- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Annelik bu yuzden bu kadar kutsal demek kiÇocuk dünyaya getireceksen, bayan için ortalama 1.5 sene sabır gerekiyor.Hamilelik ve sonrası sıkıntılar için...
Hangimizde var haftalar gectikce agirlasiyorum uyumak dahada zorlasiyor sabir yapcak baska bisey yokk kiHic gucum yok bu ara .by isteksizlik yorgun ve halsiz durum gecer mi dersiniZ.
Gece ruyama girdi dogum anI.
sabah seni düşünüyordum yazmıyor çok mu kötü acaba diye..geçecek canım hepsi geçecek..Hic gucum yok bu ara .by isteksizlik yorgun ve halsiz durum gecer mi dersiniZ.
annenle paylaşsan canım anlar mı seni?Kızlarrr bugün en yakın arkadaşım annesi annem bende kahvaltıdalar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Korku ve iç sıkıntım var. Konsantre olamıyorum. Midem bulanıyor ellerim terliyor. İlaçta almıyorum napalıyım bi türlü rahatlıyamıyorum
annenle paylaşsan canım anlar mı seni?
Canım kalbınde kıreclenme varmıs doktor o yuzden 2. Duzey ultrason ıstedıSeldacım msjını bulamıyorum bebekte tam olarak ne şüphesi var ?
Kızlarrr bugün en yakın arkadaşım annesi annem bende kahvaltıdalar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Korku ve iç sıkıntım var. Konsantre olamıyorum. Midem bulanıyor ellerim terliyor. İlaçta almıyorum napalıyım bi türlü rahatlıyamıyorum
Anlar zaten gözü üstümde iyimisin diye sormuştu ama önünde canını sıkmayayım die sölemedim.. Sizde böle şeyler oluyomuydu ya bu Nasıl birşey anlamadım
Anneme söyleyeyim diyorum bari çnkü kendimi kaşımaktan onlarda anlamasın die başıma boynuma ağrı girdi
Hastaneden verdiler.D vitamini verdi mi sağlık ocagi
Geçiyorrrr.Hic gucum yok bu ara .by isteksizlik yorgun ve halsiz durum gecer mi dersiniZ.
Canım benım bende paxera kullanıyordum hamile kalmadan önce dedıgın gıbı hıc aklıma bıle gelmıyodu hastalık cok ıyıydım hamile kaldım korundugum halde ve doktorum dırekt bıraktırdı paxerayı ben ıkıgun sonra cok kotu olmaya basladım bebegı kabul edemedım dusman gıbı baktım ona kendıme zater verıyodum dussun dıye hergun sınır krızlerı gecırdım ataklar yasadım ama allah ol der ve olur hersey ondan gelıyor sabır etmek bıze dusen gercekten ılaçsız yapamıyosan bebegın ıcın bu ruh halı daha kotu bır psıkytrla temasa gec burda cogumuz kullanıyoruz ılac ben ılk 3 ayda kullandım ılac hersey duzelıcek goruceksın...Bende 4,5 aydır ilaç almıyorum ama son Zaman'larda iyice zorladı. Yani insanın saçma olduğunu bile bile aklımı kaybedicek kafayı Yicek die olmayan bişey için korkması kadar kötü birşey yok. Bir keresinden Dr bana demiştiki daha kötüsü olmaz aklını kaybetmezsin. Bunu bi şeker hastalığı trioit vs gibi bedensel fiziksel bir hastalık gibi düşün. Vücudundaki eksiklikten oluyor. Buda beynindeki seratonin eksikliğinden. Aslında ilacın yaptığı etkiyi kendinde sağlayabilirsiniz demişti. Ama şuan hormonlardan mı bilmiorm buna izin vermiyor malesef. Ben paxil kullanırken çok rahattım. Arada sıkıntılar atakları oluyordu ama unutuyodum bile çok nadir yokluyordu. Birden bırakınca bide hormonlar sanırım böle oldu Bol bol dua ediyorum Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın. Allah'ın bana sınavı bu imtihanı bu diyorum benimki bu şekilde diyorum geçicek sabrediyorum..
Yorumlarınız destekleriniz için teşekkür ederim..
Önceki dr mail attım 3 damla norodol yada çeyrek atarax al Dedi. Kullanan var mı?Yakınınla paylaş cnm, eşin veya annen.Onların bilmesi bile seni rahatlatır.
Canım benım bende paxera kullanıyordum hamile kalmadan önce dedıgın gıbı hıc aklıma bıle gelmıyodu hastalık cok ıyıydım hamile kaldım korundugum halde ve doktorum dırekt bıraktırdı paxerayı ben ıkıgun sonra cok kotu olmaya basladım bebegı kabul edemedım dusman gıbı baktım ona kendıme zater verıyodum dussun dıye hergun sınır krızlerı gecırdım ataklar yasadım ama allah ol der ve olur hersey ondan gelıyor sabır etmek bıze dusen gercekten ılaçsız yapamıyosan bebegın ıcın bu ruh halı daha kotu bır psıkytrla temasa gec burda cogumuz kullanıyoruz ılac ben ılk 3 ayda kullandım ılac hersey duzelıcek goruceksın...
Hepımız daha kötü olmamak için ilaç kullandık cunku o ruh halımızle hamılelık gıbı uzun bır surec zehır den bıle beter gecer ama herkesın hastalıgının sıddetı farklı kendın kendın degerlendır ben o donemler hıc bebegı dusunmuyodum sadace ılac ıstıyodum doktor bana dusuk olabılır dıye kagıt bıle ımzalattı ama ben kendımı dusunmekten mınık elimi ( bu yenı adı babasıyla verdık dun hareketlerını hıssetme basladık ) hıc dusunemedım ama ılacla cok sukur cok ıyıyım sımdı tek derdım doğum korkusu :)CnM sağol gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın.
Annemde aynı şeyi söyledi.3 ayıda atlattın. Birçok ilaç kullanan var dolu sende Dr Dedi kullan direnme bu kadar Dedi. Daha kötü olursun Dedi.
bendeki depresyon ağırlıklıydı,ben anlatırım çokça da belli ederim,konuşamam bile zaten,evde duramamıştım giremiyordum bile eve,yatsam yatamıyor kalksam kalkamıyordum,dayanamayıp yatmıştım bakırköye..Anlar zaten gözü üstümde iyimisin diye sormuştu ama önünde canını sıkmayayım die sölemedim.. Sizde böle şeyler oluyomuydu ya bu Nasıl birşey anlamadım
Anneme söyleyeyim diyorum bari çnkü kendimi kaşımaktan onlarda anlamasın die başıma boynuma ağrı girdi
Oyy kuzuma Allah şifa versin,hızla büyüyorlar annesi geçecek inşallah..Canım kalbınde kıreclenme varmıs doktor o yuzden 2. Duzey ultrason ıstedı
Insallah canim Insallah.sabah seni düşünüyordum yazmıyor çok mu kötü acaba diye..geçecek canım hepsi geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?