Benim odun da unutur kesin..Vay super, enis te bakalım ne yapacak, benim umursamaz kocam hic bisey yapmadı.
Birdaha test yaptim bugun ve rahatladim iyiceCancağazım ben veteriner tek.yim.ultrasondan bebeğe ayrı kiste ayrı bakılma gibi bir durum yoktur.rahim ve yumurtalıklar gözükür kist için bakılsa da ne için bakılsa da kabbak gibi gözükür keseydi bebekti..bi daha da yazmam artık
Birdaha yaptim ve rahatladimYoktur bitanem, hamile olsan oho testte çıkar, dr görür.
Bişey olsa çıkardı, gonlun rahat olsun :)Birdaha yaptim ve rahatladim
Birdaha test yaptim bugun ve rahatladim iyice
Dr.una git danış canım.Nasıl bişey. Ya benden de su mu geldi anlamadım bugün bi tuhafım korkuyorum. Belim sırtım ağrıyo ya
Kötüydüm girmedim. Girdim daha doğrusu sizleri takip ediyordum yazmadım. Ağlama krizine girmişsin iyi misin ?ilknursaid kız iyi misin kötü müsün yoksun ortalarda..
Benim de uç ay var canım korku tavanNe guzel hepınıZın dogumu yaklastı bızım daha 3 ay var
Beni 34. Haftadan sonra haftada bir nst dedi yani carsamba nst ye gidicem tekrar bir hafta sonra gidicem galiba dogum olana kadar devam edicem artik .. karnima benimde assagida biliyosun resim ettim sana simdi daha da assaya dustu . Karnin assada olmasi kasiklarda agri ve sık tuvalete gitme ihtiyaci hissettiriyoNasılsınız kızlar? Hastane kontrollerine ne sıklıkta gidiyorsunuz? Nst kaçıncı haftada bağlanıyor beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bide karnım cidden aşağıda duruyo bu sorun ollurmu. Sizin ne alemde
Hemde nasıl ya surekli tuvaletteyim. Bide bana erken doğum riskin var dedi doktor. Offf çok sıkıntı ya.Beni 34. Haftadan sonra haftada bir nst dedi yani carsamba nst ye gidicem tekrar bir hafta sonra gidicem galiba dogum olana kadar devam edicem artik .. karnima benimde assagida biliyosun resim ettim sana simdi daha da assaya dustu . Karnin assada olmasi kasiklarda agri ve sık tuvalete gitme ihtiyaci hissettiriyo
Niyeki suyun mu az .. bakalim bana ne dicek nst de sanci falan cikar mi acaba cok agriyo kasiklarim adet olcakmisim gibi geciyo sonra tekrar basliyo belkide usuttumHemde nasıl ya surekli tuvaletteyim. Bide bana erken doğum riskin var dedi doktor. Offf çok sıkıntı ya.
Yo suyumun gayet iyi olduğunu söyledi kafası asadaymış bebeğin oyle demişti uç hafta önceNiyeki suyun mu az .. bakalim bana ne dicek nst de sanci falan cikar mi acaba cok agriyo kasiklarim adet olcakmisim gibi geciyo sonra tekrar basliyo belkide usuttum
Benimde hep assada duruyo ama bana oyle birsey demedi benim korktugum suyun azalmasi cunku oburlerinde de 36. Haftadan sonra azaliyo benim 2. Erken dogum yapmistim bu sebeple umarim bunda oyle olmaz hayirlisi bakalimYo suyumun gayet iyi olduğunu söyledi kafası asadaymış bebeğin oyle demişti uç hafta önce
37 den sonra çok risk yok bebek için. Benim hep aşadaydı bide canımı çok yakıyordu ondan erken doğum riskin var dedi. Bide idrar enfeksiyon u vardı.Benimde hep assada duruyo ama bana oyle birsey demedi benim korktugum suyun azalmasi cunku oburlerinde de 36. Haftadan sonra azaliyo benim 2. Erken dogum yapmistim bu sebeple umarim bunda oyle olmaz hayirlisi bakalim
Hakkimizda hayirlisi olsun insallhhh saglikli dogsunlar zamaninda .. enfeksiyon gectimi o biraz riskli iste ne zaman tekrar kontrolun37 den sonra çok risk yok bebek için. Benim hep aşadaydı bide canımı çok yakıyordu ondan erken doğum riskin var dedi. Bide idrar enfeksiyon u vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?