Doktor bulursam hemen gidicem canın ben pek doktor tutturamadım.Hakkimizda hayirlisi olsun insallhhh saglikli dogsunlar zamaninda .. enfeksiyon gectimi o biraz riskli iste ne zaman tekrar kontrolun
Allah yardımcınız olsun. Uykusuzluk zor biz ne yapacak bakalım ben uykuyu çok severim yaOf bölük pörçük uyku
Bir şekilde katlanıyorsun, 12 de uyudum saat 2 ayaktayım.Allah yardımcınız olsun. Uykusuzluk zor biz ne yapacak bakalım ben uykuyu çok severim ya
Allah yardım etsin. Çocuğu için katlanır insan elbetteBir şekilde katlanıyorsun, 12 de uyudum saat 2 ayaktayım.
Ben günde 12 saat uyuyan adamdım ya:) neyse sürekli böyle olmayacaklar, bunlar en zor zamanlar.2:30 da uyudum, 3 te tekrar kalktım bölük pörçk uykuyla insan zorlanıyor ama kalkıyorsun.Uykusuzluğa bende dayanamazdım
Ooooo masallhhh :))))
yerım korkunu ben bu korkuyu butun anneler yasıyor hastalıkla bır alakası yok ya kımle konustuysam aynı spınalle epıduralın cok rahat oldugunu soluyolarBenim de uç ay var canım korku tavan
Neden asagıda oluyomus kı dogum yaklastıgı ıcınmıBeni 34. Haftadan sonra haftada bir nst dedi yani carsamba nst ye gidicem tekrar bir hafta sonra gidicem galiba dogum olana kadar devam edicem artik .. karnima benimde assagida biliyosun resim ettim sana simdi daha da assaya dustu . Karnin assada olmasi kasiklarda agri ve sık tuvalete gitme ihtiyaci hissettiriyo
Yok benim hep assadaydi ama haftalar ilrledikce dahada dustuNeden asagıda oluyomus kı dogum yaklastıgı ıcınmı
ilk 12 hafta bebeğin organ gelişim zamanı olduğundan ilaç hiç önerilmiyor canım.çoğumuz 12.haftadan sonra ilaç kullanan kişileriz burada.bir tek L lazkizi6161 var yanlış bilmiyorsam ilaçsız geçiren,o psikoloğa gidiyor.benim de senin haftanda başlamıştı.çok zor günler haftalar geçirdim git canım bir dr.a hamilelik hormonlarıyla alevleniyor rahatsızlıklarımız..Kizlar bisey sorcam ben yeni hamileyim 7.haftalik ve hamileligimle birlijte panik atak başladı ve kendimi rahatlatmaya çalıştıkca çalıştım ama sonunda atak bitti ama tekrarliycak diye bi korku var içimde.sîkıntı huzursuzluk endişe evde yanlız kalmak istemiyorum boğuluyorum resmen depresyondayım .aralarda çok az da olsa hamileliğime seviniyorum.
KIZLAR bu nezmn geçer.doktira gitmeden geçiren oldumu?
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim şifa versin. Ben majör depresyon hastasıyım 13.haftadan beri antidepresan kullanıyorum. Benim kadın doğumcum kar zarar hesabı yaparak kullanmama müsade etti yoksa bebek depresyonumdan daha çok etkilenecekti. İki psikiyatriye gittim. Biri ilk üç ayda bile öneririm ben dedi, çünkü organlar geliştiği için annedeki strese bağlı kortizol artışı bebeğin beyin gelişimini kötü etkileyecektir dedi. ki ilk üç ayda organ gelişimi olduğu için genelde önerilmiyor. Diğer psikiyatrim karşıydı psikoterapiyle halletme taraftarıydı. Halam da ağır depresyon hastasıydı hamileliğin ilk üç ayından itibaren kullanmıştı antidepresan. Hamilelikten önce paxil kullanıyordu, hamilelikte lustrale geçiş yaptı. Doğumdan sonra yine paxil kullandı. Kuzenim gayet akıllı eli yüzü düzgün şeker bir çocuk. Şuan bende lustral 50 mg kullanıyorum canım. Benim bildiklerim yaşadıklarım bunlar inşallah işine yarar anlattıklarım. Geçmiş olsun canım.Merhaba Arkadaslar. . Ben de 4 aylik hamileyim..hamileligimden once 3 ay antidepresan kullandimDaha oncesinde de araliklarla kullanmisligim var.Nasil birsey Rabbim ne zor bu ruh sikintilari...omrum boyle gececek..yari ayakta yari düserek kalakarak..sorum su
5 kadin dogumcuya danistim 4ü gebeyken ilaci icme dedi.psikyatrim icebilrisin dedi.baska bir psikiyatir onermem dedi.bende arada kaldim.bu tibbin net bir karari yok mudur ? Kime guvenecegiz..4 ay icmedim.ama artik belirtiler yavas yavas geliyor.korkuyorum iyice artar dogum sonrasi daha kotu olrum die.hep suratim asık mutsuz dusunceli bikkin stresli sikintili yorgun agir uykulu bir haldeyim.ilac kullanirken harika oluyorum.ne yapacagiz arkadaslar ilacsiz yasayamayacak miyiz biz ? gonlum ilac icmeye el vermiyor.ama icmem de gerekiyor gibi ne yapabilirm..benzer durumda olanlar ilac kullananlar bana donus yaparlarsa duaci olurum
Allah razi olsn insan kendi gibi olup basedebilenleri gorunce rahatliyor.Dikkate alip cevapladiginiz icin saolun
Sürekli yaz buraya daraldıkça hepimiz birbirimize benziyoruz yardımcı oluyoruz. Ne zamandan beri kullanıyorsun? Hamilelikten önce ne kullanıyordun ?Allah razi olsn insan kendi gibi olup basedebilenleri gorunce rahatliyor.Dikkate alip cevapladiginiz icin saolunben selectra 50 iciyordum.dusukle tekrar baslamamin daha dogru olacagina karar verdim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsn.
canım ela kaç kg oldu? kontrolünün iyi geçmesine sevindim.Elanın rop muayenesi vardı bugün, geçen hafta sol gözde sıkıntı vardı.Bu hafta gittik geçmiş, 1 ay sonra tekrar gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?