Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok yiyorum yaa, hamilelikten sonra geçer dedim hala geçmiyor.Sürekli birşeyler yeme isteği

Kızlar bana puset,ana kucağı ve arsba koltuğunu tam olarak tarif eder misiniz?farklı şeyler mi ne işe yararlar?

Kıyamam onlara yaa çocuklu annelere ilk kez hamilelik yaşayanlara göre daha çok üzülüyorum bide bakmaları gereken yavruları var. Babaları anlatsin çok kötüysen.
Evet bazen cok zorlaniyorum ama onlarsizda olmazzdi ypamazdi bunca zaman .. babalari gec geliyo isi sebebiyle bende onlarla uyudum simdi kalktim :)

Nöbet :) hamilelik te sunu ye bunu ye vardı doğurup herşeyi yerim demiştim yanılmışım, doğurunca herşey yasak mış. Hamilelikten beri aklım kola da. o zaman icseydim.

Nöbet :) hamilelik te sunu ye bunu ye vardı doğurup herşeyi yerim demiştim yanılmışım, doğurunca herşey yasak mış. Hamilelikten beri aklım kola da. o zaman icseydim.

Çocuk dünyaya getireceksen, bayan için ortalama 1.5 sene sabır gerekiyor.Hamilelik ve sonrası sıkıntılar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…