- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Yapma bidaha oyle seyler basina is alirsin bos ver evlen sonra acele etme yasin kacDegilim cahillik yaptim tovbe ettimm kizicaksiniz bana belki ama kusura bakmayin
Bak canım hamile kalmak o kadar kolay değil hele çamaşırlarla:)bir daha birşey olmadı dimi ki ilişki olsa bile hamile kalsandüzenli adet olmazsın hadi tut ki oldun:)bebeğin hareketlerini 20.haftadan önce hissedemezsin.ultrasonda da gözükür zaten.psikolojik bir rahatsızlığın var mı?sorunu aşamıyorsan bir psikiyatriste gitmeni öneririm.ya da bir kadın doğumcuya git,utanır soramam dr.a diyorsan rahim yumurtalik vs.herseyim iyi mi evlenicem bebek dusunuyorum onun icin baktirmaya geldim de baksin.icin rahatlar ama gebelik falan yok canımIste dusundukce sinir oluyorum agliyorum psikolaji bozuldu sanki midem kurulduyo birsey oynuyo gbi sisti diyorum korkuyorum ya
19yadindayim hataydi zaten olmucak oyle birsey birdaha ama yoktur dimi teste yaptim gecen ay ayin17de bu iste aralik22de oldu negatif cikti yoktur dmiYapma bidaha oyle seyler basina is alirsin bos ver evlen sonra acele etme yasin kac
E tamam işte canım yok gebelik falan.bu sana ders olsun uslu dur tamam mıYani her ayda adet oldum 3-5 gun suruyo oluyorum da baya
Kizim test yapiyorsun annen seni testle yakaliyacak yok tabiki bisey rahat ol sinirlerini yipratma19yadindayim hataydi zaten olmucak oyle birsey birdaha ama yoktur dimi teste yaptim gecen ay ayin17de bu iste aralik22de oldu negatif cikti yoktur dmi
:))))(E tamam işte canım yok gebelik falan.bu sana ders olsun uslu dur tamam mı
Evde yokken yaptimKizim test yapiyorsun annen seni testle yakaliyacak yok tabiki bisey rahat ol sinirlerini yipratma
Belki sinirin bozulmus yoktur diyorum da korkmaHer ay adet oldum daa yanii dimi yoktur dururum tabii artik sinir stres beni baya yipratti
Yok canım yok rahat ol ,döverim bak:)Her ay adet oldum daa yanii dimi yoktur dururum tabii artik sinir stres beni baya yipratti
:))Yok canım yok rahat ol ,döverim bak:)
Tabi ki gözükürdüBirde kansizim benn kanimi adete yonlendirdi kadin doguma gitim agri kesici verdi felan kis var mi diyede bakti temiz cikti ege r hamile olsam gozukurdu dmi uktrosanda
Tamam canım her ay düzenli adet oluyorsun 3 -5 gün de sürüyor.ultrasonda da çıkmamış rahat ol.Dayak yemeye bile razi olan indan oldum desem yani o derece mesela pazartesi adet oldum bu ay hala hastayim
Erkek milleti keyfindedir canım ceremesini sen çekersin.bu korku sana ders olsun.yüz verme şunlaraAllah razi olsun sizden beni dinlediniz icin kzimadinzi icin yani dimi gozukurdu benm bildim
Kız döverim yeminle heee yok diyom anam yookkkk bebek..Ama ben normal ultrosonda degil yadi kadin dogum kis var mi diye ona baktii yani suandada adetimin 4gunu boyle azaliyo yani oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?