Cnm 2300 grdı en son.Vallaha şükür.Sırada kulak ve nörolojik muayene var.İlaçla ilgili şimdilik bir bulgu sıkıntı yok.canım ela kaç kg oldu? kontrolünün iyi geçmesine sevindim.
Efexor Cipralex Paxera.. Uzun sure kullanmadim max 8 ay.hemen duzeliyorum ilacla.birakinca da hep depresif kaygili oluyorum.yazarim cnm sagolasinSürekli yaz buraya daraldıkça hepimiz birbirimize benziyoruz yardımcı oluyoruz. Ne zamandan beri kullanıyorsun? Hamilelikten önce ne kullanıyordun ?
Gecmis olur insallhh doktora git oyle basla ilaca dayanamiyosan ama psgologla gorussen belki idare edebilirsin bende cok diplere vurdum hatta her aksam yarin ilaca baslicam dedim yattim sabah biraz daha sabir dedim kendi kendime ama ne cektigimi bir ben bir allhh bilir .. cok sukur bu haftalara geldim ilac kullanmadan ama pskologa gidiyorum 3 5 aydan beri sende hemen ilaci dusunme bi desdek al olmazsa baslarsin ilaca rabbim hayirlisini nasip etsin insallhhEfexor Cipralex Paxera.. Uzun sure kullanmadim max 8 ay.hemen duzeliyorum ilacla.birakinca da hep depresif kaygili oluyorum.yazarim cnm sagolasin
Allhim insallhhh hersey normal cikar sende daha fazla yipranmazsin i sallhhhh allhim karnimizdaki sabiler hurmetine kabul et dualarimiziCnm 2300 grdı en son.Vallaha şükür.Sırada kulak ve nörolojik muayene var.İlaçla ilgili şimdilik bir bulgu sıkıntı yok.
:)
Evet yok uzun zamandir acaba dogum falan mi yapti ya bende merak ediyorum acikcasiyenidencan nerelerdesin? İyi misin cnm?
Cevabin için tşk ederim sinir resmen miğdeme vuruyor.senin ne gibi rahatsizliğin vardi sakincasi yoksa ögrenebilirmiyim.ilk 12 hafta bebeğin organ gelişim zamanı olduğundan ilaç hiç önerilmiyor canım.çoğumuz 12.haftadan sonra ilaç kullanan kişileriz burada.bir tek L lazkizi6161 var yanlış bilmiyorsam ilaçsız geçiren,o psikoloğa gidiyor.benim de senin haftanda başlamıştı.çok zor günler haftalar geçirdim git canım bir dr.a hamilelik hormonlarıyla alevleniyor rahatsızlıklarımız..
Geçmiş olsun. Hepimizin belli başlı rahatsızlığı var canım bende ilaç kullanıyorum mecburen yoksa dayanamıcak gibiydim. Passiflora kullandım ama çok az doz geldi yetmedi bana. Ek ilaçlara başladım şuan daha iyiyim. İlaçla aza iniyor kullanman gerekiyorsa kullan bence çünkü insanı zorluyor. Bende şuan doğum korkusu başladı. Nasıl doğurucam düşünüp duruyorum. Mutlaka yardım al. İlaçsızlığa da çok direnme şayet kötüysenCevabin için tşk ederim sinir resmen miğdeme vuruyor.senin ne gibi rahatsizliğin vardi sakincasi yoksa ögrenebilirmiyim.
Durgunum hayattan keyif alamiyorum aklıma arada bi kötū dūşūnceler giriyor annemle konuşunca agliyorum oof of ve haftalarca nasil bekliycem bilmiyorum okadar karamsarimki sanki ilaçlada geçmiycek diyorum.
Bitkisel bi ilaç varmiş passiflora içen oldumu
Tşk ederim sanada geçmiş olsun.Bazen çok kötū depresyondayim bazende hafifliyor.oyūzden birazdaha bekliycem.buarada nezamn başladın passifloraya ve diğer ilaçlara nezmn başladin.Geçmiş olsun. Hepimizin belli başlı rahatsızlığı var canım bende ilaç kullanıyorum mecburen yoksa dayanamıcak gibiydim. Passiflora kullandım ama çok az doz geldi yetmedi bana. Ek ilaçlara başladım şuan daha iyiyim. İlaçla aza iniyor kullanman gerekiyorsa kullan bence çünkü insanı zorluyor. Bende şuan doğum korkusu başladı. Nasıl doğurucam düşünüp duruyorum. Mutlaka yardım al. İlaçsızlığa da çok direnme şayet kötüysen
Depresyon,okb vardı canım.depresyonu gonderdik cok sukur .okb asabiyet devam...hep var zaten onları yenemiyorum.yazdiklarinin hepsini kat kat yaşadım canım.Cevabin için tşk ederim sinir resmen miğdeme vuruyor.senin ne gibi rahatsizliğin vardi sakincasi yoksa ögrenebilirmiyim.
Durgunum hayattan keyif alamiyorum aklıma arada bi kötū dūşūnceler giriyor annemle konuşunca agliyorum oof of ve haftalarca nasil bekliycem bilmiyorum okadar karamsarimki sanki ilaçlada geçmiycek diyorum.
Bitkisel bi ilaç varmiş passiflora içen oldumu
Evet canım kötüydüm şimdi daha iyiyim.Kötüydüm girmedim. Girdim daha doğrusu sizleri takip ediyordum yazmadım. Ağlama krizine girmişsin iyi misin ?
Anam anam anam maşallah etleniyoruz butlanıyoruz :))Cnm 2300 grdı en son.Vallaha şükür.Sırada kulak ve nörolojik muayene var.İlaçla ilgili şimdilik bir bulgu sıkıntı yok.
:)
Belkide dogum yapmis olabilir tansuyonu vardi ya onun allh yardim etsinyenidencan depresyonun mu ağırlaştı merak ediyoruz seni
Bende aniden kaybolmuştum hatırlarsanız.Belkide dogum yapmis olabilir tansuyonu vardi ya onun allh yardim etsin
Şükür cnm, bir an önce kilo alsın :)Anam anam anam maşallah etleniyoruz butlanıyoruz :))
Canım öncelikle gecmıs olsun ben kendı adıma konusuyım hamileliğimin basından berı ilaç kullanıyorum ilk 3 ay ilaç aldım yani cunku cok kotuydum bebegıme dusmanım gıbı davranıyodum vehıcıstemıyodum doktorum ılaca baslattı ve ılaclar sayesınde bebegımı sevmeye onunla konusmaya hayata tutunmaya basladım basta hepımızın bu gıbı tereddutlerı var bebege zarar verırmı dıye ben onu bıle dusunmedım dusunemedım o ruh halnde olmak ıstemıyorum bıdaha allahım yasatmasın ben boleyım dıye kımseyede ılac tavsıye edemem haddım degıl buna doktorun karar verır hastalıgının sıdddetıde yonlendırır doktorun kullanman gerek dıyorsa kullanabılırsın ama zararlarını ıyı bıl doktorunla konus ben cok buyuk degısı var ilaçtan sonra sımdı bebegımı kabullendım alısverısını yapmaya basladım onun ıcın endıselenmeye basladım en onemlısı ona deger verıyorum. Dıger turlu o ruh halıme ben bıle tahammul edemıyorken esım nasıl tahammul etsın zor bır hastalık bızımkısıde sımdı tek tesellım bebegım o gelınce dunyaya herseyın duzelıcegıne ınanıyorum ilaç cok seyı degıstırıyo ama ilerde bebek uzerınde bır etkısı olurmu yasayarak. GorucezMerhaba Arkadaslar. . Ben de 4 aylik hamileyim..hamileligimden once 3 ay antidepresan kullandimDaha oncesinde de araliklarla kullanmisligim var.Nasil birsey Rabbim ne zor bu ruh sikintilari...omrum boyle gececek..yari ayakta yari düserek kalakarak..sorum su
5 kadin dogumcuya danistim 4ü gebeyken ilaci icme dedi.psikyatrim icebilrisin dedi.baska bir psikiyatir onermem dedi.bende arada kaldim.bu tibbin net bir karari yok mudur ? Kime guvenecegiz..4 ay icmedim.ama artik belirtiler yavas yavas geliyor.korkuyorum iyice artar dogum sonrasi daha kotu olrum die.hep suratim asık mutsuz dusunceli bikkin stresli sikintili yorgun agir uykulu bir haldeyim.ilac kullanirken harika oluyorum.ne yapacagiz arkadaslar ilacsiz yasayamayacak miyiz biz ? gonlum ilac icmeye el vermiyor.ama icmem de gerekiyor gibi ne yapabilirm..benzer durumda olanlar ilac kullananlar bana donus yaparlarsa duaci olurum
Güzel bir yazıymış sağol canım.Kızlar bunu okumanızda fayda var.
http://m.radikal.com.tr/yazarlar/de..._degil_normalsiniz_bu_donem_de_gecici-1328973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?