Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hic gucum yok bu ara .by isteksizlik yorgun ve halsiz durum gecer mi dersiniZ.
Gece ruyama girdi dogum anI.

Kızlarrr bugün en yakın arkadaşım annesi annem bende kahvaltıdalar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Korku ve iç sıkıntım var. Konsantre olamıyorum. Midem bulanıyor ellerim terliyor. İlaçta almıyorum napalıyım bi türlü rahatlıyamıyorum

annenle paylaşsan canım anlar mı seni?

annenle paylaşsan canım anlar mı seni?

Anlar zaten gözü üstümde iyimisin diye sormuştu ama önünde canını sıkmayayım die sölemedim.. Sizde böle şeyler oluyomuydu ya bu Nasıl birşey anlamadım

Anneme söyleyeyim diyorum bari çnkü kendimi kaşımaktan onlarda anlamasın die başıma boynuma ağrı girdi

Dr.a git ilaç al cnm zehretme kendne hayatı.

Yakınınla paylaş cnm, eşin veya annen.Onların bilmesi bile seni rahatlatır.

Canım benım bende paxera kullanıyordum hamile kalmadan önce dedıgın gıbı hıc aklıma bıle gelmıyodu hastalık cok ıyıydım hamile kaldım korundugum halde ve doktorum dırekt bıraktırdı paxerayı ben ıkıgun sonra cok kotu olmaya basladım bebegı kabul edemedım dusman gıbı baktım ona kendıme zater verıyodum dussun dıye hergun sınır krızlerı gecırdım ataklar yasadım ama allah ol der ve olur hersey ondan gelıyor sabır etmek bıze dusen gercekten ılaçsız yapamıyosan bebegın ıcın bu ruh halı daha kotu bır psıkytrla temasa gec burda cogumuz kullanıyoruz ılac ben ılk 3 ayda kullandım ılac hersey duzelıcek goruceksın...

CnM sağol gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın.
Annemde aynı şeyi söyledi.3 ayıda atlattın. Birçok ilaç kullanan var dolu sende Dr Dedi kullan direnme bu kadar Dedi. Daha kötü olursun Dedi.

CnM sağol gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın.
Annemde aynı şeyi söyledi.3 ayıda atlattın. Birçok ilaç kullanan var dolu sende Dr Dedi kullan direnme bu kadar Dedi. Daha kötü olursun Dedi.
Hepımız daha kötü olmamak için ilaç kullandık cunku o ruh halımızle hamılelık gıbı uzun bır surec zehır den bıle beter gecer ama herkesın hastalıgının sıddetı farklı kendın kendın degerlendır ben o donemler hıc bebegı dusunmuyodum sadace ılac ıstıyodum doktor bana dusuk olabılır dıye kagıt bıle ımzalattı ama ben kendımı dusunmekten mınık elimi ( bu yenı adı babasıyla verdık dun hareketlerını hıssetme basladık ) hıc dusunemedım ama ılacla cok sukur cok ıyıyım sımdı tek derdım doğum korkusu :)

bendeki depresyon ağırlıklıydı,ben anlatırım çokça da belli ederim,konuşamam bile zaten,evde duramamıştım giremiyordum bile eve,yatsam yatamıyor kalksam kalkamıyordum,dayanamayıp yatmıştım bakırköye..

E ececem21 sevdiğim bir topik var takip ediyorum.bir arkadaşımız 27 haftalık üçüzlerini doğurdu dün.durduramamışlar doğumu,almışlar bebekleri.çok çok minikler 600,900 ve 1000 gr.lar.çok korkuyorum inşallah yaşarlar.
diğer bir arkadaşında şu sıralar başladı sezeryanı o da 32.haftada ve üçüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…