Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sürekli yaz buraya daraldıkça hepimiz birbirimize benziyoruz yardımcı oluyoruz. Ne zamandan beri kullanıyorsun? Hamilelikten önce ne kullanıyordun ?
Efexor Cipralex Paxera.. Uzun sure kullanmadim max 8 ay.hemen duzeliyorum ilacla.birakinca da hep depresif kaygili oluyorum.yazarim cnm sagolasin

Efexor Cipralex Paxera.. Uzun sure kullanmadim max 8 ay.hemen duzeliyorum ilacla.birakinca da hep depresif kaygili oluyorum.yazarim cnm sagolasin
Gecmis olur insallhh doktora git oyle basla ilaca dayanamiyosan ama psgologla gorussen belki idare edebilirsin bende cok diplere vurdum hatta her aksam yarin ilaca baslicam dedim yattim sabah biraz daha sabir dedim kendi kendime ama ne cektigimi bir ben bir allhh bilir .. cok sukur bu haftalara geldim ilac kullanmadan ama pskologa gidiyorum 3 5 aydan beri sende hemen ilaci dusunme bi desdek al olmazsa baslarsin ilaca rabbim hayirlisini nasip etsin insallhh

Cevabin için tşk ederim sinir resmen miğdeme vuruyor.senin ne gibi rahatsizliğin vardi sakincasi yoksa ögrenebilirmiyim.
Durgunum hayattan keyif alamiyorum aklıma arada bi kötū dūşūnceler giriyor annemle konuşunca agliyorum oof of ve haftalarca nasil bekliycem bilmiyorum okadar karamsarimki sanki ilaçlada geçmiycek diyorum.
Bitkisel bi ilaç varmiş passiflora içen oldumu

Geçmiş olsun. Hepimizin belli başlı rahatsızlığı var canım bende ilaç kullanıyorum mecburen yoksa dayanamıcak gibiydim. Passiflora kullandım ama çok az doz geldi yetmedi bana. Ek ilaçlara başladım şuan daha iyiyim. İlaçla aza iniyor kullanman gerekiyorsa kullan bence çünkü insanı zorluyor. Bende şuan doğum korkusu başladı. Nasıl doğurucam düşünüp duruyorum. Mutlaka yardım al. İlaçsızlığa da çok direnme şayet kötüysen

Tşk ederim sanada geçmiş olsun.Bazen çok kötū depresyondayim bazende hafifliyor.oyūzden birazdaha bekliycem.buarada nezamn başladın passifloraya ve diğer ilaçlara nezmn başladin.

Depresyon,okb vardı canım.depresyonu gonderdik cok sukur .okb asabiyet devam...hep var zaten onları yenemiyorum.yazdiklarinin hepsini kat kat yaşadım canım.

Canım öncelikle gecmıs olsun ben kendı adıma konusuyım hamileliğimin basından berı ilaç kullanıyorum ilk 3 ay ilaç aldım yani cunku cok kotuydum bebegıme dusmanım gıbı davranıyodum vehıcıstemıyodum doktorum ılaca baslattı ve ılaclar sayesınde bebegımı sevmeye onunla konusmaya hayata tutunmaya basladım basta hepımızın bu gıbı tereddutlerı var bebege zarar verırmı dıye ben onu bıle dusunmedım dusunemedım o ruh halnde olmak ıstemıyorum bıdaha allahım yasatmasın ben boleyım dıye kımseyede ılac tavsıye edemem haddım degıl buna doktorun karar verır hastalıgının sıdddetıde yonlendırır doktorun kullanman gerek dıyorsa kullanabılırsın ama zararlarını ıyı bıl doktorunla konus ben cok buyuk degısı var ilaçtan sonra sımdı bebegımı kabullendım alısverısını yapmaya basladım onun ıcın endıselenmeye basladım en onemlısı ona deger verıyorum. Dıger turlu o ruh halıme ben bıle tahammul edemıyorken esım nasıl tahammul etsın zor bır hastalık bızımkısıde sımdı tek tesellım bebegım o gelınce dunyaya herseyın duzelıcegıne ınanıyorum ilaç cok seyı degıstırıyo ama ilerde bebek uzerınde bır etkısı olurmu yasayarak. Gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…