Ayyy sahi yaa.:).ne bileyim doğum sonrası korkusu başlamasın da..Bu arada 24. Haftaya girmişsin6 aylık oldun çok şükür :)
Hormonlar tam terketmedi demekkiÇok yiyorum yaa, hamilelikten sonra geçer dedim hala geçmiyor.Sürekli birşeyler yeme isteği
Anne sütü veriyorumya sebebini o diyorlar ama bilemiyorum.Hormonlar tam terketmedi demekki
O da geldi aklıma ama ...Anne sütü veriyorumya sebebini o diyorlar ama bilemiyorum.
:)))) ayni ben.Bıktım hamilelikteeeeeeen
Bol bol uyuyun, uyku haram vallaha.Yemin ederim gözümden uyku akıyorO da geldi aklıma ama ...
Sürekli ayaklarını karnına çekip kasılır gibi ıkınıyor mu?Bu gaz olayı iğrenç bise
:)))) ayni ben.
Evet ,Sürekli ayaklarını karnına çekip kasılır gibi ıkınıyor mu?
Fitil verdi dr ağrı kesici ama hergun kullanmak olmaz diye vermiyorum, dun acil de fitil yaptılar bebeğe. Yarin sağ kulak işitme testine gidicez.Sürekli ayaklarını karnına çekip kasılır gibi ıkınıyor mu?
Bizimde işitme testimiz yarın.Fitil verdi dr ağrı kesici ama hergun kullanmak olmaz diye vermiyorum, dun acil de fitil yaptılar bebeğe. Yarin sağ kulak işitme testine gidicez.
Elada öyle, yatırmıyor.Yaa, vallaha ne gazmış gece nöbetteyiz.Evet ,(((
D vitamini verdi mi sağlık ocagiBizimde işitme testimiz yarın.
Kıyamam bi de kıvranıyor minicik, kurban olurum onaElada öyle, yatırmıyor.Yaa, vallaha ne gazmış gece nöbetteyiz.
Uyuyorum... hep aklımda valla naapcam yaa hiç dayanamam uykusuzluğaBol bol uyuyun, uyku haram vallaha.Yemin ederim gözümden uyku akıyor
Evet bazen cok zorlaniyorum ama onlarsizda olmazzdi ypamazdi bunca zaman .. babalari gec geliyo isi sebebiyle bende onlarla uyudum simdi kalktim :)Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.
Ne bilim ya, erken doğum yaptım belki ondandır :)Kız nesini özlüyorsun Allah aşkına
Nöbet :) hamilelik te sunu ye bunu ye vardı doğurup herşeyi yerim demiştim yanılmışım, doğurunca herşey yasak mış. Hamilelikten beri aklım kola da. o zaman icseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?