yatalım kalkalım şükredelim kız nasıl bir psikolojiymiş düşün.kesip bi fahişeye vermiş kulağını zarfa koyup
Yazık yaa psikoloji ile ilgili çalışmalar ne zaman başlamış şimdiki şartlar olsa bu kadar cozutmazdı garibim. Hakkaten eskiden insanlar depresyonla nasıl baş edebilmiş. Yoksa orta çağda cadı diye yaktıkları garibanlar depresyon hastaları mıymış acep kafamda deli sorular

Doğru valla paxil yok efexor yok.şimdi bile bilmiyor anlamıyor insanlar depresyon nedir o cağlarda tahmin bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…