- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
15.haftamda başladım.Tşk ederim sanada geçmiş olsun.Bazen çok kötū depresyondayim bazende hafifliyor.oyūzden birazdaha bekliycem.buarada nezamn başladın passifloraya ve diğer ilaçlara nezmn başladin.
slm kızlar. havalardan mıdır nedir tatsızlık tuzsuzluk bende de var.yenidencan ı da merak ettim ya. doğum etmiş olabilir mi? inş etmemiştir. aramızda 1 hafta vardı. doğum için erken ya
Tatsızdı bayağı ,burdan merak ettik seni deyince yazıyordu iyice koptuslm kızlar. havalardan mıdır nedir tatsızlık tuzsuzluk bende de var.yenidencan ı da merak ettim ya. doğum etmiş olabilir mi? inş etmemiştir. aramızda 1 hafta vardı. doğum için erken ya
Evet ya umarım iyidirTatsızdı bayağı ,burdan merak ettik seni deyince yazıyordu iyice koptu
Evet asil is o zaman başlıyormuş, gaz hepsinde oluyormuş ve çaresi yokmuşSanırım asıl ış dogumdan sonra baslıyo nıye bukadar huysuzkı bebısler ne gaza neden oluyor yazık ya
Cnm sakin ve sabır benimde aynı. Sürekli kendini kasıyor ve kızarıyor.Gündüz zaten yemek yok.Akşamda yemeği eşim gelince yapıyorum.Yada eşim yapıyor.Benim kızım 24 saat gazlı((( uyku yok yemek yok bende, wc ye bile gidemiyorum ( Allah im yardim et bana. Dua edin kızlar bana.
Ne yapyumsa olmadı masaj ilaç bitkisel yağ, su an yine kıvranıyor.Cnm sakin ve sabır benimde aynı. Sürekli kendini kasıyor ve kızarıyor.Gündüz zaten yemek yok.Akşamda yemeği eşim gelince yapıyorum.Yada eşim yapıyor.
Canım benimkisi karın üstü yatınca susuyor ama uykuda öyle yatırmak sakıncalı.Ben uyanıkken ve yanındayken öyle yatırıyorum.Ne yapyumsa olmadı masaj ilaç bitkisel yağ, su an yine kıvranıyor.
Şunlar bi 6 aylık olsaCanım benimkisi karın üstü yatınca susuyor ama uykuda öyle yatırmak sakıncalı.Ben uyanıkken ve yanındayken öyle yatırıyorum.
Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya herşey doğumdan sonra başlıyor yardım edecek kimse yokmu buyuklerden falan.Şunlar bi 6 aylık olsabu kız beni bunalıma sokucak, o ağlayinca dayanamadım az önce bende ağladım
Yok canımAllah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya herşey doğumdan sonra başlıyor yardım edecek kimse yokmu buyuklerden falan.
Bende yok maalesef, tekim.Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya herşey doğumdan sonra başlıyor yardım edecek kimse yokmu buyuklerden falan.
:) bende eşime sarıyorum,uykusuzluktan.Şunlar bi 6 aylık olsabu kız beni bunalıma sokucak, o ağlayinca dayanamadım az önce bende ağladım
Az önce böğüre böğüre ağladım, geçse bu zor günler :/:) bende eşime sarıyorum,uykusuzluktan.
Gazı olmazsa rahat uyuyor.Gaz olunca uyumuyor ağlıyor.Benide uykusuz bırakıyor.Etrafa sarıyorum.
Benimde aynıydı cnm en gec 3 4 aylık geçecek merak etme buda bir süreç morariyordu artikBenim kızım 24 saat gazlı((( uyku yok yemek yok bende, wc ye bile gidemiyorum ( Allah im yardim et bana. Dua edin kızlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?