Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

slm kızlar. havalardan mıdır nedir tatsızlık tuzsuzluk bende de var. yenidencan ı da merak ettim ya. doğum etmiş olabilir mi? inş etmemiştir. aramızda 1 hafta vardı. doğum için erken ya

Kızlar napıyosunuz sesi çıkmıyor kimsenin..arkamda yine sakız çiğneyen bir adam var..

Benim kızım 24 saat gazlı ((( uyku yok yemek yok bende, wc ye bile gidemiyorum ( Allah im yardim et bana. Dua edin kızlar bana.

Sanırım asıl ış dogumdan sonra baslıyo nıye bukadar huysuzkı bebısler ne gaza neden oluyor yazık ya

Sanırım asıl ış dogumdan sonra baslıyo nıye bukadar huysuzkı bebısler ne gaza neden oluyor yazık ya
Evet asil is o zaman başlıyormuş, gaz hepsinde oluyormuş ve çaresi yokmuş (( ağladım valla psikolojimi bozdu, onu kıvranırken görmek öldürdü beni ((

Benim kızım 24 saat gazlı ((( uyku yok yemek yok bende, wc ye bile gidemiyorum ( Allah im yardim et bana. Dua edin kızlar bana.
Cnm sakin ve sabır benimde aynı. Sürekli kendini kasıyor ve kızarıyor.Gündüz zaten yemek yok.Akşamda yemeği eşim gelince yapıyorum.Yada eşim yapıyor.

Cnm sakin ve sabır benimde aynı. Sürekli kendini kasıyor ve kızarıyor.Gündüz zaten yemek yok.Akşamda yemeği eşim gelince yapıyorum.Yada eşim yapıyor.
Ne yapyumsa olmadı masaj ilaç bitkisel yağ, su an yine kıvranıyor.

Canım benimkisi karın üstü yatınca susuyor ama uykuda öyle yatırmak sakıncalı.Ben uyanıkken ve yanındayken öyle yatırıyorum.
Şunlar bi 6 aylık olsa bu kız beni bunalıma sokucak, o ağlayinca dayanamadım az önce bende ağladım

Şunlar bi 6 aylık olsa bu kız beni bunalıma sokucak, o ağlayinca dayanamadım az önce bende ağladım
Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor ya herşey doğumdan sonra başlıyor yardım edecek kimse yokmu buyuklerden falan.

:) bende eşime sarıyorum,uykusuzluktan.
Gazı olmazsa rahat uyuyor.Gaz olunca uyumuyor ağlıyor.Benide uykusuz bırakıyor.Etrafa sarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…