Evet cnm 2.5 ay kullandım,selectra 50mg.Normalde şuanda hamile olmam gerekiyordu nisan 25 ine doğum olacaktı ama hellp sendromdan 31+5de epiduralle doğum yapmak zorunda kaldım.
Ben şizofren oldum sandım, çok korktuğum oldu ama hiç bir korkum gerçekleşmedi.
Çok şükür Can'ım çok sevindimTabi cnm 5.5 ay a kadar direndim.5.5 da pes ettim dayanamadım.Şuan ilaçla ilgili bebeğimde bir belirti yok.Üstelik dr. Maşllah kızımız çok iyi gidiyor diğer prematurelere göre dedi.
Aman ona baktığım falan da yok kuzum zaten.kendileri yiyip şişip göbek yapınca laf yok..Aynen oyle dusunuyolar ben ilaca basladigim zaman 60 falandim 82 ye cikmisti kilom sonra bi aksam sakayla karisik bana dediki daha ne kadar yemeyi dusunuyosun fil gibi oldun ama gulerek tabi ben buna icerledim plates diyetle 3 ayda 66 ya dustum o derece icerledim yani demek istedigim suanda kilonu takinti haline getirme bi dogur diyet sporla tas gibi olursun evvelallh ondan sonrada sen ona bakmazsin
Sağol canım o senin şekerliğinİyiyim çok şükür şeker anne adayı yeniden başladık çalışmalara mutluyum
Öle deme Can'ım az kalmış senin bitmek üzere.. Benim daha çok erken olduğu için ben anlamıyorum hala daha hamileliği.. Bide bende ne bulantı ne kusma hiç olmadı onun yerine beni bu anksiyetenin tavan yapması yıktı..Bıktım hamilelikteeeeeeen
Ay inşallah bide bana sor nasıl geçtiÖle deme Can'ım az kalmış senin bitmek üzere.. Benim daha çok erken olduğu için ben anlamıyorum hala daha hamileliği.. Bide bende ne bulantı ne kusma hiç olmadı onun yerine beni bu anksiyetenin tavan yapması yıktı..
Bak senin az kalmış.. Doğunca herşeyin çok gğzel
O neden oldu ilaç kullandın diye mi? Bende aynı şekilde ya şizofren olcam yada daha kötü psikiyatr bi hastalık olcak diye korkuyorum. Dr olmazsın Dedi ama şuan rahatlayamadığım için korkularım geçmiyor. Sanırım aynı durumları yaşamışız inşallah benimde korktuğun hiç birşey başıma gelmez
Bebeğim Nasıl şimdi sağlıklı mı iyi mi?
Ben
Bende hamileliği özledim :)Ay inşallah bide bana sor nasıl geçtiSanki yıllardır hamileyim. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar yani hamileliğe göre. O yüzden doğurmak istiyorum artık.
Banada oyle geliyo yillardir hamileymisim gibi .. ya sanki cok iyiymisim gibi bide coxuklar masal ister dun aksam bu aksam ixin soz vermistim offf allhhimmm gideyim anlatayim bari hic icimden gelmiyo ama bunu cocuklar anlamazkiAy inşallah bide bana sor nasıl geçtiSanki yıllardır hamileyim. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar yani hamileliğe göre. O yüzden doğurmak istiyorum artık.
Kız nesini özlüyorsun Allah aşkınaBende hamileliği özledim :)
Doğum yapın rahatlarsınız ama zamanından önce olmasın.
İlaçla ilgili hiç birşey olmadı, hellp sendromun ilaçla alakası yok.
Şuan şükür günden güne iyiye gidiyor
Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.Banada oyle geliyo yillardir hamileymisim gibi .. ya sanki cok iyiymisim gibi bide coxuklar masal ister dun aksam bu aksam ixin soz vermistim offf allhhimmm gideyim anlatayim bari hic icimden gelmiyo ama bunu cocuklar anlamazki
Annelerinden istiyorlar ben dikkat ettim:)Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.
Ay arkadaşıyla araları bozulmuş diye kesmiş. Nasıl bi psikoloji ki daha sonra zaten intihar etmiş.Annelerinden istiyorlar ben dikkat ettim:)
Kız İlknur ünlü ressam vincent van gogh'un ağır depresyondan kulağını kestiğini biliyor muydun...
Yatalım kalkalım şükredelim kız nasıl bir psikolojiymiş düşün.kesip bi fahişeye vermiş kulağını zarfa koyupAy arkadaşıyla araları bozulmuş diye kesmiş. Nasıl bi psikoloji ki daha sonra zaten intihar etmiş.
Yazık yaa psikoloji ile ilgili çalışmalar ne zaman başlamış şimdiki şartlar olsa bu kadar cozutmazdı garibim. Hakkaten eskiden insanlar depresyonla nasıl baş edebilmiş. Yoksa orta çağda cadı diye yaktıkları garibanlar depresyon hastaları mıymış acep kafamda deli sorularYatalım kalkalım şükredelim kız nasıl bir psikolojiymiş düşün.kesip bi fahişeye vermiş kulağını zarfa koyup
Doğru valla paxil yok efexor yok.şimdi bile bilmiyor anlamıyor insanlar depresyon nedir o cağlarda tahmin bile edemiyorum.Yazık yaa psikoloji ile ilgili çalışmalar ne zaman başlamış şimdiki şartlar olsa bu kadar cozutmazdı garibim. Hakkaten eskiden insanlar depresyonla nasıl baş edebilmiş. Yoksa orta çağda cadı diye yaktıkları garibanlar depresyon hastaları mıymış acep kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?