Vallaha gayet iyi, bende etki etmez dedim ama şükür.Paxille nasıl gidiyor yavaş yavaş etki ediyor mu ?
Fark etmez her turlu cikardi yav zaten nerde gorulmus surtunmeyle hamile kalindigi yok oste biseyAma ben normal ultrosonda degil yadi kadin dogum kis var mi diye ona baktii yani suandada adetimin 4gunu boyle azaliyo yani oyle iste
Allah razi olsun sagolun beni dinlendiniz icin icim azda olsa rahatladi sizi hep burda bulabilirmiyim benim bi ablam bi buyugum yok cnku annemle herseyimi konusurum ama bu konu haricKız döverim yeminle heee yok diyom anam yookkkk bebek..
Bulursun canım buradayız bizAllah razi olsun sagolun beni dinlendiniz icin icim azda olsa rahatladi sizi hep burda bulabilirmiyim benim bi ablam bi buyugum yok cnku annemle herseyimi konusurum ama bu konu haric
Allah bin kere razi olsun bil bol dua edicem sizlere saglikcala alin bebekleriniziBulursun canım buradayız biz
Nöbetçiyiz biz :)Bulursun canım buradayız biz
Sağol canım aminAllah bin kere razi olsun bil bol dua edicem sizlere saglikcala alin bebeklerinizi
Arkamda sakız çiğneyen bir kız,tepemde neredeyse kucağıma oturacak bir kadın,onun yanında da uzun uzun tlfla konuşan bir amca vardı.nasıl beni buluyorlar her seferinde anlamıyorum.sinirden dudaklarımı yedim yol boyuncam.beauty nasılsın canım bugün yokmuydu metrobüs
Nöbetçiyiz biz :)
Arkamda sakız çiğneyen bir kız,tepemde neredeyse kucağıma oturacak bir kadın,onun yanında da uzun uzun tlfla konuşan bir amca vardı.nasıl beni buluyorlar her seferinde anlamıyorum.sinirden dudaklarımı yedim yol boyunca
Cidden üstüne üstüne geliyor çekindiklerin.. Sinir haricinde dep falan gelmiyor dimiArkamda sakız çiğneyen bir kız,tepemde neredeyse kucağıma oturacak bir kadın,onun yanında da uzun uzun tlfla konuşan bir amca vardı.nasıl beni buluyorlar her seferinde anlamıyorum.sinirden dudaklarımı yedim yol boyunca
Korkunç cahil ve görgüsüz bir insan sayısı var Ece çok kötü...:) insan çok metrobüste, her telden çalıyorlar.
Ilknur çok cok hafif bir darlanma geliyor özellikle sabahları ,korkuyorum geliyor diye.Cidden üstüne üstüne geliyor çekindiklerin.. Sinir haricinde dep falan gelmiyor dimi
Eğitim seviyemizle orantılı, idare edeceğiz.Korkunç cahil ve görgüsüz bir insan sayısı var Ece çok kötü...
Allah ım sen koru.. Bende 3-4 gündür iyi gibiyim arada yokluyor ama akşama kadar sürmüyor. Doğursakta kurtulsakIlknur çok cok hafif bir darlanma geliyor özellikle sabahları ,korkuyorum geliyor diye.
Ah canım binerken oyle bir itiyorlarki kapiya bile sıkıştım bir keresindeEğitim seviyemizle orantılı, idare edeceğiz.
Oh ohhh gidiyor senden de artık..Allah ım sen koru.. Bende 3-4 gündür iyi gibiyim arada yokluyor ama akşama kadar sürmüyor. Doğursakta kurtulsak
R Rumeysaanurr_ hamile olsan şimdiye cinsiyeti belli olurdu cnm bırak ultrasonda gorunmeyi:)) 4 ay olmuş birde kaç kere test yapmissin hamile değilsin19yadindayim hataydi zaten olmucak oyle birsey birdaha ama yoktur dimi teste yaptim gecen ay ayin17de bu iste aralik22de oldu negatif cikti yoktur dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?