hamilelik takvimi koysana canım sen de ,göz arıyor hamilesin ya,haftanı da takip ederiz:)kişisel bilgilerime gir,orada bebeğin tahmini doğum tarihini gir,yani son adet tarihine göre 40 haftan dolduğu zamanı gir,kaydetCnM sağol gerçekten biraz olsun içimi rahatlattın.
Annemde aynı şeyi söyledi.3 ayıda atlattın. Birçok ilaç kullanan var dolu sende Dr Dedi kullan direnme bu kadar Dedi. Daha kötü olursun Dedi.
Insallah canım ya doktor ılerleyen haftalarda gecer dedı ama annelik ınsallah gecer dua edın kızlarOyy kuzuma Allah şifa versin,hızla büyüyorlar annesi geçecek inşallah..
Kıyamam yaptırdın mı 2.düzey ultrasyonu? Allah ın izniyle geçecek içini ferah tut.Canım kalbınde kıreclenme varmıs doktor o yuzden 2. Duzey ultrason ıstedı
Tatlım neden misafir kabul ettin ? Bu haldeyken etmeseydin keşke.. Dr atarax al demiş ama antidepresanlar uzun vadede etki gösterir ağrı kesiciler gibi değildir şimdi alsan faydasını görürmüsün kiKızlarrr bugün en yakın arkadaşım annesi annem bende kahvaltıdalar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Korku ve iç sıkıntım var. Konsantre olamıyorum. Midem bulanıyor ellerim terliyor. İlaçta almıyorum napalıyım bi türlü rahatlıyamıyorum
Canım benim ilacını alıyorsun dimi. Bi süre böyle olduğu oluyor ben çok gel git yaşadım. Belki onu yaşıyorsun.Hic gucum yok bu ara .by isteksizlik yorgun ve halsiz durum gecer mi dersiniZ.
Gece ruyama girdi dogum anI.
Ataraks insanı uyuşturur antidepresan değil canım o.kaşıntıya da verilen, çocuklara bile şurubu verilen hiç sevmediğ bir haptır.Tatlım neden misafir kabul ettin ? Bu haldeyken etmeseydin keşke.. Dr atarax al demiş ama antidepresanlar uzun vadede etki gösterir ağrı kesiciler gibi değildir şimdi alsan faydasını görürmüsün kiArkadaşın ve annesi biliyor mu rahatsızlığını? Ben hem akrabalarımdan hemde eşimin akrabalarından ve ailesinden gizliyorum bilmiyorlar depresyonun ne olduğunu abuk subuk yorumlar yaparlar diye paylaşma gereği duymadım ama bütün arkadaşlarım bilir. O yüzden onlarla ilişkimde daha rahatım. Eğer arkadaşın biliyorsa onlarla hastalığından bahset seni rahatlatır.
Günübirlik çözum sunar gibi günü kurtar der gibi sallamış bana göre...norodol antidepresanın yanında destekleyici olarak verilir genelde.ataraks da uyuşturur.anlattıkların yoğun anksiyete ve depresyonu gösteriyor.havadan ilaç önerilecek durum mu gördü bunu o doktor?seni yüz yüze en az yarım saat dinlemeli sana ve gebeliğe uygun bir ilaçla tedavin seçilmeli canım.Önceki dr mail attım 3 damla norodol yada çeyrek atarax al Dedi. Kullanan var mı?
Ne bileyim belki üstüne gidersem rahatlarım.Annem ve eşim biliyor detaylı. Annemde panik atak hastası olduğu için daha önceden beni çok iyi anlıyor.Tatlım neden misafir kabul ettin ? Bu haldeyken etmeseydin keşke.. Dr atarax al demiş ama antidepresanlar uzun vadede etki gösterir ağrı kesiciler gibi değildir şimdi alsan faydasını görürmüsün kiArkadaşın ve annesi biliyor mu rahatsızlığını? Ben hem akrabalarımdan hemde eşimin akrabalarından ve ailesinden gizliyorum bilmiyorlar depresyonun ne olduğunu abuk subuk yorumlar yaparlar diye paylaşma gereği duymadım ama bütün arkadaşlarım bilir. O yüzden onlarla ilişkimde daha rahatım. Eğer arkadaşın biliyorsa onlarla hastalığından bahset seni rahatlatır.
yarın 10da gidicem. Dua edinGünübirlik çözum sunar gibi günü kurtar der gibi sallamış bana göre...norodol antidepresanın yanında destekleyici olarak verilir genelde.ataraks da uyuşturur.anlattıkların yoğun anksiyete ve depresyonu gösteriyor.havadan ilaç önerilecek durum mu gördü bunu o doktor?seni yüz yüze en az yarım saat dinlemeli sana ve gebeliğe uygun bir ilaçla tedavin seçilmeli canım.
Sor cnm neyi merak ediyorsan, uyutmuyorlar gece :)Ela ile Berfini çok merak ediyorum yaaa
Günübirlik çözum sunar gibi günü kurtar der gibi sallamış bana göre...norodol antidepresanın yanında destekleyici olarak verilir genelde.ataraks da uyuşturur.anlattıkların yoğun anksiyete ve depresyonu gösteriyor.havadan ilaç önerilecek durum mu gördü bunu o doktor?seni yüz yüze en az yarım saat dinlemeli sana ve gebeliğe uygun bir ilaçla tedavin seçilmeli canım.
Doktor 10 gun sonra yaptır dedı gununu beklıyorum ve bıde uygun fıyatlı yer arıyorumKıyamam yaptırdın mı 2.düzey ultrasyonu? Allah ın izniyle geçecek içini ferah tut.
Insallah canım ya allah daha buyuklerınden korusunOyy kuzuma Allah şifa versin,hızla büyüyorlar annesi geçecek inşallah..
Bir perinatoloğa itinalı bir yere gideceksen haftalar öncesinden randevu veriyorlar aklında bulunsun canım.Doktor 10 gun sonra yaptır dedı gununu beklıyorum ve bıde uygun fıyatlı yer arıyorum
Allahim insallahInsallah canım ya doktor ılerleyen haftalarda gecer dedı ama annelik ınsallah gecer dua edın kızlar
Senin de haftan 33 olmuş:))Allahim insallah
biran once gecer .saglikla. mutlulukla dogmalarini nasip etsin Allahim.
Bazen De Boyle seylerde yanlislik olabiliyor.
Ogluma kafasi buyuk 3 haft one demislerdi.
Ya.. Bilmiyordum halbuki ilk depresyon teşhisinde vermiştilerdi bana komalık olup iki gün uyuyunca bıraktım hemen. O yüzden bende atarakstan hoşlanmıyorumAtaraks insanı uyuşturur antidepresan değil canım o.kaşıntıya da verilen, çocuklara bile şurubu verilen hiç sevmediğ bir haptır.
Pıtırcıkların yüzlerini merak ediyorum annesi :) kendimi burdaki annelerin çocuklarının manevi teyzesi gibi hissediyorumSor cnm neyi merak ediyorsan, uyutmuyorlar gece :)
Mallaştırıyor bir halta yaramıyor..Ya.. Bilmiyordum halbuki ilk depresyon teşhisinde vermiştilerdi bana komalık olup iki gün uyuyunca bıraktım hemen. O yüzden bende atarakstan hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?