Iyi diyelim iyi olalım canım.bayram provası mı görevi ne bayramda?:)Nasilsiniz kizlar . Ben oglanin provasi vardi ille gel isle dedi gittim ama maf oldum ya artik yurumek iskence bana kasiklarim agriyo
Evet galiba, bugun tavan yaptı sıkıntılarım.Canım benim ilacını alıyorsun dimi. Bi süre böyle olduğu oluyor ben çok gel git yaşadım. Belki onu yaşıyorsun.
Evet canım,doğum ruyalarıma gırmeye basladi.Senin de haftan 33 olmuş:))
İnşallah hepimizin sıkıntıları su gibi akıp geçer.Geçiyorrrr.
Evet bayram icin folklor bide roman havasi :)Iyi diyelim iyi olalım canım.bayram provası mı görevi ne bayramda?:)
Hamilelik sebebiyle iyi hissetmiyosundur simdiye cok cok iyi olmus olurdun allhin izniyle sabredicez canim baska bisey gelmiyorki elimizdenEvet galiba, bugun tavan yaptı sıkıntılarım.
Evet canım,doğum ruyalarıma gırmeye basladi.
İnşallah canım aklım sende Rabbim yükünü hafifletsinİnşallah hepimizin sıkıntıları su gibi akıp geçer.
Keyifsizim bugün neden bilmiyoruö.Nasılsınız kızlar ne var ne yok?
Aralık 22 de2015 sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama çamşırlar vardı ocak ayın 10da adet gördüm bitiminde test yaptım negatif şubat 17de adet oldum bitiminde test yaptım mart 18 hasta oldum martın 17 de test yapmıştım ozmnda negatif çıktı hamile değilimdir dimi çok korkuyorum sürekli aklıma bunalr geliyo kafayı yicem psikolojim bozuldu kilomu aldım diyorum göbeğime bakıyorum Benm kansızlıgım var adetten felan şüphelenmişlerdi kandın doğuma yolladı kis var mı diye ultrosandan baktı hamile olsam gözükürdü dimiMerhaba,
Benim varlığına inanmadığım ama malesef yüzyılın rahatsızlığı olarak dile getirilen Panik Atak hastası olup hamile olan veya hamile olma yolunda ilerleyen üyelerimizin paylaşım alanı...
Bayılırım oyyyy hele minikler oynadı mıEvet bayram icin folklor bide roman havasi :)
Üç kere adet olmuşsun canım ne gebeliği.yok gebelik falan.Aralık 22 de2015 sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama çamşırlar vardı ocak ayın 10da adet gördüm bitiminde test yaptım negatif şubat 17de adet oldum bitiminde test yaptım mart 18 hasta oldum martın 17 de test yapmıştım ozmnda negatif çıktı hamile değilimdir dimi çok korkuyorum sürekli aklıma bunalr geliyo kafayı yicem psikolojim bozuldu kilomu aldım diyorum göbeğime bakıyorum Benm kansızlıgım var adetten felan şüphelenmişlerdi kandın doğuma yolladı kis var mı diye ultrosandan baktı hamile olsam gözükürdü dimi
Iste dusundukce sinir oluyorum agliyorum psikolaji bozuldu sanki midem kurulduyo birsey oynuyo gbi sisti diyorum korkuyorum yaÜç kere adet olmuşsun canım ne gebeliği.yok gebelik falan.
Yani her ayda adet oldum 3-5 gun suruyo oluyorum da bayaÜç kere adet olmuşsun canım ne gebeliği.yok gebelik falan.
Adet olduysan bisey yoktur evlimisin neden korkuyosun yasin kac :)Yani her ayda adet oldum 3-5 gun suruyo oluyorum da baya
Evet cok guzel oynuyolar . Benim ki kivirtmaya bayilir zaten de roman havasi olmasaymis iyiydi ama sansimiza o cikti sevmedigimden degilde zeybek faln daha iyi olurdu neyse turkiyem sarkisiyla cok guzel oynuyolar :))Bayılırım oyyyy hele minikler oynadı mıne gururdur senin için:)
Birde kansizim benn kanimi adete yonlendirdi kadin doguma gitim agri kesici verdi felan kis var mi diyede bakti temiz cikti ege r hamile olsam gozukurdu dmi uktrosandaÜç kere adet olmuşsun canım ne gebeliği.yok gebelik falan.
Paxille nasıl gidiyor yavaş yavaş etki ediyor mu ?Keyifsizim bugün neden bilmiyoruö.
Degilim cahillik yaptim tovbe ettimm kizicaksiniz bana belki ama kusura bakmayinAdet olduysan bisey yoktur evlimisin neden korkuyosun yasin kac :)
GozukurduBirde kansizim benn kanimi adete yonlendirdi kadin doguma gitim agri kesici verdi felan kis var mi diyede bakti temiz cikti ege r hamile olsam gozukurdu dmi uktrosanda
Birde kansizim benn kanimi adete yonlendirdi kadin doguma gitim agri kesici verdi felan kis var mi diyedebakti temiz cikti ege r hamile olsam gozukurdu dmi uktrosandaAdet olduysan bisey yoktur evlimisin neden korkuyosun yasin kac :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?